Benned él a Senorita - 12 hetes kihívás

Benned él a Senorita?

Tarts velünk a 12 hetes programban!


A 12 HETES SENORITA PROGRAM SORÁN IGÉNYELHETŐ AJÁNDÉK        

SENORITA HŰTŐMÁGNESEK ÉS KUPONKÓDOK


A 12 hét alatt folyamatosan igényelni lehet a Senorita hűtőmágneseket, amelyek a mérföldkövek esetén járnak oly módon, hogy azokat igényelni kell e-mailben.

A hűtőmágnesekért való jelentkezés menete:

 1. Jelentkezz a Senorita ingyenes programra.
 2. Eredményeidet töltsd fel bejegyzés formájában a Duciforradalom életmódváltó program facebook csoportba. A poszt tartalmazza az indulásodkor mért adataidat (pl. testsúly kilogramm), az előtte-utána fotóidat (az éppen aktuális mérföldkőnél készült állapotodat), élményeidet, gondolataidat, esetleg ételeid fotóit.
 3. E-mailben keress minket az ajándék hűtőmágnesért. Minden hűtőmágnes mellé csatolunk egy egyszer felhasználható 5%-os kedvezményt tartalmazó kupont is, amelyet felhasználhatsz a Senorita kollagén termékek vásárlásakor (a végösszegből a kupon beváltásával a végösszeg 5%-os forint értéke levonódik). E-mail cím: senorita@duciforradalom.hu


A SENORITA PROGRAM 12 HETES KIHÍVÁSÁNAK SZABÁLYAI ÉS FELTÉTELEI

A verseny 2 ágon indul: 12 héten át heti nyertesek és 12. hét végén hirdetett nyertesek várnak nyereményeikre


A játék időtartama: 2022. szeptember 26 - 2022. december 19.

Folyamatos bekapcsolódási lehetőséget biztosítunk.

Mit kell tenned a versenyben való részvétel érdekében?

 1. Ha már letöltötted a Senorita program ingyenes e-bookot, vagy megvásároltad a 3 hetes Senorita étrendet, akkor előnyben vagy. Ha szeretnél bővített étrendet, a 3 hetes Senorita étrend segítségedre lesz.  A Senorita program keretein belül a 3 hetes étrend árát 100%-osan levásárolhatod a Senorita termékcsalád kollagén termékeinek beszerzésekor. A levásárláshoz egy kupont biztosítunk sikeres fizetés után, amelyet leghamarabb 2022. október 15-e után tudsz beváltani.
 2. Csinálj végig legalább 8 hetet a Senorita programból.
 3. Töltsd fel a Senorita programmal elért eredményeidről szóló beszámolóidat a facebookos DUCIFORRADALOM | DIÉTA ÉS FOGYÁS ŐSZINTÉN csoportba 2022. szeptember 26. - 2022. december 19. között. Arra kérlek, hogy a 12 hétből legalább 8-szor posztolj és használd a #senoritaprogram hashteget.
 4. A feltöltött beszámolód (posztod) szövegébe helyezd el azokat az információkat, amelyekkel másoknak is tudsz segíteni: elkészített ételeid fotóit, fogyásodról készült előtte-utána fotóidat, megvásárolt Senorita termékeid fotóját és bármit, amit szívesen megosztasz másokkal.

Heti Senorita nyertesek kiválasztása

A 12 hetes Senorita program kihívásában heti szinten sorsolunk nyerteseket (12 héten át minimum 12 nyertes lesz). A nyerteseket azok közül választjuk ki, akik a DUCIFORRADALOM | DIÉTA ÉS FOGYÁS ŐSZINTÉN facebook csoportban közzé tett HETI AJÁNDÉKCSOMAG POSZTUNK alatt kommentben válaszolnak a posztban feltett kérdésre (pl. Melyik étel ízlett legjobban a héten?; Milyen sikerélményeid voltak?; Hol tartasz a céljaidban?). A posztokat 2022.09.26-ától kezdve minden hétfőn tesszük közzé a DUCIFORRADALOM | DIÉTA ÉS FOGYÁS ŐSZINTÉN facebook csoportban. Teendőd: kommentben válaszolj a posztban feltett kérdésre. A válaszadók közül heti ajándékcsomagot sorsolunk minden héten vasárnap.

Nyeremények:

 • vagy Senorita kollagén termékek;
 • vagy kuponkódok, amelyeket Senorita kollagén termékek vásárlására lehet felhasználni (a kuponkódok %-os formában vagy összegszerűen levásárolható kedvezményeket adnak).

A nyertes Játékosok a nyereményt az alábbiak szerint vehetik át:

Szervező a nyertes Játékosokat a nyereményről elektronikus úton értesíti (1.: a posztban @előtaggal megnevezi a kisorsolt kommentelő nevét és 2. facebook messenger üzenetben is értesíti a nyereményről). A nyertesek kihirdetését követő 7 munkanapon belül, amennyiben a nyertes játékos kétszeri értestést követően sem jelentkezik, úgy nem elérhetőnek minősül, és kizárásra kerül a Játékból. Amennyiben a Szervező észleli, hogy a nyertes Játékos "nem elérhető" vagy bármilyen okból nem adható át részére a nyereménye, pótnyertes kiválasztására kerül sor a Lebonyolító által. Ha a nyertes Játékos bármely okból egyáltalán nem elérhető, továbbá, ha a megkeresésre nem reagál az értesítéstől számított 7 napon belül, vagy bármely okból nem veszi át a nyereményét az egyeztetett helyen, az egyeztetett időpontban, a továbbiakban nem jogosult a nyeremény átvételére, kártérítési igénnyel sem élhet.

Nyeremények kézbesítése

A nyeremény kézbesítésének részleteit a nyertessel a Lebonyolító e-mailben egyezteti. A nyereményt a Lebonyolító a Játékos által az Értesítés visszaigazolása során megadott magyarországi címére kézbesíti postai úton vagy futárszolgálattal. Lebonyolító a nyeremény kézbesítését kétszer kísérli meg, a Játék lezárásától számított 90 naptári napon belül. A Játékos köteles együttműködni a nyeremény átvétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesz eleget, és a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át és a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli ezzel kapcsolatban.


12. hét végén FŐDÍJ nyereményhirdetése

A 12 hetes Senorita program kihívás 2022. szeptember 26 - 2022. december 19. között tart.

A játékszervező 2022. december 20-31. között a  DUCIFORRADALOM | DIÉTA ÉS FOGYÁS ŐSZINTÉN facebook csoportban közzé tett12 HETES SENORITA PROGRAM KIHÍVÁS VÉGEREDMÉNYEK című posztban hívja fel a játékosokat a 12 hetes kihívás fődíjának pályázatára.

A kihívásban részt vevő tagok 2022. december 21 - 2022. december 31. között a játékszervező által közzétett 12 HETES SENORITA PROGRAM KIHÍVÁS VÉGEREDMÉNYEK című posztja alatt kommentben pályázhatnak élménybeszámolójukkal.

Az élménybeszámoló kommentek formai követelményei:

 • tartalmazza az induló adatokat (pl. testsúly kilogramm)
 • tartalmazza az előtte és utána fotókat
 • tartalmazza az élményeket, kötetlen tartalommal

Játékszervező a posztolók eredményeit rangsorba állítja és az elvesztett kilók eredeti testsúlyhoz viszonyított %-os aránya alapján meghatározza a TOP 3 nyertest. 

A 12. hét végén hirdetett TOP 3 fődíj:

 • Senorita kollagén termékcsalád termékeiből összeállított ajándékcsomag 12 havi adagra
 • Senorita kollagén termékcsalád termékeiből összeállított ajándékcsomag 9 havi adagra
 • Senorita kollagén termékcsalád termékeiből összeállított ajándékcsomag 6 havi adagra


Részvétel és adatok kezelése

A Senorita Programban való részvételed előtt kérlek konzultálj a háziorvosoddal, amennyiben tudomásod van bármilyen egészségügyi problémáról! Lehetőséged van a program endokrinológus doktornőjével is konzultálni.

A 12 hetes Senorita kihívás lebonyolítása, illetve az abban való részvétel a jelen Játékszabályzat szerint történik.

Amennyiben a Játékos jelen Játékszabályzatot vagy annak bármely rendelkezését nem fogadja el, valamint azzal kapcsolatban kifogást emel, a 12 hetes Senorita kihívásban nem jogosult részt venni, illetve a 12 hetes Senorita kihívásból automatikusan kizárásra kerül.

A 12 hetes Senorita kihívás szempontjából szabálytalannak minősülnek azok a hozzászólások, amelyek különösen, de nem kizárólagosan (i) obszcén szavakat tartalmaznak, (ii) pornográf vagy szexuális tartalmúak, (iii) sértik a jó ízlést, (iv) vallási, politikai, gyűlöletkeltő vagy egyéb sértő szövegeket tartalmaznak, (v) a Játék témájától eltérő tárgyat, illetve a Szervezőtől idegen feliratot tartalmaznak, versenytárs márkákat vagy termékeket jelenítenek meg, (vi) más, a Szervező által nem gyártott vagy forgalmazott márkát hangsúlyosan jelenítenek meg, (vii) internetes honlapról vagy bármely más úton letöltöttek, (viii) reklám értékűek, (ix) a Szervező jó hírnevét sértik, (x) sértik valamely harmadik személy szerzői vagy személyhez fűződő jogát, harmadik személyek személyes adatait jelenítik meg, illetve érdekeit sértik, (xi) jogsértőek, (xii) a Szervező szubjektív megítélése alapján nem illeszkednek a 12 hetes Senorita kihívás koncepciójába. Szervező az ilyen kommenteket azonnal törli saját megítélése szerint.

Azáltal, hogy a Játékos részt vesz a nyereményjátékban (12 hetes Senorita kihívásban),

 • feltétel nélküli, kifejezetten hozzájárulását adja ahhoz, hogy amennyiben nyer a 12 hetes Senorita kihívásban , akkor a nyeremény átvételéhez nélkülözhetetlen személyes adatait (név, email cím, postai cím, születési dátum), a Duciforradalom Zrt., a nyeremény átadásának céljából a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően kezelje;
 • kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a Senorita program keretén belül közzétett "előtte-utána" fotóit a Duciforradalom Zrt. marketing célokra korlátlan ideig felhasználja;
 • feltétel nélkül beleegyezik abba, hogy adatait a Duciforradalom Zrt. jelen 12 hetes Senorita kihívás lebonyolítása során a nyeremények átadásának céljából felhasználja. A Játékosok személyes adatait a Duciforradalom Zrt. a Játékosokkal történő kommunikációra használja majd azokat a nyeremények sikeres átadása után törli;
 • a nyereményjáték sorsolásának lebonyolításában kizárólag adatfeldolgozási minőségben a Duciforradalom Zrt. munkatársai vesznek részt. Adatkezelési felelősségük nem keletkezik.


A nyereményjátékot (12 hetes Senorita kihívást) a Facebook és az Instagram semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. A résztvevők a 12 hetes Senorita kihívás során a Duciforradalom Zrt. számára adják meg az adatokat, nem közvetlenül a Facebooknak.


A nyereményjáték (12 hetes Senorita kihívás) szervezője

A Duciforradalom 12 hetes Senorita program kihívás (a továbbiakban: "12 hetes Senorita kihívás") szervezője a Duciforradalom Zrt  (székhely: 2330 Dunaharaszti, Andrássy Gyula utca 32. 3..; cégjegyzék szám: 13 10 042376 ; adószám: 32047143-2-13), a továbbiakban: "Szervező". A 12 hetes Senorita kihíváshoz kapcsolódó adatkezelést és adatfeldolgozást a Szervező, mint adatkezelő (a továbbiakban: "Adatkezelő"), a 12 hetes Senorita kihívás lebonyolításához kapcsolódó egyéb feladatokat, a Szervező, mint Lebonyolító, a továbbiakban: "Lebonyolító" végzi.

A 12 hetes Senorita kihívásban való részvétel a 12 hetes Senorita kihívás jelen hivatalos Szabályzatának automatikus elfogadását jelenti.

A Szervező fenntartja a jogot, hogy amennyiben csalás gyanúja merül fel bármely Játékossal kapcsolatban,annak kivizsgálásához információt kérjen a Játékostól, illetve felfüggessze vagy kizárja a Játékost a 12 hetes Senorita kihívásból . A 12 hetes Senorita kihívásból - a Szervező megítélése alapján - kizárásra kerülhetnek azok a Játékosok, akik bármilyen manipulációval élnek; akik a 12 hetes Senorita kihívás szellemével ellentétesen egy természetes személy neve alatt csapatban vesznek részt a 12 hetes Senorita kihívásban , azzal a céllal, hogy a nyerési esélyeiket ezzel a megtévesztő magatartással megnöveljék.

Facebook semmilyen formában nem támogatója vagy szervezője jelen kihívásának. Az adatszolgáltatás nem az Facebook részére, hanem a Szervező részére történik.

Szervező kizárja a felelősséget minden, a nyereményjáték működését biztosító Facebook oldalt, illetve az azt működtető szervert ért ún. külső SQL támadások, valamint a meghibásodás esetére. Tehát amennyiben a szervert vagy a kiszolgáló hálózatot ért támadás folytán a Játékosok téves rendszerüzenetet kapnak nyereményeiket illetően, vagy a nyertes/nem nyertes státuszt illetően, úgy ezen esetekre Szervező felelősséget nem vállal.

Szervező, Lebonyolító kizárja a felelősséget a rajta kívül okokból történő meghibásodásáért, amely időtartam alatt az nem vagy korlátozottan használható.

Szervező rögzíti, hogy a 12 hetes Senorita kihívásban megismertetésre kerülő különböző platformok a 12 hetes Senorita kihívásban nem vesznek részt, a 12 hetes Senorita kihívást kizárólag a Szervező indítja.

Ha a 12 hetes Senorita kihívással kapcsolatban további kérdés vagy probléma merül fel, akkor az info@duciforradalom.hu e-mail címen kérhető tájékoztatás.


BENNED ÉL A SENORITA?


Sok sikert kívánunk!