Fitt-okos étkezés program

Közös fogyás együtt! Hogyan?


Ingyenes program

6 napos étrenddel és 37 ételes mozaikos étrenddel (összes 67db étel és recept)


Elemek:

1. Fitt, mozaikos magyaros és keleties étrend:

 • 8db reggeli
 • 6db ebéd
 • 7db vacsora
 • 8db snack
 • 8db smoothie
 • Bélflóra helyreállító leves recept a méregtelenítéshez és egészséges emésztési folyamatokhoz

2. Akcióterv 90 napra / 30 naponta 3 blokkban és program ebook

3. Fitt, magyaros 6 napos fix étrend 5 étkezésre.


KEZDÉS: 2020. AUGUSZTUS 30., folyamatosan lehet csatlakozni!

Instrukciók, eszközrendszer, felkészülés és posztsorozat indulás: augusztus 19-étől.


Jelentkezés nem szükséges!

Prémium, teljes program

125db ételes mozaikos étrenddel, amely végtelenül összevariálható, 140db ételes fix étrenddel, 70db étkezés diétaforradalom variációval, 50+db smoothieval, azaz 265db étellel + 70db étkezés, amely végtelenül variálható + 50+db smoothie


Elemek:

1. Fitt, mozaikos magyaros és keleties étrend:

 • 19db reggeli
 • 33db ebéd
 • 30db vacsora
 • 35db snack
 • 50+db smoothie
 • Bélflóra helyreállító leves recept a méregtelenítéshez és egészséges emésztési folyamatokhoz
 • Esztétika és fogyás ebook - hogy a bőröd is kövesse a fogyásodat

2. Akcióterv 90 napra / 30 naponta 3 blokkban és program ebook

3. Bónusz: +4 hetes fitt, magyaros fix étrend +140 makrózott étellel és recepttel

4. Bónusz: +Diétaforradalom 14 napos virtuális, mozaikos étrend +70 étkezés és variáció


Itt az idő...

HOGY... foglalkozz az egészségeddel, tüneteiddel, testképeddel. Vedd át az irányítást és kezdd magabiztos tudással!

A testsúly kérdés nők millióit érinti. Nem vagy egyedül! A Duciforradalom Sorsközössége minden támogatást megad neked.


Összeszedtem a legfinomabb fitt recepteket mozaikos formában, amelyek legalább annyira hétköznapiak, mint amennyire különlegesek is. Nem kell lemondanod a finom ízekről, csak meg kell tanulnod, hogyan, mikor illeszd be az étrendedbe.

Te döntöd el, mikor melyiket választod és szabadon varázsolhatsz magadnak egész napos menüt tetszés szerint. Nem kell rajta agyalni, minden étel recepttel és adagolással van ellátva. Egy felnőtt, egészséges, fogyni vágyó nő számára elfogadható tápanyagelosztással bír.

Ingyenes program

Csináljuk együtt!

Adj magadnak 90 napot! Tűzd ki a célt az akcióterveddel! Határozd meg, honnan indulsz, mi a feladatod és hogyan fogsz ezen változtatni! Vedd kezedbe az eszközöket és tervezd meg az egészet!

Az első 30 napban napról napra végig haladunk egy sikeres életmódváltás lépésein 7 napos blokkokban! Nem lesz ezúttal elméleti tananyag, a meglévőkből hámozzuk ki azt, amivel magadra tudod szabni kényelmesen az egész folyamatot!

Központi elem az étkezés lesz, hiszen a fogyás elsődleges fegyvere a helyes, kalória deficites, kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozás. Meg kell tanulnod, hogy egészségesen hogyan tudsz brutálisan finom menüket a konyhapultra varázsolni. Az a diéta, ahol szenvedsz, nem neked való. Csak akkor tudsz célba érni, ha élvezed, jóllakott vagy és nem azt érzed, hogy koplalásra vagy utalva és sanyargatni kell magad.

Használni fogunk heti tervezőt, étrend tervezőt, feladat tervezőt! Összeállítjuk egy hatékony nap vázait! Megtanítalak felelősséget vállalni a döntésedért: végig akarod csinálni!

Semmi mást nem kell tenned, mint követni a csoportot, a Fitt-okos fogyás posztjait és a posztsorozat egészét, amiben minden instrukciót összegyűjtök.

Rajtad múlik: ha segítő kezet nyújtok (és rajtam keresztül a teljes közösség), egyedül tőled függ, elfogadod-e. Ha ezúttal is kifogásokat halmozol fel, akkor sajnos nem akarod még eléggé.

Egy rövid program e-book-ot fogsz kapni, amiben pár sorban leírom azokat a fontos momentumokat, amelyek mankóként fognak szolgálni számodra: étrend (hogyan alkosd meg), mozgásprogram (mit tegyél és mit ne), eszközrendszer (mit használj és hogyan).Az ingyenes program 2 étrend struktúrát és több instrukciót is a kezedbe ad!

 1. Fitt, magyaros 6napos fix étrend: naponta 5 fix étkezés: reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora. Minden étkezéshez tartozik recept is. A könyv szintén felkínál instrukciókat. 140db ételt és receptet tartalmaz. Itt fixen megkapod a napi menüt, nem válogatsz magadnak. Van, aki ezt jobban szereti, mert egy mankó van a kezében és nem szeret azzal bíbelődni, hogy épp mit egyen. Kinek ez válik be, kinek pedig a mozaikos verzió. Ebben az e-book-ban 30db ételt és receptet találsz.
 2. Fitt, magyaros és keleties ízvilágú mozaikos étrend: naponta 4 étkezés a bázis, amelynek szabályrendszere pofon egyszerű és komplex instrukciókkal együtt elérhető az e-book-ban. A mozaikos rendszer azt jelenti, hogy a felkínált étkezéseken belül TE döntöd el, melyik ételhez van kedved, így a menü makrózott, mégsem fixen behatárolt. Az étrend tartalmaz 8db reggelit, 6db ebédet, 7db vacsorát, 8db snacket és 8 db smoothiet. A makrózás egyedi, mert több alternatívát is felkínál egy-egy élelmiszerre, illetve az instrukciós könyv minden csere lehetőséget elmagyaráz. Nem kell attól félned, hogy pld. barna rizs van egy receptbe makrózva, de te nem szereted, mert az e-book felsorakoztatja a helyette választható köretelemeket. Így tényleg saját ízlésedre tudod alakítani. Az étrend sajátossága, hogy a magyaros ételeken túl a keleties ízeket is elhozza: japán, kínai, vietnámi, de találsz olasz, mexikói és jó pár hétköznapi ételt is. Ez az étrend nagyon különleges. Az ingyenes válogatás összesen 37 ételt és receptet ad.

 3. Az ingyenes verziókban tehát használhatsz egy 6 napos fix étrendet és egy 37 ételt tartalmazó mozaikos étrendet.

Letöltheted az ingyenes fitt étrendeket már most itt! Ismerkedj velük!


Az e-book célja, hogy ötleteket meríthess a napi főzéshez és a diétás menüdhöz.

Ami diétás, nem feltétlenül kell ízetlen és unalmas legyen. Sőt. Receptjeimmel el szeretném oszlatni a tévhiteket. Fogyni csak úgy lehet, ha az étrendet tartósan, élhetően tudod alkalmazni. Ehhez pedig elengedhetetlen a finom falat.

Az e-book-ban vázolt széles információs tudásanyag eligazítást ad abban, hogy tudsz odafigyelni a konyhádban arra, hogy vonalaidat támogasd.

A fogyás a táplálkozáson múlik. Ha ezzel nem nézel szemben, soha semmi nem fog megváltozni.

A problémákat el lehet fedni, remélve, hogy megoldódnak maguktól. De nem fognak. Ne másoktól várd a változást, hanem összpontosíts te magad az okokra, teremtsd meg akarattal az egyensúlyt a szervezetedben csodaszerek nélkül.

Az egészséged a legnagyobb kincs és amikor ez kerül terítékre, olyan válaszokra van szükséged, amelyek gyorsan, könnyen, érthetően elérhetők és beépíthetők a mindennapi életedbe.

Ha eldöntötted, hogy egészséges és kiegyensúlyozott testben szeretnél élni, a legjobb helyen vagy!

Prémium program

Ha teljes gőzzel szeretnéd csinálni...

Kérd a teljes étrend portfóliót! Legyen elég ételed a célod végéig!

Ízelítő a teljes étrend struktúrából:

A prémium program 3 étrend struktúrát is a kezedbe ad, hogy Te dönthesd el, melyik felel meg saját elvárásaidnak leginkább, de akár a 3 segédletet együtt is alkalmazhatod!

 1. Fitt, magyaros és keleties ízvilágú mozaikos étrend: naponta 4 étkezés a bázis, amelynek szabályrendszere pofon egyszerű és komplex instrukciókkal együtt elérhető az e-book-ban. A mozaikos rendszer azt jelenti, hogy a felkínált étkezéseken belül TE döntöd el, melyik ételhez van kedved, így a menü makrózott, mégsem fixen behatárolt. A makrózás egyedi, mert több alternatívát is felkínál egy-egy élelmiszerre, illetve az instrukciós könyv minden csere lehetőséget elmagyaráz. Nem kell attól félned, hogy pld. barna rizs van egy receptbe makrózva, de te nem szereted, mert az e-book felsorakoztatja a helyette választható köretelemeket. Így tényleg saját ízlésedre tudod alakítani. Az étrend sajátossága, hogy a magyaros ételeken túl a keleties ízeket is elhozza: japán, kínai, vietnámi, de találsz olasz, mexikói és jó pár hétköznapi ételt is. Ez az étrend nagyon különleges.
 2. Fitt, magyaros 4 hetes (28 napos) étrend: naponta 5 fix étkezés: reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora. Minden étkezéshez tartozik recept is. A könyv szintén felkínál instrukciókat. 140db ételt és receptet tartalmaz. Itt fixen megkapod a napi menüt, nem válogatsz magadnak. Van, aki ezt jobban szereti, mert egy mankó van a kezében és nem szeret azzal bíbelődni, hogy épp mit egyen. Kinek ez válik be, kinek pedig a mozaikos verzió.
 3. Diétaforradalom mozaikos virtuális étrend 14 napra: 3 főétkezésre és 2 snackre kínál saját magad által összeállítható alternatívákat. Adott étkezésen belül te döntöd el, mely élelmiszerekből készíted el az ételedet. Itt megtanulsz fűszerezni, pácolni, rengeteg ötletet kapsz.
 4. A 3 étrendet váltogathatod. Ha nekem választanom kellene, akkor a keleties ízvilág mellett tenném le a voksom elsőként, mert olyan ízeket sorakoztat fel a tűzhelyre, amelyeket könnyedén el tud készíteni minden háziasszony, s ezzel becsempészhető az izgalom is a tányérokra. Ez az abszolút kedvenc étrendem, amit eddig összeállítottam. :)
 5. Ajándékba jár 50+ db smoothie recept is, amely megfelelően kiegészíti bármely étrendet!
 6. A prémium programban tehát 265db makrózott ételt találsz és ezen felül a diétaforradalom 14 napos ebook-ja is 70 étkezést mutat.

Kérd most az e-book-ot és megspórolsz magadnak rengeteg időt, utánajárást, hiszen egyben megkapsz minden szükséges információt, aminek segítségével el tudsz igazodni és ami még fontosabb, el tudsz indulni.