Egyéni konzultáció az életmódváltásodhoz

A legfontosabb kérdés: Tudod-e, mi a vakfoltod?

Ma 2 milliónál több találat érkezik a "diet" angol szóra, ezért nem csodálom, ha úgy érzed, elvesztél a sok információ között. Ömlik ránk a google tanácsok tucatja és legtöbbször ellentétesen egymásba ütköznek ezek a javaslatok.


Munkám során elengedhetetlennek tartom feltérképezni azt, hogy mi vezetett elhízásodhoz, milyen az étellel való viszonyod, milyen szokásokkal élsz együtt és milyen az egészségügyi állapotod. Ez ugyanis megkülönböztet téged mindenki mástól.

A sablon diéták kora már rég elmúlt. A különböző egészségügyi problémák megoldórendszere nagyon hasonló minden embernél, mégis egyedivé kell tenni, mert nem mindegy, hogy ki hány évesen, hány kg súlyfelesleggel, milyen aktivitással és egészségügyi alap paraméterekkel vág neki az életvitel reformnak.

Az egyéni konzultáció azoknak kiváló, akik nem tudják eldönteni, nekik való-e egy hosszú távú Mentorprogram és egyáltalán megfelelő alternatívaként szolgál-e a kiinduló állapotra.

A Mentorprogram személyre szabott. Pontosan ezért fontos tudunk azt, hogy milyen területen kell változtatnod a céljaidhoz.

Mit kell tudnod az egyéni konzultációról?

  • Neked ajánlott,ha tanácstalan vagy és szeretnéd, hogy átbeszéljük az étkezési szokásaidat, az étellel való viszonyodat, a céljaidat.
  • 100% online, 45 perces telefonos beszélgetést folytatunk le.
  • Kielemezzük a laborodat és egészségügyi értékeidet, illetve az étkezési naplódat - elmondom, mit gondolok és mit javaslok.
  • Megvizsgáljuk az életviteledet és a vakfoltokat.
  • Kiszámoljuk a számodra szükséges energiaigényt és a napi ritmusodnak megfelelő szabályrendszert.
  • Körbe járjuk a mentális eszközeidet, lehetőségeidet.
  • Jelentkezésed után részletes állapotfelmérő kérdőívet töltesz ki egy étkezési naplóval együtt, ami számomra megad minden támpontot. Ha van fél éven belüli laborod, anamnézised, a kérdőíveddel együtt meg tudom nézni és felkészülten beszélgetünk majd abban a 45 percben, amikor csak rád figyelek.

Megnézzük és átbeszéljük tehát a kitöltött részletes kérdőívre adott válaszaidat és az étkezési naplódat és felállítjuk azokat a sarokpontokat, amelyek célirányosan neked jelentenek megoldást. Amennyiben az útvonal számodra szimpatikus és 30 napon belül Mentoráltammá válsz, a mentorprogram díjába az egyéni konzultációs díjat beszámítom.

Az egyéni konzultáció díja: 25.000 Ft (ahogy említettem, Mentorprogramba történő csatlakozás esetén ez a díj a programod díjába beleszámít).


Mit nem ad a konzultáció?

Elkészített étrendet, konkrét, személyre szabott programot nem készítek neked, hiszen azt a Mentorprogramban állítom össze. Ezen a konzultáción abban segítek, hogy megértsd, neked mi a célravezető és hogyan tudsz elindulni az életmódváltásban. Természetesen azt is elmondom, milyen támogatást tudok ehhez adni szorosabb együttműködés keretein belül.

Jelentkezés egyéni konzultációra

Kérdésed van?