Duci szívvel - életmódváltó könyv

A könyv, ami megtanít egészségesen lefogyni...

Hagyd el végre a kifogásokat! Van egy célod! Ha teszel érte, elérheted. Ha örökösen elgyengülsz és szem elől téveszted azt, ami fontos számodra, soha nem leszel sikeres. Csak azok az emberek képesek eredményt elérni, akik bármilyen nehézség ellenére mindig célorientáltan, küldetésük által vezérelve menetelnek előre. Nehéz az edzés? Macera a főzés? Fárasztó a tervezés? Te hagytad el magad. Amikor a mértéktelen vagy minőségében rossz étkezés és a nemtörődömség korszaka aktívan jelen volt az életedben, nem volt macera az étkezés, a főzés, a semmittevés. Sajnos, nincs más módja életed "újra varrásának", mint hogy befoltozod a vakfoltokat, eltünteted a rossz szokásokat és erőt veszel magadon. Könnyen elérhető, energia és időráfordítás nélkül eredmények pont olyan könnyen jönnek, mint amilyen könnyen elillannak. Le tudsz fogyni koplalva vagy sablon diétákat használva, esetleg fogyasztó szereket beiktatva. De egyik sem lesz hosszú távon fenntartható. Nem szedhetsz idősebb korodig zsírégetőket, nem tudsz a következő évtizedek során töretlenül visszafogottan étkezni. Az egyetlen tartós és kielégítő módszertan az, ha drasztikus megvonások nélkül, tested jelzéseire figyelve megtanulsz egyensúlyba kerülni. Sokáig tart? Igen! De hízni sem 2 nap alatt sikerült. Fogyni sem 2 nap alatt fogsz. Gyors fogyás egyenlő az egészségtelen fogyással. Ne ámítsd magad. A sokadik sablon fogyókúrád soha nem fog véget vetni ennek az ördögi körnek. Csinálhatsz léböjtkúrákat, turmix vagy por diétákat. Nem lesz hosszú időn át látszata. El tudod magad képzelni 20 éven át vacsorát helyettesítő protein turmix kíséretében élni? Miért tennéd ki magad örökös szigornak? Keresd meg azt az utat, ahol rendszerbe szorítva adsz és el is vonsz a testedtől. Odafigyelsz, de nem sanyargatod magad. Nem szalad el veled a ló, de nem is éhezel. Mert életmódot váltottál. Ha ezt ki tudod jelenteni, kimondhatom, hogy neked bizony sikerülni fog! Nyertes vagy. Döntöttél!

Prémium programok & csomagok

E-book | Szülinapi mentorprogram

Komplex 9 havi program (Elmélet, gyakorlat, 1000+ recept, munkafüzet) Személyes akcióterv 8 hetes mentorálás, hogy jól indulj el Inzulinrezisztencia, pajzsmirigy problémák, extrém túlsúly, emésztőrendszeri gondok, PCOS, gyulladásos állapotok, mentális önfejlesztés, motiváció Válts koplalásmentes, könnyen betartható, fenntartható programra és indulj el velem. 8 hét alatt átbeszéljük azt, neked mire van szükséged, hogyan tudsz zökkenőmentesen indulni. Te döntöd el, mikor kezdünk. Indulás: október 1-31, november 1-30 vagy január 1-31 között.

22 000 Ft 36 000 Ft

Nyomdai csomag | Szülinapi mentorprogram

Komplex 9 havi program (Elmélet, gyakorlat, 1000+ recept, munkafüzet) Személyes akcióterv Nyomdai programkönyvek 8 hetes mentorálás, hogy jól indulj el Inzulinrezisztencia, pajzsmirigy problémák, extrém túlsúly, emésztőrendszeri gondok, PCOS, gyulladásos állapotok, mentális önfejlesztés, motiváció Válts koplalásmentes, könnyen betartható, fenntartható programra és indulj el velem. 8 hét alatt átbeszéljük azt, neked mire van szükséged, hogyan tudsz zökkenőmentesen indulni. Te döntöd el, mikor kezdünk. Indulás: október 1-31, november 1-30 vagy január 1-31 között.

22 000 Ft 36 000 Ft

Haladó Mentorprogram Nyomtatott könyv 12+ hónap

9 havi mentorprogram tagsággal rendelkező tagok számára Haladó (2.0) program: Emésztőrendszeri diagnosztika AIP, FODMAP, gyulladáscsökkentő étrendek 250+ recepttel 200+ otthoni edzésgyakorlat edzéstervek kezdőtől haladóig online edzések a program csoportban ősztől 12+ hónap tagság

36 000 Ft 60 000 Ft

Egyéni életviteli és táplálkozási tanácsadás

A Mentorprogram személyre szabott. Ha nem tudod eldönteni, neked való-e és egyáltalán milyen területen kell változtatnod a céljaidhoz, egyéni konzultációra van szükséged. Neked ajánlott, ha tanácstalan vagy és szeretnéd, hogy átbeszéljük az étkezési szokásaidat, az étellel való viszonyodat, a céljaidat. 100% online, 45 perces telefonos beszélgetés Kielemezzük a laborodat és egészségügyi értékeidet, illetve az étkezési naplódat - elmondom, mit gondolok és mit javaslok Megvizsgáljuk az életviteledet és a vakfoltokat Körbe járjuk a mentális eszközeidet, lehetőségeidet Megnézzük és átbeszéljük a kitöltött részletes kérdőívre adott válaszaidat és az étrendnaplódat és felállítjuk azokat a célokat, amelyek célirányosan neked jelentenek megoldást. Amennyiben az útvonal számodra szimpatikus és 30 napon belül Mentoráltammá válsz, a mentorprogram díjába az egyéni konzultációs díjat beszámítom.

25 000 Ft

Mentorprogram | E-book

A program elemei: 1. 166 oldalas programkönyv és munkafüzet e-book 2. 174 oldalas ételportfólió 606 db étellel és 3 x 100 alapanyagos varázsmenürendszerrel szabad ételtervezéshez - e-book 3. Akcióterv e-book 4. Zárt facebook csoport 5. Podcast csatorna 6. 9 hónap mentorálás és korlátlan konzultációk

46 000 Ft 80 000 Ft

    Kérdésed van?