Glutén és tej kérdéskör

Itt az idő...

HOGY... foglalkozz az egészségeddel, tüneteiddel, testképeddel. Vedd át az irányítást és kezdd magabiztos tudással!

A testsúly és hormonális probléma témaköre nők millióit érinti. Nem vagy egyedül! A Duciforradalom Sorsközössége minden támogatást megad neked.

Összeszedtem a legfontosabb információkat, mindent, amit tudnod kell a glutén és tej fogyasztásának hatásairól, az adalékanyagokról, a rejtett glutén és tejszármazék forrásokról.

Az orvosoddal történő konzultáció mellett szükséged lesz minden hasznos tanácsra, étrendbeli változtatásra. Ebben az e-book-ban mindent egy helyen el tudsz olvasni, majd be tudod építeni az életedbe.


Az e-book célja, hogy el tudj igazodni az internet szerte szortírozott téves információk tömegében, és különbséget tudj tenni a hasznos illetve haszontalan tanácsok között. Küldetésem, hogy megértsd mi a glutén, mi a tejfehérje, s esetleges tüneteid okán van-e okod feltételezni, hogy ezek állnak fogyásod, egészséged útjában.

Az e-book-ban vázolt széles információs tudásanyag választ ad a gyakran feltett kérdésekre.

Ha tényleges megoldásokat keresel, a szervezetedben dúló gyulladásos folyamatok ellen az életmódoddal és a táplálkozásoddal tudod felvenni a harcot.

A problémákat el lehet fedni, remélve, hogy megoldódnak maguktól. De nem fognak. Ne másoktól várd a változást, hanem összpontosíts te magad az okokra, teremtsd meg akarattal az egyensúlyt a hormonháztartásodban csodaszerek nélkül.

Az egészséged a legnagyobb kincs és amikor ez kerül terítékre, olyan válaszokra van szükséged, amelyek gyorsan, könnyen, érthetően elérhetők és beépíthetők a mindennapi életedbe.

Ha eldöntötted, hogy egészséges és kiegyensúlyozott testben szeretnél élni, a legjobb helyen vagy!

Most bónusz jár az e-book-hoz!


Kérd most az e-book és megspórolsz magadnak rengeteg időt, utánajárást, hiszen egyben megkapsz minden szükséges információt, aminek segítségével el tudsz igazodni és ami még fontosabb, el tudsz indulni.