Álomtervező | Bullet Journal


Sokszor érezheted azt, hogy túlhajszoltad magad. Mintha a mindennapi létezés is a hosszú teendő listád egyik kipipálandó eleme volna. Megfeledkezel önmagadról, a vágyaidról és csak az hajt előre, hogy túléld a kemény, szürke hétköznapokat.

Manapság nagyon népszerűvé vált a Bullet Journal módszeren alapuló füzetek használata. Nem kell hozzá sok minden. Egy üres füzet, egy toll, egy vonalzó, néhány színes filc, a gondolataid és persze az időd, amit arra szánsz, hogy azt kitaláld, mit fogalmazz meg ebben a funkcionális naplóban.

A bullet journal módszert alkalmazva az önelemzés rutinná válik, mondhatni szokássá. Rendszeresen elemezni tudod, mit miért és hogyan teszel, s ennek milyen hatásai vannak terveidre.

Felépítését tekintve szerepel benne:

 • jövőtervező
 • havi tervező
 • heti tervező
 • napi tervező
 • negyedéves értékelő
 • éves értékelő
 • átütemezés
 • önelemzés
 • kreatív színezés


Egy hagyományos Bullet Journal részei

Egy "sima" határidőnapló előre tartalmaz egy egész évet. A BJ technika lényege viszont pont az, hogy csak azt a napi terveződet készíted el azonnal teljesre, ahol éppen tartasz adott év során. Nincsenek tehát felesleges lapok. Viszont fel kell írnod a hónapokkal későbbi időpontokat, például egy esküvői meghívást, ahol meg kell jelenned. Ezt a célt segíti a JÖVŐTERVEZŐ fejezet. Hogy hogyan érdemes ezt elkészíteni, megtanítom neked. Dolgozol tehát a jövőre is, de mindig az a legfontosabb, hogy a jelenben mit szeretnél elérni, mit kell tenned adott napokon. Ezért mindig az aktuális hónap a legjelentősebb. Erre mindig részletesebb tervet fogsz készíteni. Ez a HAVI TERVEZŐ. Ebben kapnak majd kulcsfontosságú szerepet a TEENDŐK. Itt fogod gyűjteni az adott hónap feladatait. Amit mindenképp át kell gondolnod, hogy a mai napon milyen feladataid vannak, ez lesz a NAPI TERVEZŐ.

A BJ játékos, színes, vizuális tere annak, hogy rendszerezz, átgondold a dolgaidat. Ehhez a füzetben korlátlan fantázia áll rendelkezésre, de néhány apró trükk és általános BJ elv segítségedre lesz.

A füzet naptár, jegyzetfüzet, tervező, elemző is egyben. A teljes életedre, életviteledre, álmaidra kitekint. Egy cetlibirodalmat helyettesít! Minden helyet és szerepet kaphat benne, ami számodra fontos. Viszont semmi olyat nem kell belevésni, amit nem szeretnél. Ettől lesz a sajátod.

Ez mind hasznos, de....

A hagyományos bullet journelek RÁD HAGYJÁK a feladatrendszered kialakítását, ezért az életmódváltásban nem tudnak kellő támogatást adni. Az életvitelváltó tervek általában olyan tényezők miatt buknak el, amelyek megfejtéséhez komoly önfejlesztő munka kell.

Nehéz megválaszolni:

 • Miért adjuk fel?
 • Miért nem tudunk kitartani a célig?
 • Mi okozza a legnagyobb problémákat?
 • Hogyan tudunk változtatni?
 • Egyáltalán min kellene változtatni?

Ha magunk el teszünk egy füzetet, s tollat ragadunk, nagyon nehéz tovább lépni. Hogyan kellene, ha nem tudod, hogy mi a kiindulási probléma? Nem feltétlenül segít egy füzet, amire azt mondod: ez lesz a Bullet Journaled.

Egy üres füzet nem segít lefogyni!

Hosszú évek önfejlesztő munkája révén megértettem, hogy a tervezés, napló vezetés, a feladatok, élmények, érzések dokumentálása olyan eszközrendszer, amelyet használni kell a sikeresség érdekében. De nem mindegy, milyen mélységében tudunk hatékonyan használni egy füzetet.

A Bullet Journal füzet lényeges áttörés a kreatív és időmenedzselő technikák révén. Ennek hatékonyságát átértelmezve megalkottam a Duciforradalom Álomtervező életvezetőt.

A Duciforradalom Bullet Journal ötvözi a szabad töltésű füzetet egy életmódváltást támogató keretrendszerrel...

 1. Segít optimalizálni, mi szükséges az életvitelváltásodban és mi felesleges...
 2. Partner abban, hogy ne felejts el fontos életmóddal összefüggő feladatokat...
 3. Olyan kérdés alapú eszközrendszert biztosít, amely kordában tartja a motivációidat, választ adhat elakadás esetén. Magadtól ezeket a kérdéseket feltenni roppant nehéz lenne...
 4. Lehetőséget ad arra, hogy bármit felvezethess benne életed bármely egyéb területén és azt feladatként meg is határozd, így nem csak az életmód reformodban ad támpontokat, sőt összefüggésekre is rá tud világítani az esetleges elhízás és más területek között...
 5. A táplálkozásban, a menütervezésben, az edzésnaplóban is alternatívákat ad...
 6. E-könyv formájában letölthető, nyomtatható...
 7. Örök életű, hiszen szabadon naptár alakba öltöztethető...
 8. Bármikor, akárhány lappal ki tudod egészíteni, cserébe felesleges lapokat sem pazarolsz el...
 9. Sokszorosítható, akárhányszor neki láthatsz, jövőre is...

Felteheted a kérdést, jogosan: Kell ez nekem?

Ha egyértelműen haladsz a célod irányába, minden bizonnyal az életed többi területe is rendben van és nagyon hatékonyan szervezel mindent.

Amennyiben az életmódváltásban akadozik a lendületed, nagyon nehezen boldogulsz a lelki részével, a kísértésekkel, az időddel, akkor egy alapos önvizsgálat és rendszeresített technika segít!

Ha bármi egyedül nem megy, változtatni kell!

Sokszor, sok formában meséltem már róla: engem a tervezés, a naplózás vezetett ki a zsírbörtönből. Csúnyán hangzik, de abban éltem, tehetetlenül. Az mentett meg, hogy nem gondolatokban, hanem kézzel írott formában elkezdtem dokumentálni.

A Bullet Journal alapjai ezen nyugszanak, s ezt fejlesztettem tovább olyan köntösbe, ami kreatívan, szabadon, de rengeteg segítséggel vezet az életedben. Erre vártam. Egy ilyen e-könyvre, amely sokkal összeszedettebb és célirányosabb, mint az összes eddigi. És a tiéd, mert te töltöd, a te gondolataiddal, a te feladataiddal.

A Bullet Journal módszert viszont sokan nem alkalmazzák jól. Az egész módszertant egy hatékony kitöltési segédlettel készítettem. Te nem fogsz hibázni.

Ha úgy érzed, komplexen kell átfogni az életedet egy kreatív naplóval, ami egybe varrja az étkezést, a menütervezést, a sportolást, az énidőt, a családodat, a munkahelyedet, a programjaidat, a hobbidat, akkor itt van minden egy e-könyvben. Egész életedre. Mert örök határidőnaplóval kombinált e-könyv. Ebben a formában tőlem még sosem láttad.

Mit kapsz az e-csomagodban?

 • Duciforradalom Álomtervező életvezető bullet journal
 • Előző év értékelése
 • Éves tervező
 • Havi tervező
 • Heti tervező
 • Beépített edzésnapló
 • Beépített menütervező
 • Beépített tervezés, visszatekintés
 • Ebben minden együtt szerepel, amire szükséged lehet életvezetési és életmód oldalon

Limitált csomag ajánlat

Az álomtervező díja: 6.000 Ft

Lopott percek e-book sorozat

❶ Időgazdálkodó módszertan: Megmutatom, hogyan lehet a főzés gyors, alapanyagokban hogyan tudsz pazarlásmentesen gondolkodni. Élelmiszer útvonalakat és előrefőzési technikát ismersz meg. Okosságok a konyhában ❷ Étrendek: A Lopott percek mozaikos étrend 5 fejezetben tanítja meg neked az időgazdálkodásban hatékony étrendtervezést. 600db étellel és több száz variációval gazdag ételportfóliót ad a kezedbe. Az ételek grammra pontosan tartalmazzák az adagokat. Minden reggeli 3-400kcal, minden ebéd 4-500kcal, minden vacsora 4-500kcal, minden snack 200-250kcal a könyvben. Amennyiben a számodra ideális kalória sáv 1500-1600kcal fölé esik, ebben a programban NEM KELL számolnod semmit, egy nagyon egyszerű ételválasztási technika segít abban, hogyan növeld a kalóriádat számolgatás nélkül arra a szintre, amely neked kiszámolt legjobb kalóriasáv. Széles a választék reggelikben, ebédekben, vacsorákban, nassolni valókban. + ajándék Bullet Journal e-book és meglepetés

30.000 Ft 40.000 Ft

Lopott percek 2.0 étrend

❶ Okosságok a konyhában ❷ Étrendek: A Lopott percek 2.0. mozaikos étrend 5 fejezetben tanítja meg neked az időgazdálkodásban hatékony étrendtervezést. 300 db étellel és több száz variációval gazdag ételportfóliót ad a kezedbe. Az ételek grammra pontosan tartalmazzák az adagokat. Minden reggeli 3-400kcal, minden ebéd 4-500kcal, minden vacsora 4-500kcal, minden snack 200-250kcal a könyvben. Amennyiben a számodra ideális kalória sáv 1500-1600kcal fölé esik, ebben a programban NEM KELL számolnod semmit, egy nagyon egyszerű ételválasztási technika segít abban, hogyan növeld a kalóriádat számolgatás nélkül arra a szintre, amely neked kiszámolt legjobb kalóriasáv. Széles a választék reggelikben, ebédekben, vacsorákban, nassolni valókban.

16.000 Ft

Mentorprogram Diával | 9 hó

A program elemei: Készül egy részletes program e-book, amiben a teljes okos fogyást, bélflóra regenerálást, menütervezést, inzulinrezisztenciát, pajzsmirigy problémát, mozgást, önfejlesztést kivesézem - ez legalább annyira elmélet, mint gyakorlati útmutatás is, mert konkretizálom a megoldórendszert. Készül egy munkafüzet a 9 hónaphoz, ami dokumentációs felület, sorvezető és hétről hétre végig vezet az általam legcélravezetőbbnek pozicionált ütemterve - a mentorprogramosok által 3 év alatt történő visszajelzések alapján és saját tapasztalataimra építettek alapján. Készül egy akcióterv, amiben az egyéni útvonal, kalória sávok és teljes fogyást lekövető kalória útvonal találhatók. Készül egy 1000+ makrózott ételt tartalmazó ételportfólió: inzulinrezisztencia, pajzsmirigy probléma, bélflóra regenerálás, PCOS, endometriózis, emésztőrendszeri témakörökre ráépített ételekkel és egészséges elhízás esetén alkalmazandó ételekre. Jogosulttá válasz a program facebook csoporthoz való csatlakozásra, ahol tabuk nélkül fogjuk a 9 hónapot együtt végig vinni. A zárt program csoportban posztok, videós anyagok, hanganyagok és korlátlan kommunikáció segít a haladásban. A program mentorálása magában foglalja a korlátlan e-mailes egyeztetéseket végig a 9 hónap alatt. Akcióterv elemek: Az akcióterv-útvonal részletesen tartalmazza a személyes javaslatomat: Induló kalóriádról... Fogyásodat nyomon követő kalória sávjaid csökkentésének ütemtervét összeállítottam testmagasság, ideális testsúly, induló súly figyelembevételével, aktivitás, életmód, kiinduló egészségügyi állapot alapján és aszerint adtam iránymutatást, hogy az általad megálmodott álom súlyig hogyan érhetsz el... Induló egészségi állapotodnak megfelelő útvonalterved sajátosságairól... Az étrendben található ételek portfóliójának bemutatásáról... A számodra ideális szakasz bontásról bélflóra regenerálástól a téged érintő hormonális vagy emésztőrendszeri problémákon keresztül vezetve... Az akcióterv tömör, lényegre törő és konkrét iránymutatást ad arról, hogy milyen probléma esetén mikor kell, hogyan kell az az ételportfólió ételei közül választanod, milyen saját döntési lehetőségeid vannak az egyéni menetrendedhez... Segítek tehát abban, hogy a kiinduláshoz képest a fogyásodat nyomon követve hogyan, mikor csökkents kalóriasávot... A kalóriacsökkentés nem követel semmilyen számolást, a napi menü összeállítása sem követel semmilyen számolást, hiszen minden étel ki van makrózva, neked csak ki kell húzni az 1000+ db ételből, hogy épp melyiket szeretnéd megenni napi 3-5 étkezésben...

36.000 Ft 60.000 Ft

Álomtervező Bullet Journal

Segít optimalizálni, mi szükséges az életvitelváltásodban és mi felesleges... Partner abban, hogy ne felejts el fontos életmóddal összefüggő feladatokat... Olyan kérdés alapú eszközrendszert biztosít, amely kordában tartja a motivációidat, választ adhat elakadás esetén. Magadtól ezeket a kérdéseket feltenni roppant nehéz lenne... Lehetőséget ad arra, hogy bármit felvezethess benne életed bármely egyéb területén és azt feladatként meg is határozd, így nem csak az életmódreformodban ad támpontokat, sőt összefüggésekre is rá tud világítani az esetleges elhízás és más területek között... A táplálkozásban, a menütervezésben, az edzésnaplóban is alternatívákat ad... E-könyv formájában letölthető, nyomtatható... Örök életű, hiszen szabadon naptár alakba öltöztethető... Bármikor, akárhány lappal ki tudod egészíteni, cserébe felesleges lapokat sem pazarolsz el... Sokszorosítható, akárhányszor neki láthatsz, jövőre is...

6.222 Ft

Fitt magyaros fix étrend

❶ Fix étrend 28 napra, napi 5 étkezéssel ❷ Instrukciós fejezet az egészségtudatos konyhai praktikákhoz, ízesítéshez, pácoláshoz, fűszerezéshez és az étrendtervezéshez.

11.000 Ft

Lopott percek étrend és program

❶ Időgazdálkodó módszertan: Megmutatom, hogyan lehet a főzés gyors, alapanyagokban hogyan tudsz pazarlásmentesen gondolkodni. Élelmiszer útvonalakat és előrefőzési technikát ismersz meg. ❷ Étrendek: A Lopott percek mozaikos étrend 5 fejezetben tanítja meg neked az időgazdálkodásban hatékony étrendtervezést. 330db étellel és több száz variációval gazdag ételportfóliót ad a kezedbe. Az ételek grammra pontosan tartalmazzák az adagokat. Minden reggeli 3-400kcal, minden ebéd 4-500kcal, minden vacsora 4-500kcal, minden snack 200-250kcal a könyvben. Amennyiben a számodra ideális kalória sáv 1500-1600kcal fölé esik, ebben a programban NEM KELL számolnod semmit, egy nagyon egyszerű ételválasztási technika segít abban, hogyan növeld a kalóriádat számolgatás nélkül arra a szintre, amely neked kiszámolt legjobb kalóriasáv. Széles a választék reggelikben, ebédekben, vacsorákban, nassolni valókban.

22.000 Ft