Kedves naplóm!


BLOGOM

Fogyás | Sport | Egészség | Duci lélek | Motiváció | Célok | Étrend | Tanulás


Valamivel éjfél után megálltam a tükör előtt. Még képtelen voltam teljesen kiegyenesedni, egyik lábammal pipskedve, kissé sziszegő hanggal igyekeztem kicsikarni egy fotót. Magamnak, hogy végre ne csak a nehézségeket érezzem, hanem lássam is a nyűglődés mögött az eredmény csöppnyi foszlányát.

Máj 08

Ma van ma!

Az emberben csak ott a para. Ma megműtenek. 7-8 órás műtét lesz. Úgy állok neki, minden ok. De ha mégsem, néhány gondolat.

A mai napunk aktív pihenéssel és mozgással telik. Mindig is álmom volt, hogy én is szabadtéri edzőparkban edzhessek, most végre partnert is találtam hozzá.

Hogyan vedd rá magad arra, hogy levedd a rózsaszín habcsók világod napellenzőjét?

Ma én főzök! - kijelentette! Hagytam, hogy kibontakozzon. Nagyon büszke vagyok rá, a Mentorprogram receptjét kapta elő - ezért külön kapott még egy csókot. :)))))))Hát igen. Talán fura lehet, hogy egy nőnapi vacsora számomra ennyire fontos, de sajnos nagyon kevés alkalommal éreztem azt, hogy igazán szeretnek engem.Tudom, már nagyon sokszor...

Márc 06

Fat pig...

Az első felvonás szünetében vagyunk, végig nevettünk eddig és rengeteg tanulságot levontam, pedig még ki sem bontakozott a történet.

Az első legyártott minta darab a nyomda asztalról.

A napi menü összeállítása csak akkor nehéz, ha elkezdjük. Amikor már van egy egész portfóliónk, kedvenc ételeink és értjük is a lényeget, nagyon rutinossá válhatunk.

A nők nagy része úgy érzi, nem tud fél napot a konyhában és edzéssel robotolni. De nem is kellene cél legyen, hogy valaki órákat töltsön akár egy edzőteremben, akár a konyhában. Ennek nem kell így működnie. Dolgozó nők vagyunk. Fizetjük a hiteleinket, intézzük az intézni valókat, mosunk, takarítunk, éljük az életünket. Ebbe valóban nehéz...

Sziklaszilárd az akaratom. Ez jó, ez már rutin, de azért nekem sem magától működő ez a motivációs rendszer. Ezért tennem kell, ezért én vagyok a felelős, hogy ez ne változzon.

Nem szűkölködtünk sem mennyiségben, sem ízekben, sem választékban, sem színekben. Egyszerre volt férfinak valóan vagány, de ugyancsak nőiesen fitt. A tálakról én kihagytam a kolbászt, de örömmel ettem a feta sajtot, a zöldségeket, a teljes kiőrlésű zsemlét és a sonkát. A reggelinél azért én is bekaptam egy karika kolbászt, mert ez igazi, házi,...

Ma előre kellet dolgoznom. A munkám 4 éve tart a Duciforradalomban és mára már nem csak arról szól, hogy blogolok, hanem kemény munkaórákat fektetek a Mentoráltakba, a program háttéranyagaiba, legyen szó podcastokról, segédletekről, gyakran felmerülő kérdésekről készített segédanyagokról (e-bookokról), videókról, mélyebb posztokról. Ezen túlmenően...

Azt érzem, izgatott vagyok. Részben köszönhető ez annak, hogy a szeretet, amit az olvasóimtól, tőletek kapok, határtalan, köszönhető ez a támogatásnak is, amit a szeretteimtől és Benitől kapok. Köszönhető ez annak is, hogy óriási motivációs hurkot kaptam el az egész miatt.

Rongybabaként zokogtam sokszor a tükör előtt, hogy mit tettem magammal, mert nem a fogyást ünnepeltem, hanem az ott maradt bőrrengeteget. 8,2 kg bőrt műtöttek le csak a kötényhasammal. Túl jutottam 11 hete a 3. műtétemen, aminek eredményei vízválasztóak az életemben. Ennek köszönhetően visszakaptam valamit, amit elvettem magamtól: újra nő lehetek...

Azt hiszem, sosem volt titok és nem is üzentem soha mást a történetemmel: súlyos ételfüggőként, extrém kövérséggel, érzelmi evőként élni ROMBOLÓ volt, ettől függetlenül mindig helyén tudtam kezelni az elérhető állomást.

Aztán fordulni kellett jobbra-balra és oldalról is ugyanez volt.Ezután jött az ultrahang. Én orvosi kontrollal együtt kértem, így rögtön ki is értékelte a doktornő, aki azonnal mondta, hogy mammográfia szempontból semmilyen probléma nincs.

1 ÉV VIP TAGSÁG | 2023.09.17-ÉIG

Igényeld új VIP tagságodat és maxold ki az életmódváltásodat! Komplex életmódváltó program online tanuló felülettel Letölthető, kidolgozott infókártyapaklival, amelyen mindent megtanulsz, ami az életvitel változtatásához szükséges VIP automatikus kedvezmény rendszer Senor/ita termékeinkhez 1 éves tagság A VIP tagságban kurzusokon keresztül menetelhetsz végig a céljaidig: Új belépős tagoknak mindent a részelteibe menően megtanítunk Új belépő kurzoson, amelyet saját tempódban bármikor elérsz. 28 FIX nap kurzusunkon velünk együtt végzed az életmódváltást: főzést, napi fókuszokat, nap indítást, nap zárást. Varázsmenü videósorozatunk eligazít mini videók segítségével a legfontosabb tudnivalókon az élelemiszereken át a hormonális problémákon keresztül a komplexebb témákig.

9 990 Ft 19 990 Ft

ÖRÖKÖS VIP TAGSÁG + VARÁZSMENÜ CSOMAG (28 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ KURZUSSAL)

Igényeld új VIP tagságodat és vidd vele a VARÁZSMENÜ csomagunkat is. Kezdd rögtön 28 napos életmódváltó kurzusunkkal! Csatlakozz most a VIP tagok közé, vigyél mindent, amit csak adhatunk: Komplex életmódváltó program online tanuló felülettel VIP kedvezmény rendszer Senor/ita termékeinkhez 180 napos életmódváltó program nyomdai kártyapaklival a varázsmenü rendszer teljes tudásanyagával 28 napos életmódváltó kurzusunkban mindent megtanítunk neked, hogy teljes erőbedobással indulhass el az úton. Varázsmenü csomagra, amit te választanál magadnak az induláshoz. A varázsmenü csomagok 2 db kollagén terméket, a Varázsmenü életmódváltó receptkönyvet is a kezedbe adja. Kollagén termékeidet VIP tagságod aktiválása után választhatod ki, ennek folyamatáról a VIP tagság érvényesítését követően tájékoztatunk a jogosultságaid beállításaival együtt. A szállítási költséget a magyarországi csomagok ára tartalmazza. A szállítási költséget külföldi tagok számára a webshop felszámolja.

31 960 Ft 49 950 Ft