E.l.i.t Életmódprogram

Számomra mindig ott bukik el egy módszer, ha arról szól, hogy MIT KELL KERÜLNI a táplálkozásban és egy idő után az éhség és az étvágy győzedelmeskedik az akaratunk felett.

A rendszer figyelembe veszi és megteremti azt, hogy a szokássá vált, hibás fogyókúrás módszerek és életviteli folyamatok megszűnhessenek, majd egy átlátható és fenntartható életmódrendszerben kialakuljanak a kiegyensúlyozott élethez való feltételek. Ilyen tényezők a helyes táplálkozás, a mentális jóllét és a mozgás.

Nagyon egyszerű szabályrendszer alkotja a program tematikáját:

1. Egyél annyit, amennyire a szervezetednek szüksége van és felejtsd el a megvonásokon alapuló, koplalásos csodadiétákat.

2. A számodra szükséges kalória és tápanyagok sávjain belül tartsd a napi étkezésedet, azaz egy kidolgozott szénhidrát és kalória ingáztatással megvalósított étkezési terven belül ne egyél alapanyagcserédnél kevesebbet és tényleges energiaigényedet se haladd túl. Így érvényesül az a kalóriadeficit, amely az anyagcserédet mozgásban tartja, ám soha nem éhezel és elkerülnek a falásrohamok.

3. Minden szervezet másként működik, illetve minden ember eltérő életvitelt folytat munkája, környezete, életstílusa okán. Ezért egyéni prioritások alapján kell kialakítani diétánk alatti folyamatainkat. Soha nem szabad hagyni, hogy egy diéta alakítsa a napunkat. Úgy kell az étkezéseket beilleszteni, ahogyan az életünket éljük, máskülönben vagy belefásulunk vagy nem tudjuk tartani a terveinket.

4. A kalória és tápanyagszükségletedet napi keretben szemlélheted és tetszés szerint alakíthatod ki a számodra megfelelő étrendstruktúrát 3-4-5 db étkezésre bontva. Szabadságod határtalan azáltal, hogy teljes élelmiszer-portfólióra kapsz számodra szükséges és elengedő élelmiszer gramm/db/dl mennyiségeket, így szabadon tervezhetsz bármilyen kedvenc ételt, az alapanyagokat csak össze kell állítanod a segédlet alapján. Ha nem szeretsz kreatívan tervezni, 100 napos teljes napi menüvarázslat vár a Recept E-book-ban saját kalória és tápanyag szükségleted szerint.

5. A szénhidrát, fehérje és zsír alaptápanyagok számítására egyedi egyenlet alapján biztosítja, hogy kiegyensúlyozott táplálkozási mintát tanulhass meg egy életre, illetve konkrét instrukciókra hívja fel a figyelmedet az étrend tervezésnél.

6. A táplálkozási szabályokon túl mentális jólléttel támogatja az elköteleződést. A 66 nap / 66 esély önfejlesztő munkafüzet feltérképezi az állapotodat, környezetedet, lehetőségeidet, hibázási faktoraidat és rávezet arra, eddig mit rontottál el, milyen eszközöket kell használnod, s ezután hogyan lehetsz következetes és sikeres a céljaid eléréséhez.

7. A ToDo rendszer megteremti a támogatás ellenőrző listáját abban, hogy felkészülj a programra és azon  úgy haladhass végig, hogy mindig minden szükséges lépést be is tudj tartani.

8. A program időtartama alatt havonta konzultálunk az eredményeidről, a kérdéseidről és fogyásodat után követve újra tervezzük a szükséges kalória és tápanyagszükségletedet.

9. Az E.l.i.t alakulat zárt facebook csoportjában napi szintű jelenlétem folyamatos online támogatást biztosít a programban szereplő sorstársaid mellett. A közösség rendkívül interaktív és szoros kötelékkel működik. Egymás motiválása, segítése, információellátása nem ismer határokat.

10. A program működését endokrinológus/belgyógyász/háziorvos/homeopátiás doktornő támogatja, aki kedvezményes konzultációs lehetőséget és terápiafelállítást teremt a programban résztvevő tagok számára. A doktornő javaslataira épül az étrend és életmód tanácsadás.

11. Az életmódprogram tagjainak leggyakoribb életviteli problémái: túlsúly, fáradékonyság, ételfüggőség, érzelmi (stressz) evés, inzulinrezisztencia, pajzsmirigy működési zavarok, ösztrogéndominancia, menstruációs problémák, meddőség, az endokrinológus doktornő által kezelt II-es típusú cukorbetegség, bőrproblémák, emésztési rendellenességek, gluténérzékenység, tejfehérje allergia, párkapcsolati/kapcsolatteremtési nehézségek. Ezekben sokat segít a helyes étkezési rendszer kiépítése.

12. Az E.l.i.t alakulat formarobbantó programja nem egy étrendet közvetít. Amennyiben olyan lehetőséget keresel, amelyben kapsz egy étrendet és utadra engednek, nem engem keresel. Ez a program arra ad lehetőséget, hogy állandó támogatás, programfejlesztés, újra tervezés és kommunikációs tér adta lehetőségek alatt ne egyedül kelljen az utadon végig sétálni. A fogyás nem csupán étkezésen és mozgáson alapuló fiziológiai folyamat. Egy duci túlsúlyának leküzdése kőkemény lelki utazás, ahol az étvágy, az érzelmi evés, az örökös feladás csapdáját ki tudod kerülni, ha csatlakozol a programhoz. Olyan teret álmodtam meg, amelyre nekem is szükségem lett volna, amikor én küzdöttem extrém túlsúllyal.


Töltsd le a programhoz tartozó INGYENES táplálkozási e-bookot:

Töltsd le az E.l.i.t program részletes tájékoztatóját:


Az E.L.I.T életmódprogram több információs anyagra épül, amely bevezetést ad a szervezetünk önműködő folyamataiba, az emésztés, a tápanyag feldolgozás, a helyes táplálkozás és a fogyás lelki tényezőinek tudástárába, illetve személyes program stratégiádat tartalmazza.

Fizetési konstrukciók kizárólag a 12 havi E.L.I.T életmódprogramhoz:

- 1 összegű tagdíj fizetés

Életmódprogramot akkor tudok készíteni, ha nem áll fenn olyan betegség, amely kizáró ok. Ezeket most részletezem:

FONTOS! Amennyiben tudomásod van arról, hogy endokrin vagy belgyógyászati betegséged van (pld. IR, diabétesz, pajzsmirigy problémák, menstruációs problémák, IBS, stb.) kötelező a programban résztvevő orvossal történő előzetes konzultáció, teljes szervezetre történő kivizsgálás, diagnózis felállítása és életmód terápia átbeszélése, amennyiben nem rendelkezel igazolt orvosi lelettel/diagnózissal/dokumentációval. Amennyiben ezzel rendelkezel, a dokumentációt kötelező csatolni és az orvosi vizsgálattól eltekintünk. Az orvosi konzultáció ára 15.000 Ft. Ez egy 60 perces konzultáció, ahol minden fontos kérdésben átbeszélheted az orvossal problémáidat és megoldást találhattok ezekre a kivizsgálással egybekötve. Ez a programod elkészítéséhez nélkülözhetetlen (vagy saját orvossal vagy a program orvosával).

Életmódprogram írás esetén fennálló kizáró betegségek:
- Diagnosztizált I-es típusú vagy inzulinnal kezelt cukorbetegség
- Daganatos betegségek
- Szív és érrendszeri betegségek
- Epilepszia
- Bármilyen komoly betegség, amely miatt gyógyszert szedsz, kezelés alatt állsz és ez speciális orvos által írt étkezést igényel, orvosi felügyelet mellett vagy orvos által pontosan meghatározott és a programtól eltérő diétát kell kövess, amely nem endokrin vagy belgyógyászati eredetű.

Kérlek, akkor igényeld meg a programot, amennyiben ezen feltételek teljesülnek esetedben, nincs kizáró betegséged. Ha ebben nem vagy biztos, előzetesen vedd fel velem a kapcsolatot: dia@duciforradalom.hu


Olvass róla még többet!


Miért légy E.l.i.t forradalmár?

A személyre szabott életmódprogram azt jelenti, hogy minden olyan fontos tényezőben, amelyek befolyásolhatják a szervezeted túlsúllyal összefüggő problémáit, feltérképezzük az általad megadott információkat (a kérdőíved szerint). Ezek alapján készítünk egy javaslatot olyan életmódbeli változtatásokra és szabályrendszer követésére, amelyek pozitívan befolyásolhatják a súlyvesztésben megálmodott elköteleződéseidet.

A program csak élhető, betartható és könnyen kivitelezhető elemekből áll. Természetesen megköveteli a fogyást - vélhetően - korlátozó szokások megszüntetését és új, a súlyvesztést támogató eszközök bevezetését. A részletes módszertani szabályról szóló személyes E-book a szervezeted optimális működését támogatja. Hozzá kapcsolódó étrendtervezési és menürendszerű e-könyve megtanít a helyes életvitelre. Nem része fogyókúrás csodaszer, eszköz vagy speciális alkotóelem. Kizárólag a helyes és kiegyensúlyozott táplálkozási alapelvekre épül, amelyek alkalmazása elősegítheti a fizikai, mentális jól-lét megteremtését.

A testsúly szabályozásban mindenekelőtt azt kell figyelembe venni, hogy közérzeted, állóképességed, hangulatod, fittséged javuljon. Ennek csupán mellékhatása a testsúlykontroll sikere.

Minden mindennel összefügg, tehát a lelki állapotod és erőtől duzzadó lelkesedésed a táplálkozás, mentális egyensúly és testmozgás együttesen kifejtett erejéből fakad majd. Cél a helyes lelki és testi önkép elérése, ezért a tükör egy igazi jó barátod lesz.

Az E.L.I.T életmódprogram köré építettem egy "To Do" rendszert, aminek segítségével mindenki szem előtt tudja tartani az életmódváltás kulcsfontosságú elemeit, teendőit és ehhez segédanyag is tartozik munkafüzetszerűen. Megálmodtam és két kezemmel összeraktam az E.l.i.t tervező munkafüzetet, amelynek lapjai sorvezetőként szolgálnak elsőként ahhoz, mi kell az életmódváltás helyes indulásához, illetve napi és heti bontásban konkrét, látható és "csekkolandó" tételeket sorolnak fel a lépésekhez, célokhoz, fókuszokhoz.

Aki az Álomtervező E.l.i.t rendszeremet használja, egész egyszerűen nem tud hibázni, mert biztos lehet abban, hogy minden egyes napon MINDENT megtesz önmagáért.

Az E.L.I.T a hormonális egyensúly stabilitásáért dolgozik. Ez a tényező mozgatórugója az egész életmódváltó-haditervnek, hiszen semmi nem lehet hatékony, ha nincs összhangban testünk és lelkünk. Proaktív szemléletemmel megtanítom, hogyan lehet egyszerűbb és hatékonyabb a cél fókuszban tartása. Lássuk be, általában pont ez okozza a legtöbb nehézséget. Az időmenedzselés, a tervezés és a belső motiváció egyensúlyi játéka sokak számára megterhelő. Velem megtanulhatod, hogyan csináld.

Legutóbbi bejegyzések