Új programok Diával

A Duci szívvel program lezárult!

Duci szívvel komplex program

Ha elhatároztad, hogy szeretnéd megváltoztatni az életmódodat, akkor ez legyen a Te éved és kezdjük el közösen a terveid megvalósítását. Nagyon kevés ember rendelkezik olyan akaraterővel, amely elegendő ahhoz, hogy önállóan belevágva a fogyási projektbe, az kitartással is párosuljon. Aki egyedül kezdi el, nagy eséllyel nem tudja végig csinálni. Ezért sokkal nagyobb az esélye olyan közösségi programoknak, ahol nem egyedül, hanem csapatban (társakkal) együtt, támogató közegben és folyamatos segítséggel haladhatunk a cél felé megfelelő (személyre szabott) instrukciók követésével - mindezt a csodaszerek száműzésével.

Mentorként itt vagyok mögötted. Személyesen megélt tapasztalataim és tudásom életvitelprogramba ágyazott tudásanyagával, gyakorlati lépéseivel megmutatom azt, hogyan törj ki a kövérségi depresszióból, a túlsúly mögül. Nem fitnesz modell testet ígérek, hanem kiutat az érzelmi evésből, megfelelő lépéssorozatot a tartós fogyás eléréshez és életen át fenntartható tudatosságot az egyensúly megtartásához. 

Ha inzulinrezisztenciád van, pajzsmirigy gonddal küzdesz, szabálytalan a menstruációd, vagy egészséges vagy, de nem találtál még hatékony eszközt a tartós és egészséges fogyáshoz, köztünk van a helyed, mert itt mindenre megoldást találsz.

Neked szól a program, ha:

100+ kg testsúlyod van és változtatnál ezen!

Már nagyon sokszor megpróbáltad egyedül és valahol mindig megrekedtél!

A környezetedben mindig Te vagy "az örökké" duci, aki folyton változni szeretne!

Nem érzed magad jól a bőrödben és ábrándozol a csinos, nőcis tükörképről!

Sok mindent kipróbáltál már, a rengeteg információ között folyton elveszel!

Harmóniában szeretnél lenni önmagaddal!


Hormonális problémákkal küzdesz (Inzulinrezisztencia, pajzsmirigy eltérések, PCO/PCOS, menstruációs gondok, ösztrogéndominancia, leptinrezisztencia, stb.)

Nem szeretnél 100+ kg testsúlyt, időben lépnél!

Rengeteg pénzt költöttél már táplálékkiegészítőkre vagy porosodó kütyükre!

Sokan nem értenek meg, hogy ez mennyire nehéz és mennyi lemondással jár!

Állandóan győz a kísértés, pedig nagyjából tudod, mit kellene tenned a fogyáshoz!

Lelkesen indulsz neki, majd egy ponton elfogy a lendület és győznek a régi szokások!

Most tényleg végig szeretnéd csinálni!

Emésztési problémáid vannak, intoleranciákkal állsz szemben (glutén-tej-hisztamin-laktóz intolerancia, reflux, székelési nehézségek, IBS, bőrproblémák, görcsök, gázosodás, fáradéknyság, kimerültség, cukor iránti éhség, állandó éhség)

Most bónusz is jár

ESZTÉTIKAI ÉTKEZÉSI ES TUDÁSANYAG INFÓ AJÁNDÉKBA!
Lényegében erről szól a harc: hogyan kerüld el legnagyobb eséllyel a plasztikai beavatkozást fogyással párhuzamosan, fogyás után vagy amennyiben már elkerülhetetlen, akkor hogyan készülj fel a műtétre és mit tehetsz a jó heg/sebgyógyulásért, felépülésért.


1. étrendbeli sajátosságok - mit kell azért az étrend részévé tenni a menükben többször és rendszeresen, hogy támogasd a bőröd, szöveteidet, hidratáltságod és garantáltan kövesse a bőröd a fogyást (ma már tudom, hogy ez igenis lehetséges, ha időben kezded)
 

2. külső források - milyen táplálékkiegészítők kellenek, miről mit kell tudni, melyik hatékony és melyik felesleges. Fontos! Továbbra sem szerződök senkivel, tehát részemről márka érdekeltség független (de több márkát is felsorakoztató ajánlással egybekötött) tanácsokat hozok, és összeszedem ehhez az elérhető kedvezménykuponokat - minél olcsóbban tudjatok minél több helyen vitaminokat és kiegészítőket vásárolni magatoknak

 

3. egyéb életmódbeli támogatás, mivel tudod még segíteni a testedet élettani, életviteli szempontból

 

4. amennyiben műtétre készülsz, a teljes felkészülésben, előkészületekben, műtéti vizsgálatok értelmezésében, a műtéti felépülést napokra lebontott javaslataiban segítem a sebgyógyulás és felépülés megkönnyítéséhez

 

Csomag elemek

Milyen esetekben igényelhető a Duci szívvel program?

normál étkezésre, inzulinrezisztenciára, pajzsmirigy gondokra, glutén érzékenységre, tej és laktóz intoleranciára, nem inzulinnal kezelt cukorbetegségre, hormonális problémákra, nagy túlsúlyra, kisebb túlsúlyra


Mit tartalmaz a program?

 • duci szívvel módszertan és tagság
 • akcióterv teljes fogyáshoz
 • szabad tervezéshez akcióterv szerinti élelmiszerlisták 400 élelmiszerre
 • mozaikos étrendek 6 hét
 • fix étrendek 16 hét
 • elitbody edzéskönyv és edzésterv
 • alap emésztőrendszeri e-book
 • glutén kérdéskör e-book
 • tej kérdéskör e-book
 • tojás allergia e-book
 • hisztamin allergia e-book
 • emelt szintű IR/diab2 e-book
 • emelt szintű pajzsmirigy e-book
 • 10 blokkos önfejlesztő munkafüzet
 • otthonom a testem c könyvem
 • álomtervező planner
 • zárt csoport tagság
 • online profil ezekhez a fájlokhoz
 • határozott idejű tagságot ad
 • Mennyibe kerül?

  Jelentkezés menete

  Első dolgod az lesz, hogy ki kell töltened a regisztrációs űrlapot, amely egy általános adataidat, egészségügyi, életviteli, életmód, táplálkozási szokásaidat is felmérő kérdőívet is tartalmaz.

  1. A kérdőíved beküldéséről visszaigazoló e-mailt fogsz kapni az általad megadott e-mail címre.

  2. Amennyiben nincs kizáró tényező a programban való részvételedhez, a kérdőíved beérkezését követően 3 napon belül továbbítom részedre a díjbekérő levelet és tájékoztatót, amely tartalmazni fogja a díjrendezéshez szükséges információkat (banki utaláshoz szükséges adatokat), a program általános információit.

  3. A díj rendezését banki utalással vagy a bankfiókban személyesen történő pénztári készpénzbefizetéssel tudod végrehajtani. Banki partnerem: Sberbank. Amennyiben külföldről utalsz, a díjbekérő levél tartalmazni fogja a nemzetközi utaláshoz szükséges paramétereket is.

  4. A díj beérkezését követően kiállítom részedre a teljesítési számlát, amelyet elektronikus úton, e-mailben továbbítok neked az utalásodhoz képest 3-5 munkanapon belül.

  5. A díj rendezését követő 15 napon belül elkészül a programod, amelyhez elektronikusan, e-mailben fogom továbbítani az alapvető tudnivalókat, jogosultságaidat, program facebook csoport meghívódat, stb.

  Miért válaszd a Duci szívvel életvitel programot?

  Az életvitel program egy "akcióterv" a választott időtartamra, amely lépésről lépésre, szakaszokra bontva a kezedbe adja a teljes személyes programcsomagodat - megszüntetve ezzel azt, hogy kételyek gyötörjenek, mit tegyél fogyásod közben és hogyan reagálj az érkező ingerekre, amelyek gátolnak a sikeres életmódreformban.

  A teljes AKCIÓTERV a fogyásodat végig kísérő életmódprogram, mely megoldást kínál idő közben felmerülő problémákra és élethelyzetekre, pontos instrukciókat fog adni arra, mikor mit kell tenned, hogyan kell eljárnod. A fogyás ugyanis legtöbbször pont rosszkor kerül terítékre. Mindig történik valami, amiért épp most nem jó az időzítés.

  A személyes életvitelterv felépítése

  ❶ Kezdő étrend ötlettár több száz élelmiszerre egy sávos keretben - bizonyos kalóriákon belül tudod a makrókat úgy alakítani, hogy kényelmes legyen számodra. Ez figyelembe veszi azt, hogy jóllakhass, de azt is, hogy ne edd túl magad. Erre megtanít a módszertan lépésről lépésre. Önállóan képes lesz úgy étrendet tervezni, hogy kedvenc ételeid helyet kaphassanak a fogyási terveidben.

  ❷ Súlycsökkenésedet nyomon követő étrend sávokat kapsz a második fázisra, ahol látni fogod, milyen súlycsökkenések elérésekor hogyan kell módosítanod a napi menüdön a további fogyás eléréséhez.

  ❸ Súlytartó ötlettárat is előre kapsz, amiben azt fogod látni, célod elérést követően mi a számodra optimális étkezési sáv, amin belül maradva visszahízni nem fogsz - betartva a 80-20%-os arányt (80% tudatosság - 20% élet adta élvezetek).

  ❹ Minden információt a saját online életvitelprogram felületeden profilod alatt érsz el:

  • étrendek,
  • e-book-ok,
  • edzéstervek,
  • frissülő tudástár,
  • hírlevelek,
  • fontos információk,
  • friss recept ötletek,
  • mindent elérsz egy helyen a tagságod aktív státusza alatt.

  ❺ 3 havonta igény esetén telefonos konzultációt tartunk - amennyiben szeretnél ezzel élni. Ezen felül havonta egyeztetünk elektronikus formában (e-mailben) az eredményeidről és átbeszéljük a nehézségeidet, az élményeidet, a kérdéseidet.

  ❻ A Duci szívvel zárt csoportjában a program részvevőinek programját is nyomon követheted, lesheted recept ötleteiket, motiválhatnak a sikereik és beszélgethetsz velük. A csoport átlagon felüli aktivitással bír, havonta nagyjából 10-15.000 reakció érkezik hozzászólás, poszt, kérdés, vélemény, segítségnyújtás alapján a közel 400 részvevő által. Itt nincs megválaszolatlan kérdés, amelyre ne kapnál választ. Jómagam naponta elérhető vagyok és folyamatosan segítelek a csoport falain belül.

  ❼ A személyes felületed elérése tagságod alatt aktív. Nem étrendet kapsz, hanem  közös munkát, amelyben együtt érjük el mentális egyensúlyodat és fogyási céljaiddal kapcsolatos vágyaidat.

  ❽ Akcióterv néven ismerheted meg programod struktúráját, ahol velem együtt készíted el a heti menüdet és életviteltervedet sok hétre bontva.

  A receptekben fogok adni alternatív lehetőségeket arra, hogy egy-egy élelmiszert mire cserélhetsz ki.

  A menük saját makróidra vannak szabva.

  ❾ Duci Body néven találod a 3x8 hetes otthoni, kis eszközökkel és saját testsúlyoddal végezhető edzéstervet 8 hetente nehezedő, kezdő 6 hónapos programra.

  Az edzésterv egy mindenre kiterjedő E-könyv, amely:

  • anatómiai képeken mutatja a gyakorlat kivitelezését,
  • pontos leírást ad a helyes végrehajtásról, a variálhatóságról és az izomcsoportokról, amelyekre éppen fókuszálni kell,
  • elmagyarázza, hogyan ne csináld, mire figyelj és mit kell érezned,
  • megtanít a helyes bemelegítésre,
  • megtanít a helyes nyújtásra és légzés gyakorlatokra,
  • útmutatót ad kardió jellegű mozgásformákhoz és a pulzusodhoz
  • bemutatja 3x8 hetes bontásban az edzésterv variációkat, amelyek izomcsoportonként megfelelő összeállításban adnak a kezedbe otthoni edzésblokkokat.

  Az edzések alakformálók, zsírégetők, könnyen, bárki által végezhetők és megfelelően kiegészítik a Duci szívvel étrendet. Ha mozgásodban korlátozott vagy sérülés vagy betegség miatt, az edzés része elhagyható. Sok feladat ülve és könnyített verzióban is elérhető. Kitérek szülés utáni kérdésekre, ízületvédelemre gyógytornász javaslattal.

  ❿ Az étrend és mozgás önmagában kevés a valódi változáshoz. Az életvitel program megtanítja számodra a céljaidhoz vezető utazás lépéseit. Önfejlesztő munkafüzet segítségével feltárod a folyton előbukkanó hibákat, megteremted az erősségeidet, leigázod a gyengeségeidet és megtanulsz kitartóan, motiváltan élni.

  Életed bármely pontján dönthetsz úgy, hogy mindent megváltoztatsz!
  Én nem fitnesz testet ígérek, hanem reális célokat!  Ellenjavallatok


  Amennyiben a felsorolt betegségek vagy állapotok igazak Rád, kizárólag szakképzett orvos írhat elő számodra terápiás tervet és ez a program nem alkalmas számodra:


  • rákos megbetegedés
  • orvosi gyógyszeres kezelés
  • friss műtét utáni állapot
  • műtét előtt álló állapot
  • terhesség
  • inzulinnal kezelt cukorbetegség
  • tartós, kórházi kezelés
  • tartós, orvosi felügyeletet igénylő egészségügyi problémák

  Amennyiben bizonytalan vagy, kérlek egyeztess velem: dia@duciforradalom.hu