2022 | Kihívás| részvételi szándék

A 22 hetes kihívás két irányban is nyújt támogatást! Fontos úgy hozzáállni, hogy veszíteni valód nincs. Amennyiben ki tudod hozni magadból a maximumot 22 hét alatt, azzal csak nyerhetsz. Önmagad jobb verzióját. A kihívásnak tétjei van.

Az előző kihíváshoz képest annyi változás lesz, hogy kizárólag egy TOP 10 rangsor lesz a kiinduló testsúly %-ban történő súlyvesztéséhez képest. Így fer.

A TOP 3 nyertest díjazom, Összesen 300.000 Ft értékben kap az első 3 nyertes új ruhatárat vagy kamra feltöltést és találkozhat velem a kihívás végétől számított 6 hónapon belül - amikor neked ez megfelelő.

22 héten keresztül tart a közös fogyás, ebből legalább 16 héten át oszd megy 1-1 db posztban az élményeidet, az elkészített ételeid fotóját, bármilyen gondolatot, amely fontos számodra és úgy gondolod, másoknak is segítségére lehetsz ezáltal. Nincs elvárásom azon túl, hogy sikereiddel, kérdéseiddel, akár nehézségeiddel támogasd te is a közös célkitűzést: idén változtassunk meg mindent, amire csak ráhatásunk van.

A kihívás végén az űrlapot frissítem és arra kérlek majd, töltsd fel az utolsó fotódat ide.

A kihívásban bárki részt vehet, aki Mentorprogram tagsággal rendelkezik itt és még tagságod tart. A kihívás közben lejáró tagságok esetén kedvezményes hosszabbítási lehetőséget fogok kínálni, amelyről tájékoztatlak hamarosan benneteket.


NEM ÉRKEZIK AUTOMATIKUS VISSZAIGAZOLÁS! KÉRLEK, NE REGISZTRÁLJ TÖBBSZÖR. 72 ÓRÁN BELÜL VISSZA FOGOM JELEZNI, HOGY SIKERESEN JELENTKEZTÉL! KÖSZÖNÖM!