Az életmódprogram titkai


Egy online életmódprogram belülről

Miért jó egy online diétás/életmódprogram?

Valljuk be, mai rohanó világunkban még lefogyni sincs elég időnk. Dolgozunk, tanulunk, háztartást vezetünk, szerelmi életünk van, gyermeket nevelünk, hobbinkat űzzük, családtagjainkkal találkozunk, barátainkkal tartjuk a kapcsolatot, csapatépítőkre járunk, túlóráznunk kell, évente egyszer van lehetőségünk nyári pihenésre és ezután rakódik vállunkra az élet kiszámíthatatlan döntéseinek terhe is.

Ha fogyókúráról van szó, a legelső platform, ahol információt gyűjtünk, az az internet világa. A Google-ben rákeresve a fogyókúra szóra 1.450.000 találat érkezik, ha ezt angolul keresem (diet) már 933 millió variáció tárul elénk. Ennyi olyan bejegyzés, cikk, fórum, weboldal, videómegosztós portál bukkan fel, amely a témát feszegeti.

Ma már nem tabu téma a súlyunk és a fogyási terveink. Az instagram minden 3. vagy 4. fotóján ételt, fogyást, sportolást, változást oszt meg a több millió felhasználó. Nem szégyen, sokkal inkább trend megmutatni a világnak, hogy mennyire vagy kitartó, elszánt és jól esik mások biztató szava.

Nem véletlen, hogy egyre nagyobb teret hódít az internet mindenre. Ahogy a közügyekben, banki világban, a szolgáltatók esetén, úgy az életmódváltás szempontjából is az a legkönnyebb és legkomfortosabb, ha az otthonodba kapod a megoldást. Nem kell időpontot kérned, nem kell utaznod, nem kell plusz időt ráfordítanod arra, hogy elmesélhesd törekvéseid és terveid álmait. Elég online, akár a nyilvánosság elől elzártan úgy segítséget kérned, hogy saját világodból se kelljen kisétálnod és saját tempódban, saját személyiségednek kedvezően tudj támogatásra lelni. Persze vannak, akik ragaszkodnak személyes találkozásokhoz, így mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb lehetőséget.

Miről szól a Duciforradalom E.l.i.t programja?

Az általam megálmodott életmódrendszer online közeget takar, ahol kényelmednek, időbeosztásodnak és saját tempódnak megfelelően úgy kérhetsz és kaphatsz eszközrendszert, hogy este a hálószobádban vagy nappal a konyhádban, roppant egyszerűen tanulhasd meg, hogyan lehetsz TE első az életedben.  Ez a program tehát azoknak szól, akik a legegyszerűbb, legkényelmesebb, leggyorsabb módon, online szeretnének eszközt a kezükbe kapni. Online írásbeli és szóbeli kommunikációval.

A program hosszú távon és kölcsönös együttműködésen alapszik. 12 hónapra szól, amely havi egyeztetéssel és online folyamatos kommunikációval örök tagságot ad a 12 hónap leteltével, ha a fogyni vágyó aktívan végzi a programot és sikeresen, elkötelezetten dolgozik saját fejlődéséért.

Milyen eszközt ad a program?

 1. Egyedi étkezési struktúrát, amely teljes értékű, kiegyensúlyozott táplálkozási szokásokra tanít. Aki valóban kész a változásra, pár hét alatt olyan könnyedén beletanul, amivel egy életen át fenn tudja tartani egészséges táplálkozásra való törekvéseit. Neked semmit nem kell számolni. Teljes élelmiszerlistát kapsz számodra ideális sávon belül adagokra. Nincs kötelező mennyiségű étkezés. Saját életmódodnak, életminőségednek, munkádnak megfelelően napi kereted van, amelyet kényelmedhez, lehetőségeidhez tudsz igazítani. Csak egy konyhamérleget kell beszerezned.
 2. Zárt életmódprogram csoportot, ahol napi szintű kapcsolattartás, rendkívül aktív csapatszellem, motiváló, sikeres tagok és programfejlesztések, egyedi tartalmak várnak.
 3. 200 oldalas önfejlesztő munkafüzetet a szokások átalakításához, az időbeosztás irányításához, a célkitűzés és fókusz megalkotásához, a környezet adta támogatás, az erősségek/gyengeségek, kiaknázatlan lehetőségek/örökös buktatók feltérképezéséhez, az ételhez fűződő viszony rendezéséhez.
 4. 10-15kg fogyásonként újratervezést, étrend módosítást, új tápanyagszámítást.
 5. Receptkönyveket komplex napi étkezésekhez, amely folyamatosan bővítésre kerül.
 6. Program fejlesztéseket, bővítéseket.
 7. Küzdd le az érzelmi evést - Otthonom a testem c. könyvemet technikákkal.
 8. Elakadás esetén újratervezést.
 9. Online szóbeli kommunikáció lehetőségét.
 10. Személyre szóló, megújult e-book-ot.
 11. Hormonális egyensúlyt támogató tanácsokat, amelyeket egyetemi tanárok segítettek összeállítani.
 12. Egész éves folyamatos tanácsadást e-mailen, a zárt csoporton belül és üzenetekben. Bármikor, bármilyen kérdéssel fordulhat hozzám minden tag.
 13. Hormonális egyensúlyodat segít helyre állítani, megóvni, egyensúlyban tartani.
 14. Endokrinológus/belgyógyász orvos támogatja fogyásodat.

Mit NEM kell tenned az E.l.i.t-ben?

 1. Nem kell időt csoportosítanod személyes, kötelező találkozókra, amelyek zsúfolt hétköznapjaidba nehezen férnének bele.
 2. Nem kötelező a nyilvánosság előtt mutatnod változásodat. Ha szeretnél posztolni, bármikor megteheted, de privátban, kettőnk között is történhet a teljes program.
 3. Nem kötelező aktívan kommunikálni, 12 havonta megújíthatod a tagságodat éves tagdíjjal és részesülsz minden fejlesztésben, támogatásban, receptkönyvben. Ha viszont aktívan részt veszel a havi online konzultációkon (írásban, neked tetsző időpontban), akkor 12 hónap elteltével automatikusan megújul a tagságod további díjtétel nélkül.
 4. Nem kell sietned. Saját tempódban, saját elvárásaidnak megfelelően tanulod meg egy életre, hogyan lehetsz egészségesebb, fittebb, kiegyensúlyozottabb.
 5. Nem kell semmit szégyellned. Mindent tudok arról, amit érzel, ezért nem tudsz olyan kövérséggel kapcsolatos élményt mesélni, amelyet nem értek meg.
 6. Nem kell szégyellni, ha nem megy mindig. Aki segítséget kér, mert elakadt, az támogatást kap. Nem robotok vagyunk, hanem fejlődni akaró, egészségre vágyó emberek.
 7. Nem kell lemondani a kedvenc ízekről és ételekről. Nem sanyargatást tanulsz meg, hanem olyan főzési technikákat, alternatívákat, amelyek segítenek egészségesen étkezni neked és családodnak.
 8. Nem kell koplalnod. Nem támogatom az alacsony kalóriás, éhezésről szóló fogyókúrákat. Számodra megfelelő mennyiségű ételeket ehetsz úgy, hogy nem érzed a diéta meglétét.
 9. Nem kell kalóriákat és makrókat számolnod. Megteszem helyetted. Kézhez kapod és csak használnod kell. Egyfajta kalória ingáztatást használunk, amellyel elkerüljük, hogy belefásulj Te és a szervezeted.
 10. Nem kell kísérletezned. Fogyásodat követjük, újra tervezzük és mindig azt a mennyiségű ételt eszed, amelyre aktuális súlyod alapján szükséged van. Ezért 10-15kg fogyásonként egyeztetünk és új étrend ötlettárat kapsz.


Mit mondanak a sikeres tagok a programról?

Less be az E.l.i.t.-esek konyhájába! Ők főzték! Ők küldték!


Ha úgy érzed, Te is szeretnél új életet kezdeni és egészségesebben, kiegyensúlyozottan élni, csatlakozz a programhoz!

Céljaidban támogatni és segíteni foglak minimum 12 hónapon át.

Miért légy E.l.i.t forradalmár?

A személyre szabott életmódprogram azt jelenti, hogy minden olyan fontos tényezőben, amelyek befolyásolhatják a szervezeted túlsúllyal összefüggő problémáit, feltérképezzük az általad megadott információkat (a kérdőíved szerint). Ezek alapján készítünk egy javaslatot olyan életmódbeli változtatásokra és szabályrendszer követésére, amelyek pozitívan befolyásolhatják a súlyvesztésben megálmodott elköteleződéseidet.

A program csak élhető, betartható és könnyen kivitelezhető elemekből áll. Természetesen megköveteli a fogyást - vélhetően - korlátozó szokások megszüntetését és új, a súlyvesztést támogató eszközök bevezetését. A részletes módszertani szabályról szóló személyes E-book a szervezeted optimális működését támogatja. Hozzá kapcsolódó étrendtervezési és menürendszerű e-könyve megtanít a helyes életvitelre. Nem része fogyókúrás csodaszer, eszköz vagy speciális alkotóelem. Kizárólag a helyes és kiegyensúlyozott táplálkozási alapelvekre épül, amelyek alkalmazása elősegítheti a fizikai, mentális jól-lét megteremtését.

A testsúly szabályozásban mindenekelőtt azt kell figyelembe venni, hogy közérzeted, állóképességed, hangulatod, fittséged javuljon. Ennek csupán mellékhatása a testsúlykontroll sikere.

Minden mindennel összefügg, tehát a lelki állapotod és erőtől duzzadó lelkesedésed a táplálkozás, mentális egyensúly és testmozgás együttesen kifejtett erejéből fakad majd. Cél a helyes lelki és testi önkép elérése, ezért a tükör egy igazi jó barátod lesz.

Az E.L.I.T életmódprogram köré építettem egy "To Do" rendszert, aminek segítségével mindenki szem előtt tudja tartani az életmódváltás kulcsfontosságú elemeit, teendőit és ehhez segédanyag is tartozik munkafüzetszerűen. Megálmodtam és két kezemmel összeraktam az E.l.i.t tervező munkafüzetet, amelynek lapjai sorvezetőként szolgálnak elsőként ahhoz, mi kell az életmódváltás helyes indulásához, illetve napi és heti bontásban konkrét, látható és "csekkolandó" tételeket sorolnak fel a lépésekhez, célokhoz, fókuszokhoz.

Aki az Álomtervező E.l.i.t rendszeremet használja, egész egyszerűen nem tud hibázni, mert biztos lehet abban, hogy minden egyes napon MINDENT megtesz önmagáért.

Az E.L.I.T a hormonális egyensúly stabilitásáért dolgozik. Ez a tényező mozgatórugója az egész életmódváltó-haditervnek, hiszen semmi nem lehet hatékony, ha nincs összhangban testünk és lelkünk. Proaktív szemléletemmel megtanítom, hogyan lehet egyszerűbb és hatékonyabb a cél fókuszban tartása. Lássuk be, általában pont ez okozza a legtöbb nehézséget. Az időmenedzselés, a tervezés és a belső motiváció egyensúlyi játéka sokak számára megterhelő. Velem megtanulhatod, hogyan csináld.

Legutóbbi bejegyzések