Teljes életmódprogram Diával - 2020. december 31-ig szünetel

Minden egy csomagban akciótervvel

Online konzultációval 4, 6 vagy 12 hetes időszakra

Minden egy csomagban:


 • Akcióterv a teljes életmódváltáshoz
 • Online e-mailes konzultációk korlátlanul az együttműködés alatt
 • Lopott percek program
 • Magyaros étrend
 • Inzulinrezisztencia és pajzsmirigy csomag és étrend
 • Smoothie álmok
 • Edzéskönyv
 • Esztétika és plasztika könyv
 • Álomtervező Bullet Journal


Étrend és instrukciós e-book-ok

Akcióterv a hatékony életmódváltáshoz

Tematikus tananyagok

Regisztráció a teljes életódprogramra

Itt az idő...

HOGY... foglalkozz az egészségeddel, tüneteiddel, testképeddel. Vedd át az irányítást és kezdd magabiztos tudással!

A testsúly kérdés nők millióit érinti. Nem vagy egyedül! A Duciforradalom Sorsközössége minden támogatást megad neked.

Miben segítek én...

Összeszedtem a legfinomabb fitt recepteket mozaikos formában, az inzulinrezisztencia és pajzsmirigy gondok kérdésköreit, magyaros és keleties ízvilágban is, amelyek legalább annyira hétköznapiak, mint amennyire különlegesek is. Nem kell lemondanod a finom ízekről, csak meg kell tanulnod, hogyan, mikor illeszd be az étrendedbe. E-könyvbe ágyaztam a duci testet érintő edzéselméletet, anatómiai képekkel pedig segítelek az otthoni edzéstervedben!

Az e-könyvek mellé 6 hétre vagy 12 hétre igényelheted segítségemet online konzultációk keretében. Segítek eligazodni abban, hogy hormonális problémák esetén mit érdemes kivizsgáltatnod, mit tegyél, hogyan indulj el!

Körbe járjuk az életviteledet és megfejtjük a vakfoltjaidat, amelyek gátat szabnak az önálló munkádhoz. Saját tempódban, de stabil alapokra helyezve haladhatsz az utadon az egészséges, kiegyensúlyozott énkép és testkép irányába.

Hogyan néz ki az együttműködés?

Önállóan dolgozol, de bármikor kérdezhetsz, kérhetsz segítséget!

 • Megrendelésedet követően kapsz tőlem egy részletes információs levelet, a díj fizetéséhez szükséges információkat.
 • Miután a díj beérkezett, csatolom a kitöltendő kérdőívedet. Ebben minden fontos információt megkapok rólad. Ezután egyeztetünk e-mail-es formában és megbeszélünk egy időpontot, amikor telefonon/viberen/messengeren kommunikálunk az egész programról, az előtted álló időszakról, arról, hogy mi a leghatékonyabb módszer számodra a céljaidhoz.

 • Miután minden fontos kritériumot egyeztettünk, megküldöm részedre a teljes csomagot. Minden eleme PDF formátumban letölthető e-könyv.
 • Az e-book-ok egyértelmű instrukciókat adnak ahhoz, hogyan építsd fel az életmódváltásodat. Ehhez kapsz elméleti és gyakorlati elemeket is - egy összeszedett, átfogó e-mailben és program ismertető e-book-ban részletezem, mi miért fontos, mihez mit érdemes használnod a programod során! Az anyagok tartalmaznak elméleti tudnivalót a helyes életmód kialakításához, ellátnak rengeteg étellel, recepttel és konyhai instrukcióval, illetve eszközrendszert biztosítanak számodra (pld. munkafüzetet, naplót, fejlődési táblát, stb.)
 • A programod időszaka alatt bármikor fordulhatsz hozzám kérdéssel, kéréssel, egyeztetési igénnyel. Ez idő alatt lehetőséged van arra, hogy kitapasztald, hogyan tudsz hatékonyan elindulni a saját utadon.
 • Amennyiben az időszak letelte után is szükséged van segítségre, egyéni megbeszélésünk értelmében hosszabbodhat a közös munkánk. Rajtad múlik, mennyire veszed komolyan az első perctől kezdve. Tapasztalatom: aki tényleg csinálja, annak eredménye van!

A teljes csomag mindent tud!

Ha teljes gőzzel szeretnéd csinálni...

Dolgozzunk együtt 4, 6 vagy 12 hétig és hozd ki magadból a legtöbbet!

Ízelítő a teljes étrend struktúrából:

Igényelem a teljes életmódprogramot!

Kérd most az e-book-ot és megspórolsz magadnak rengeteg időt, utánajárást, hiszen egyben megkapsz minden szükséges információt, aminek segítségével el tudsz igazodni és ami még fontosabb, el tudsz indulni.