Ez a TE forradalmad...

Alapvetően azokra a feladatokra nincs kedvünk sok időt áldozni, amelyek kemény elköteleződést követelnének. Ilyen az életmódváltás és a fogyás is.

Életmódváltó segédlet konkrét lépésekkel, munkafüzettel és 30 napos étrenddel, amely a lopott percek étrend és a fitt-magyaros-keleties étrend kombinált variációból került összeállításra!

Az őszi, téli hangulat nálam kiegészül az illatgyertyákkal is. Bár, az év egyéb részében is szinte minden nap illatozik nálam egy aktuális kedvenc, de a hideg napok és az ünnepek szezonális kívánságokat húznak elő a boltok polcairól. A mézeskalácsos, az almás fahéjas, a narancsos, a mézes-mandulás tipikus karácsonyi illatpompák. Abszolút azt érzem,...

A #maradjotthon jelige a 2020-as év védjegye lett. Többen, többször átvészeltük vagy magunk, vagy gyermekeink, esetleg a körülöttünk élők által a megváltozott körülményeket. Most ismét sokan otthon maradtak. Egy hosszabb időszakot átéltünk úgy, hogy a kilók csak gyarapodtak sok esetben, a fókusz teljes mértékben lekerült a legfontosabb tényezőről:...

Vegyél részt az ingyenes programban és nyerj mentorprogramot!

Posztolj a Duciforradalom csoportban november 23-december 23 között legalább hetente egyszer. Használd a #30napmásképp hashtaget a posztjaidban, így tudom nyomon követni azt, hogy a 4 posztod megvolt. A posztolók között gazdára talál hetente egy-egy Lopott percek étrend és a 4 hét végén pedig 4db mentorprogram azok között, akik legalább 4db #30napmásképp hashtaggel ellátott posztot tettek közzé az ingyenes programjuk tapasztalatairól, a menükről, bármilyen élményükről!