Álomtervező | Bullet Journal


Sokszor érezheted azt, hogy túlhajszoltad magad. Mintha a mindennapi létezés is a hosszú teendő listád egyik kipipálandó eleme volna. Megfeledkezel önmagadról, a vágyaidról és csak az hajt előre, hogy túléld a kemény, szürke hétköznapokat.

Manapság nagyon népszerűvé vált a Bullet Journal módszeren alapuló füzetek használata. Nem kell hozzá sok minden. Egy üres füzet, egy toll, egy vonalzó, néhány színes filc, a gondolataid és persze az időd, amit arra szánsz, hogy azt kitaláld, mit fogalmazz meg ebben a funkcionális naplóban.

A bullet journal módszert alkalmazva az önelemzés rutinná válik, mondhatni szokássá. Rendszeresen elemezni tudod, mit miért és hogyan teszel, s ennek milyen hatásai vannak terveidre.

Felépítését tekintve szerepel benne:

 • jövőtervező
 • havi tervező
 • heti tervező
 • napi tervező
 • negyedéves értékelő
 • éves értékelő
 • átütemezés
 • önelemzés
 • kreatív színezés


Egy hagyományos Bullet Journal részei

Egy "sima" határidőnapló előre tartalmaz egy egész évet. A BJ technika lényege viszont pont az, hogy csak azt a napi terveződet készíted el azonnal teljesre, ahol éppen tartasz adott év során. Nincsenek tehát felesleges lapok. Viszont fel kell írnod a hónapokkal későbbi időpontokat, például egy esküvői meghívást, ahol meg kell jelenned. Ezt a célt segíti a JÖVŐTERVEZŐ fejezet. Hogy hogyan érdemes ezt elkészíteni, megtanítom neked. Dolgozol tehát a jövőre is, de mindig az a legfontosabb, hogy a jelenben mit szeretnél elérni, mit kell tenned adott napokon. Ezért mindig az aktuális hónap a legjelentősebb. Erre mindig részletesebb tervet fogsz készíteni. Ez a HAVI TERVEZŐ. Ebben kapnak majd kulcsfontosságú szerepet a TEENDŐK. Itt fogod gyűjteni az adott hónap feladatait. Amit mindenképp át kell gondolnod, hogy a mai napon milyen feladataid vannak, ez lesz a NAPI TERVEZŐ.

A BJ játékos, színes, vizuális tere annak, hogy rendszerezz, átgondold a dolgaidat. Ehhez a füzetben korlátlan fantázia áll rendelkezésre, de néhány apró trükk és általános BJ elv segítségedre lesz.

A füzet naptár, jegyzetfüzet, tervező, elemző is egyben. A teljes életedre, életviteledre, álmaidra kitekint. Egy cetlibirodalmat helyettesít! Minden helyet és szerepet kaphat benne, ami számodra fontos. Viszont semmi olyat nem kell belevésni, amit nem szeretnél. Ettől lesz a sajátod.

Ez mind hasznos, de....

A hagyományos bullet journelek RÁD HAGYJÁK a feladatrendszered kialakítását, ezért az életmódváltásban nem tudnak kellő támogatást adni. Az életvitelváltó tervek általában olyan tényezők miatt buknak el, amelyek megfejtéséhez komoly önfejlesztő munka kell.

Nehéz megválaszolni:

 • Miért adjuk fel?
 • Miért nem tudunk kitartani a célig?
 • Mi okozza a legnagyobb problémákat?
 • Hogyan tudunk változtatni?
 • Egyáltalán min kellene változtatni?

Ha magunk el teszünk egy füzetet, s tollat ragadunk, nagyon nehéz tovább lépni. Hogyan kellene, ha nem tudod, hogy mi a kiindulási probléma? Nem feltétlenül segít egy füzet, amire azt mondod: ez lesz a Bullet Journaled.

Egy üres füzet nem segít lefogyni!

Hosszú évek önfejlesztő munkája révén megértettem, hogy a tervezés, napló vezetés, a feladatok, élmények, érzések dokumentálása olyan eszközrendszer, amelyet használni kell a sikeresség érdekében. De nem mindegy, milyen mélységében tudunk hatékonyan használni egy füzetet.

A Bullet Journal füzet lényeges áttörés a kreatív és időmenedzselő technikák révén. Ennek hatékonyságát átértelmezve megalkottam a Duciforradalom Álomtervező életvezetőt.

A Duciforradalom Bullet Journal ötvözi a szabad töltésű füzetet egy életmódváltást támogató keretrendszerrel...

 1. Segít optimalizálni, mi szükséges az életvitelváltásodban és mi felesleges...
 2. Partner abban, hogy ne felejts el fontos életmóddal összefüggő feladatokat...
 3. Olyan kérdés alapú eszközrendszert biztosít, amely kordában tartja a motivációidat, választ adhat elakadás esetén. Magadtól ezeket a kérdéseket feltenni roppant nehéz lenne...
 4. Lehetőséget ad arra, hogy bármit felvezethess benne életed bármely egyéb területén és azt feladatként meg is határozd, így nem csak az életmód reformodban ad támpontokat, sőt összefüggésekre is rá tud világítani az esetleges elhízás és más területek között...
 5. A táplálkozásban, a menütervezésben, az edzésnaplóban is alternatívákat ad...
 6. E-könyv formájában letölthető, nyomtatható...
 7. Örök életű, hiszen szabadon naptár alakba öltöztethető...
 8. Bármikor, akárhány lappal ki tudod egészíteni, cserébe felesleges lapokat sem pazarolsz el...
 9. Sokszorosítható, akárhányszor neki láthatsz, jövőre is...

Felteheted a kérdést, jogosan: Kell ez nekem?

Ha egyértelműen haladsz a célod irányába, minden bizonnyal az életed többi területe is rendben van és nagyon hatékonyan szervezel mindent.

Amennyiben az életmódváltásban akadozik a lendületed, nagyon nehezen boldogulsz a lelki részével, a kísértésekkel, az időddel, akkor egy alapos önvizsgálat és rendszeresített technika segít!

Ha bármi egyedül nem megy, változtatni kell!

Sokszor, sok formában meséltem már róla: engem a tervezés, a naplózás vezetett ki a zsírbörtönből. Csúnyán hangzik, de abban éltem, tehetetlenül. Az mentett meg, hogy nem gondolatokban, hanem kézzel írott formában elkezdtem dokumentálni.

A Bullet Journal alapjai ezen nyugszanak, s ezt fejlesztettem tovább olyan köntösbe, ami kreatívan, szabadon, de rengeteg segítséggel vezet az életedben. Erre vártam. Egy ilyen e-könyvre, amely sokkal összeszedettebb és célirányosabb, mint az összes eddigi. És a tiéd, mert te töltöd, a te gondolataiddal, a te feladataiddal.

A Bullet Journal módszert viszont sokan nem alkalmazzák jól. Az egész módszertant egy hatékony kitöltési segédlettel készítettem. Te nem fogsz hibázni.

Ha úgy érzed, komplexen kell átfogni az életedet egy kreatív naplóval, ami egybe varrja az étkezést, a menütervezést, a sportolást, az énidőt, a családodat, a munkahelyedet, a programjaidat, a hobbidat, akkor itt van minden egy e-könyvben. Egész életedre. Mert örök határidőnaplóval kombinált e-könyv. Ebben a formában tőlem még sosem láttad.

Mit kapsz az e-csomagodban?

 • Duciforradalom Álomtervező életvezető bullet journal
 • Előző év értékelése
 • Éves tervező
 • Havi tervező
 • Heti tervező
 • Beépített edzésnapló
 • Beépített menütervező
 • Beépített tervezés, visszatekintés
 • Ebben minden együtt szerepel, amire szükséged lehet életvezetési és életmód oldalon

Limitált csomag ajánlat

Mentorprogram Diával | 9 hónap | Limitált program

❶ Akcióterv: Itt láthatod azt, hogy honnan indulsz, mit javaslok számodra ideális kalóriának és táplálkozási formának. Ha speciális problémád van, pld. inzulinrezisztencia, pajzsmirigy gond, stb, akkor ebben a könyvben pontosan megkapod azt, hogy mire kell figyelned. Ezen túl ez a könyv bemutatja a testünk működését, a fogyás folyamatát, a legfontosabb elméleti információkat, hogy megértsd, mi történik az emésztéssel, a táplálkozással. Át fogod látni, hogyan működik a fogyás. Illetve elkalauzollak az érzelmi evés, az éhség világába is, ahol választ kapsz arra: veled miért történik ez és hogyan lehet ezt legyőzni. ❷ Étrendek: A Lopott percek mozaikos étrend 5 fejezetben tanítja meg neked az időgazdálkodásban hatékony étrendtervezést. 330db étellel és több száz variációval gazdag ételportfóliót ad a kezedbe. Az ételek grammra pontosan tartalmazzák az adagokat. Minden reggeli 3-400kcal, minden ebéd 4-500kcal, minden vacsora 4-500kcal, minden snack 200-250kcal a könyvben. Amennyiben a számodra ideális kalória sáv 1500-1600kcal fölé esik, ebben a programban NEM KELL számolnod semmit, egy nagyon egyszerű ételválasztási technika segít abban, hogyan növeld a kalóriádat számolgatás nélkül arra a szintre, amely neked kiszámolt legjobb kalóriasáv. Széles a választék reggelikben, ebédekben, vacsorákban, nassolni valókban. ❸ Zárt program csoport. ❹ 1db start e-mail-es konzultáció: Ez az a program, ahol a csomagod megküldését követően le tudod velem egyeztetni egy e-mailben a kérdéseidet: mindent jól értesz, jól indulsz-e el. Ezt követően 9 hónapon belül 9db e-mail váltást tudunk indítani a sikeres és hatékony életvitelprogramodhoz, kérdéseidhez. Illetve bármikor kereshetsz, ha szükséged van bármire.

30.000 Ft 65.000 Ft

2021 START csomag

Mit tartalmaz a csomag? Lopott percek időgazdálkodó, életmódváltó program és 330 étel cserékkel 2000+ variációhoz 1500-2000 kcal közötti sávokra Pajzsmirigy tudásanyag IR+PM kompatibilis 7 napos étrend Álomtervező Bullet Journal napló a céljaid eléréséhez Edzéskönyv, otthoni és gyalogló edzésterv

11.000 Ft 36.000 Ft

Kezdő forradalmár csomag

1. Instrukciók 2. Egy okos életmódváltónak mit kell tudnia? 3. Egyéni kalória számítás 4. Fogyást nyomon követő kalória váltással 5. Étrend összeállítási módszertan 6. Főzési, sütési, ízesítési tippek 7. Varázsmenürendszer rengeteg variációra egy-egy ételen belül 8. Reggeli, ebéd, vacsora és snack makrózott étrend 1500-2000kcal között, adagokkal

11.666 Ft

Mentorprogram Diával | 3 hónap

❶ Akcióterv: Itt láthatod azt, hogy honnan indulsz, mit javaslok számodra ideális kalóriának és táplálkozási formának. Ha speciális problémád van, pld. inzulinrezisztencia, pajzsmirigy gond, stb, akkor ebben a könyvben pontosan megkapod azt, hogy mire kell figyelned. Ezen túl ez a könyv bemutatja a testünk működését, a fogyás folyamatát, a legfontosabb elméleti információkat, hogy megértsd, mi történik az emésztéssel, a táplálkozással. Át fogod látni, hogyan működik a fogyás. Illetve elkalauzollak az érzelmi evés, az éhség világába is, ahol választ kapsz arra: veled miért történik ez és hogyan lehet ezt legyőzni. ❷ Étrendek: A Lopott percek mozaikos étrend 5 fejezetben tanítja meg neked az időgazdálkodásban hatékony étrendtervezést. 330db étellel és több száz variációval gazdag ételportfóliót ad a kezedbe. Az ételek grammra pontosan tartalmazzák az adagokat. Minden reggeli 3-400kcal, minden ebéd 4-500kcal, minden vacsora 4-500kcal, minden snack 200-250kcal a könyvben. Amennyiben a számodra ideális kalória sáv 1500-1600kcal fölé esik, ebben a programban NEM KELL számolnod semmit, egy nagyon egyszerű ételválasztási technika segít abban, hogyan növeld a kalóriádat számolgatás nélkül arra a szintre, amely neked kiszámolt legjobb kalóriasáv. Széles a választék reggelikben, ebédekben, vacsorákban, nassolni valókban. ❸ Zárt program csoport. ❹ 1db start e-mail-es konzultáció: Ez az a program, ahol a csomagod megküldését követően le tudod velem egyeztetni egy e-mailben a kérdéseidet: mindent jól értesz, jól indulsz-e el. Ezt követően 3hónapon belül 3db e-mail váltást tudunk indítani a sikeres és hatékony életvitelprogramodhoz, kérdéseidhez.

26.444 Ft

Álomtervező Bullet Journal

Segít optimalizálni, mi szükséges az életvitelváltásodban és mi felesleges... Partner abban, hogy ne felejts el fontos életmóddal összefüggő feladatokat... Olyan kérdés alapú eszközrendszert biztosít, amely kordában tartja a motivációidat, választ adhat elakadás esetén. Magadtól ezeket a kérdéseket feltenni roppant nehéz lenne... Lehetőséget ad arra, hogy bármit felvezethess benne életed bármely egyéb területén és azt feladatként meg is határozd, így nem csak az életmódreformodban ad támpontokat, sőt összefüggésekre is rá tud világítani az esetleges elhízás és más területek között... A táplálkozásban, a menütervezésben, az edzésnaplóban is alternatívákat ad... E-könyv formájában letölthető, nyomtatható... Örök életű, hiszen szabadon naptár alakba öltöztethető... Bármikor, akárhány lappal ki tudod egészíteni, cserébe felesleges lapokat sem pazarolsz el... Sokszorosítható, akárhányszor neki láthatsz, jövőre is...

6.222 Ft

Mentorprogram Diával | 12 hónap

❶ Akcióterv: Itt láthatod azt, hogy honnan indulsz, mit javaslok számodra ideális kalóriának és táplálkozási formának. Ha speciális problémád van, pld. inzulinrezisztencia, pajzsmirigy gond, stb, akkor ebben a könyvben pontosan megkapod azt, hogy mire kell figyelned. Ezen túl ez a könyv bemutatja a testünk működését, a fogyás folyamatát, a legfontosabb elméleti információkat, hogy megértsd, mi történik az emésztéssel, a táplálkozással. Át fogod látni, hogyan működik a fogyás. Illetve elkalauzollak az érzelmi evés, az éhség világába is, ahol választ kapsz arra: veled miért történik ez és hogyan lehet ezt legyőzni. ❷ Étrendek: A Lopott percek mozaikos étrend 5 fejezetben tanítja meg neked az időgazdálkodásban hatékony étrendtervezést. 330db étellel és több száz variációval gazdag ételportfóliót ad a kezedbe. Az ételek grammra pontosan tartalmazzák az adagokat. Minden reggeli 3-400kcal, minden ebéd 4-500kcal, minden vacsora 4-500kcal, minden snack 200-250kcal a könyvben. Amennyiben a számodra ideális kalória sáv 1500-1600kcal fölé esik, ebben a programban NEM KELL számolnod semmit, egy nagyon egyszerű ételválasztási technika segít abban, hogyan növeld a kalóriádat számolgatás nélkül arra a szintre, amely neked kiszámolt legjobb kalóriasáv. Széles a választék reggelikben, ebédekben, vacsorákban, nassolni valókban. ❸ Zárt program csoport. ❹ 1db start e-mail-es konzultáció: Ez az a program, ahol a csomagod megküldését követően le tudod velem egyeztetni egy e-mailben a kérdéseidet: mindent jól értesz, jól indulsz-e el. Ezt követően 1 éven belül 12db e-mail váltást tudunk indítani a sikeres és hatékony életvitelprogramodhoz, kérdéseidhez.

72.444 Ft

Mentorprogram Diával | 6 hónap

❶ Akcióterv: Itt láthatod azt, hogy honnan indulsz, mit javaslok számodra ideális kalóriának és táplálkozási formának. Ha speciális problémád van, pld. inzulinrezisztencia, pajzsmirigy gond, stb, akkor ebben a könyvben pontosan megkapod azt, hogy mire kell figyelned. Ezen túl ez a könyv bemutatja a testünk működését, a fogyás folyamatát, a legfontosabb elméleti információkat, hogy megértsd, mi történik az emésztéssel, a táplálkozással. Át fogod látni, hogyan működik a fogyás. Illetve elkalauzollak az érzelmi evés, az éhség világába is, ahol választ kapsz arra: veled miért történik ez és hogyan lehet ezt legyőzni. ❷ Étrendek: A Lopott percek mozaikos étrend 5 fejezetben tanítja meg neked az időgazdálkodásban hatékony étrendtervezést. 330db étellel és több száz variációval gazdag ételportfóliót ad a kezedbe. Az ételek grammra pontosan tartalmazzák az adagokat. Minden reggeli 3-400kcal, minden ebéd 4-500kcal, minden vacsora 4-500kcal, minden snack 200-250kcal a könyvben. Amennyiben a számodra ideális kalória sáv 1500-1600kcal fölé esik, ebben a programban NEM KELL számolnod semmit, egy nagyon egyszerű ételválasztási technika segít abban, hogyan növeld a kalóriádat számolgatás nélkül arra a szintre, amely neked kiszámolt legjobb kalóriasáv. Széles a választék reggelikben, ebédekben, vacsorákban, nassolni valókban. ❸ Zárt program csoport. ❹ 1db start e-mail-es konzultáció: Ez az a program, ahol a csomagod megküldését követően le tudod velem egyeztetni egy e-mailben a kérdéseidet: mindent jól értesz, jól indulsz-e el. Ezt követően 6hónapon belül 6db e-mail váltást tudunk indítani a sikeres és hatékony életvitelprogramodhoz, kérdéseidhez.

44.444 Ft

Restart program

A csomag elemei: ❶ Akcióterv: Itt láthatod azt, hogy honnan indulsz, mit javaslok számodra ideális kalóriának és táplálkozási formának. Ha speciális problémád van, pld. inzulinrezisztencia, pajzsmirigy gond, stb, akkor ebben a könyvben pontosan megkapod azt, hogy mire kell figyelned. Ezen túl ez a könyv bemutatja a testünk működését, a fogyás folyamatát, a legfontosabb elméleti információkat, hogy megértsd, mi történik az emésztéssel, a táplálkozással. Át fogod látni, hogyan működik a fogyás. Illetve elkalauzollak az érzelmi evés, az éhség világába is, ahol választ kapsz arra: veled miért történik ez és hogyan lehet ezt legyőzni. ❷ Étrendek: A Lopott percek mozaikos étrend 5 fejezetben tanítja meg neked az időgazdálkodásban hatékony étrendtervezést. 330db étellel és több száz variációval gazdag ételportfóliót ad a kezedbe. Az ételek grammra pontosan tartalmazzák az adagokat. Minden reggeli 3-400kcal, minden ebéd 4-500kcal, minden vacsora 4-500kcal, minden snack 200-250kcal a könyvben. Amennyiben a számodra ideális kalória sáv 1500-1600kcal fölé esik, ebben a programban NEM KELL számolnod semmit, egy nagyon egyszerű ételválasztási technika segít abban, hogyan növeld a kalóriádat számolgatás nélkül arra a szintre, amely neked kiszámolt legjobb kalóriasáv. Széles a választék reggelikben, ebédekben, vacsorákban, nassolni valókban. ❸ Ducibody, azaz edzéskönyv és edzésterv: egy edzéskönyvben szedtem össze a fogyáshoz szükséges legfontosabb sportolási információkat túlsúlyosoknak. Ehhez társul otthoni könnyű edzésterv és egy 12 hetes gyalogló edzésterv is a 0.szintről felépítve. ❹ 1db start e-mail-es konzultáció: Ez az a program, ahol a csomagod megküldését követően le tudod velem egyeztetni egy e-mailben a kérdéseidet: mindent jól értesz, jól indulsz-e el.

19.666 Ft

Esztétika & plasztikai műtét e-book

❶ Fogyással összefüggő bőr kérdések. Mit tehetsz annak érdekében, hogy fogyásodat a bőröd is összhangban kövesse, amennyire lehet. Milyen étrendi ajánlások, táplálékkiegészítők és komplett ételek segítik törekvéseidet. ❷ Terápiás húsleves és jótékony hatásai. ❸ A kollagén: minden, amit tudnod kell. ❹ Plasztikai beavatkozások: amit a TB és magánfinanszírozási rendszerről tudnod kell. Milyen testrekonstrukciós műtétek léteznek? Mit kell ezekről tudni? Hogyan készülhetsz fel a műtétekre?

3.900 Ft

Diétaforradalom | élelmiszermozaikos program

❶ 5 étkezés: reggeli, ebéd, vacsora és 2 snack ❷ Élelmiszer útvonalas mozaikos étrend minden étkezésben többféle variációval ❸ 70 étkezés, több száz variáció ❹ Instrukciók főzéshez, ízesítéshez, pácoláshoz, fűszerezéshez, étrend alkotáshoz 1500.2000 kcal között

11.666 Ft

Hormondiéta | Inzulinrezisztencia és pajzsmirigy csomag

❶ Inzulinrezisztencia alapszabályok, protokoll étrendalkotási módszertan ❷ Pajzsmirigy működését támogató élelmiszerek, pajzsmirigy stimulálását negatívan befolyásoló kerülendő élelmiszerek, glutén kérdések, tejkérdések, pajzsmirigy rehabilitáció ❸ IR & Pajzsmirigy kompatibilis étrend a teljes protokoll rendszerre, ami egyrészt alkalmazható heti szinten, másrészt mankóként szolgál önálló étrendtervezésre élelmiszercserékkel.

16.666 Ft

Lopott percek mini program

❶ Időgazdálkodó módszertan: Megmutatom, hogyan lehet a főzés gyors, alapanyagokban hogyan tudsz pazarlásmentesen gondolkodni. Élelmiszer útvonalakat és előrefőzési technikát ismersz meg. ❷ Étrendek: A Lopott percek mozaikos étrend 5 fejezetben tanítja meg neked az időgazdálkodásban hatékony étrendtervezést. 330db étellel és több száz variációval gazdag ételportfóliót ad a kezedbe. Az ételek grammra pontosan tartalmazzák az adagokat. Minden reggeli 3-400kcal, minden ebéd 4-500kcal, minden vacsora 4-500kcal, minden snack 200-250kcal a könyvben. Amennyiben a számodra ideális kalória sáv 1500-1600kcal fölé esik, ebben a programban NEM KELL számolnod semmit, egy nagyon egyszerű ételválasztási technika segít abban, hogyan növeld a kalóriádat számolgatás nélkül arra a szintre, amely neked kiszámolt legjobb kalóriasáv. Széles a választék reggelikben, ebédekben, vacsorákban, nassolni valókban.

6.666 Ft 16.666 Ft