2022 | Kihívás| részvételi szándék

Kezdés: 2022.01.09.


A 12 hetes kihívás két irányban is nyújt támogatást! Fontos úgy hozzáállni, hogy veszíteni valód nincs. Amennyiben ki tudod hozni magadból a maximumot 12 hét alatt, azzal csak nyerhetsz. Önmagad jobb verzióját. A kihívásnak tétjei van. A 13. héten kisorsolásra kerül 3 db ÖRÖK tagsággal bíró Mentorprogram. A program sorsoláson való részvétel feltétele egyszerű:

12 héten keresztül tart a közös fogyás, ebből legalább 8 héten át oszd megy 1-1 db posztban az élményeidet, az elkészített ételeid fotóját, bármilyen gondolatot, amely fontos számodra és úgy gondolod, másoknak is segítségére lehetsz ezáltal. Nincs elvárásom azon túl, hogy sikereiddel, kérdéseiddel, akár nehézségeiddel támogasd te is a közös célkitűzést: idén változtassunk meg mindent, amire csak ráhatásunk van.

A kihívás végén egy értékelő posztot fogok készíteni, a kihívásban résztvevőket kommentelésre fogom kérni: ki mennyit fogyott, milyen változást észlelt lelkileg, testileg, bárhogyan. A kommentelők között gazdára találnak a programok. Jól érted: nincs csodaszer, akár ingyenes programban, akár prémium Mentorprogramban pályázol, mindenképp esélyes vagy.

A kihívásban bárki részt vehet, aki duciforradalom tagsággal rendelkezik a facebook csoportban, s nem számít, hogy valaki ingyenes programban vesz részt, régi, esetleg új mentorált.

Természetesen mindenki azzal nyerheti a legtöbbet, ha nem bízza a véletlenre, ezért ha komolyan elszánt vagy, a legtöbbet úgy hozhatod ki magadból, ha személyre szabott, kedvezményes programmal indulsz neki a 12 hétnek. Mentoráltként nem egyedül kell dolgoznod, hanem közösen velem, s a 12 hét végére nem csak esélyes leszel az örök tagság kiváltására, hanem egy életre szóló tudást is beépítesz az életedbe.


NEM ÉRKEZIK AUTOMATIKUS VISSZAIGAZOLÁS! KÉRLEK, NE REGISZTRÁLJ TÖBBSZÖR. 72 ÓRÁN BELÜL VISSZA FOGOM JELEZNI, HOGY SIKERESEN JELENTKEZTÉL! KÖSZÖNÖM!


NEM ÉRKEZIK AUTOMATIKUS VISSZAIGAZOLÁS! KÉRLEK, NE REGISZTRÁLJ TÖBBSZÖR. 72 ÓRÁN BELÜL VISSZA FOGOM JELEZNI, HOGY SIKERESEN JELENTKEZTÉL! KÖSZÖNÖM!