Gyakori kérdések a programokról

Mit jelent a mentorálás?

3-szoros mentorelemeket találsz a programban:

 1. Korlátlan online konzultációk révén bármikor fordulhatsz hozzam felmerülő kérdés, akadály esetén és átbeszéljük azt, hogyan tudod áthidalni a nehézségeket vagy épp hogyan dönts egy-egy helyzetben.
 2. Havi 1 fix visszajelző e-mailben megnézzük az elmúlt 4 hetedet és a program kezdése óta eltelt időszak eredményeit. Ehhez eszközöd lesz a munkafüzet és egy fejlődési tábla is, ami paraméterezi az eddig megtett utadat. Ez biztosítja, hogy ha elakadás van, meg tudjuk vizsgálni ennek okát (pl. eddig fel nem tárt hormonális okoknál fogva nehezített fogyás, be kell vonnunk a program endokrinológus orvosát vagy épp változik a munkarended és másképp tudsz majd étkezni). Ezen kívül bármikor igényelhetsz ingyenesen telefonos konzultációt tőlem.
 3. Zárt facebook csoport, ahol nem csak tőlem tudsz kérdezni, hanem a többi mentorprogramostól is, akik saját tapasztalataikat is el tudják mondani egy-egy téged érdeklő kérdésben. Pl. a receptekkel, ötletekkel kapcsolatos posztok tucatjait láthatod nap mint nap. Hiszen a posztolás nem kötelező, ám hamar ráébred szinte minden mentorált, ez a közeg a program egyik motorja: sorstársakkal is tudsz beszélni bármiről.

Az Ételportfólióban található ételeket bárki eheti?

Az Ételportfólió a Programkönyvvel szorosan összekapcsolódik, mivel a Programkönyv mutatja be azt az útvonalat, amelyet követned kell (egészséges fogyás vagy hormonális problémák vagy emésztőrendszeri gondok esetén). Ezek az útvonaltervek pontosan meghatározzák azt, hogy mely útvonaltervben mire kell figyelni a táplálkozásban (Pl. inzulinrezisztencia, pajzsmirigygondok esetén). Az Ételportfólió ezeket a szabályrendszereket lefedi a könyvben használt jelölések alapján. Egy programtag pontosan tudja egy ételhez lapozva, hogy az adott ételt eheti-e, ha nem eheti,  akkor pedig hogyan tudja minimális átalakítással problémájába  illeszthető étellé varázsolni (pl. ha pajzsmirigybeteg).

Milyen ételek vannak az Ételportfólióban? Mi van, ha bármit nem szeretek?

983 db receptet találsz (602 db alap recept és 3 db varázsmenü - ami 100-100 alapanyagból végtelenül variálható ételeket jelent). Helyet kapnak a legegyszerűbb ételek (pl. szendvics, zabkása variációk, főzelék, leves, rántott hús, túrós csusza, rakott zöldség, stb.), míg a modern reformtáplálkozás étele is (granola variációk, ázsiai ételek, nemzetközi ételek, shakshuka, különleges ételek). Annyi a választási lehetőség, hogy megunhatatlan a menükészítés.

Az Ételportfólió minden egyes élelmiszercsoportra korlátlan cserelehetőséget biztosít (zöldségek, gyümölcsök, húsok, tejtermékek, gabonák, kenyérfélék), tehát ha tetszik egy étel, de nem szereted benne például a használt zöldséget, egy komplex cseretábla segít abban, mely zöldségekre tudod lecserélni átszámolás nélkül (azaz ugyanolyan mennyiséget használhatsz, mint a receptben lévő zöldség esetén). Ez a rendszer végteleníti a receptek számát.


Kell-e bármilyen táplálékkiegészítőt szednem a csomagban?

NEM. NEM. NEM. Nincs szükség ilyenekre sem az én programomban, sem más rendszerben. Ez üzlet, semmi más.


Mi történik a 9 hónap után?

Idén lefogyok 2.0. :) Már készül a szinten tartó program, aminek oszlopos része az aktív élet megteremtése.


Külföldre is lehet rendelni nyomdai könyveket?

Igen, korlátozott országokba. Ennek oka a futárköltség. A részletes listát a mentorprogram és otthoni csomag oldalán az információs boxban megtalálod. Pl. Ausztria, Románia, Németország elérhető, de UK egyelőre még nem (sajnos a vámkérdések miatt a költség nagyobb, mint a program díja). Több országba tudod kérni, ahol még vállalható az ár, azt feltüntettem.

Sokan magyarországi rokonokhoz kérik a csomagokat, s hozzájutnak ilyen módon. :)

Nem vagyok kitartó és félek, hogy ezt sem fogom csinálni. Nem lesz-e ez is csak egy polcra helyezett étrend?

A program alappillére a motiváció életben tartása. Ennek eszköze a 9 hónapos munkafüzet, amelynek Én-térkép fejezete már az elején felrajzolja azt, miért van problémád a kitartásoddal, milyen a viszonyod az étellel, mi hátráltat a fogyásban, hogyan áll ehhez a környezeted, mely pontokon kell beavatkoznod ennek a nehézségnek a megszüntetéséhez. A munkafüzet 3-szor 12 héten át lépésről lépésre ellát a szükséges erőforrásokkal és vezet az úton. Ez a program önfejlesztő része is egyben, amely hiányozni szokott a legtöbb életmódváltást támogató szakértő csomagjából.


Nem tudok mozogni, ez akadályoz a programban való részvételben?

A mozgásprogram része a teljes programnak, azonban nem ez a mozgatórugó. Nem a mozgás határozza meg a fogyást, hanem a táplálkozás. A program 95%-a ebben tanít meg egy életen át helyesen cselekedni.


Mit jelent az, hogy a program nyomon követi a fogyást?

Az egyetlen megoldás a tartós fogyáshoz az, hogy nem koplalással és sanyargatással fogysz le, hanem a szervezetednek szükséges energiádhoz képest kicsivel alásaccolt kalóriadeficittel indulsz, majd ezt csökkentjük. Vagyis a közhiedelemmel ellentétben nem az alacsony kalória segít a fogyásban, hanem a fogyási ütemedet folyamatosan csökkentett kalória. Indulni nem lentről kell, hanem fentről. Ez okozza a diéták 95%-ának bukását, mármint az, hogy nem úgy indultok el, ahogyan én itt megmutatom helyesen.

A kezdő kalória az az alapanyagcseréd aktivitásával növelt tényleges energiaszinted kalóriadeficites értéke. Ezt az akciótervedben pontosan megkapod tőlem, tehát nem neked kell számolni. Az akcióterv bemutatja, hogy milyen az induló kalória és milyen fogyási mérföldköveknél mikor, mire, hogyan kell csökkenteni. Egy 130 kilós lány bejárja a teljes fogyásával a kalóriasávokat 2000-től indulva végül 1500 kalóriára érkezve. A fogyás tehát nyomon kíséri az épp szükséges fogyási kalóriát és ezt folyamatosan csökkentjük, amikor eljön az ideje. Ezt az ételportfólió is leköveti minden kalóriasávra.


Mit jelent a bélflóra-regenerálás?

A Programkönyv külön fejezetben magyaráz el minden olyan tényt, amely alátámasztja, hogy a bélflóra állapota befolyásolja a fogyást. A hatékony indulás megteremti azt, hogy hamarabb legyenek eredményeid, ezért a program első 3 hónapjában bélflóra-regenerálás zajlik. Ez kizárólag táplálkozással összefüggő rendszer, semmilyen táplálékkiegészítő nem vesz részt ebben. Egyszerűen csak tehermentesítjük az emésztőrendszert a gyakran gyulladást erősítő élelmiszerek lecsökkentésével, majd visszaépítjük azokat.

A munkafüzetben mit találok?

Több fejezetben építi fel a programot, ez egyfajta sorvezető, amely nem engedi, hogy letérj az útról.

3 hónapot, azaz 3 x 12 hetet ölel fel heti szintre bontva. Minden hétnek külön része van, amely fókuszál az adott heti feladatokra (ezzel vezet végig az úton bélflóra-regenerálástól a célig). Minden héten vannak önellenőrző kérdések, hogy lásd, jól haladsz-e. Rávezet arra, hogy olvasd az elméleti részeket is. :) Megtanít helyesen dönteni. Feltárja a vakfoltjaidat és a rutinból elkövetett téves beidegződéseket.

Minden negyedév végén van összegzés a munkádról. A 9 hónap végén pedig egy összesítő.


Az ételportfólióban lévő receptek hogy néznek ki?

Az ingyenes Idén lefogyok Programban ezt megtekintheted. Minden étel grammra pontos összetevőket és pontos receptet tartalmaz.


Hányszor kell étkeznem egy nap?

A Programkönyvben ezt megtanítom és azt is, hogyan tudsz ezen változtatni saját életviteled alapján (pl. munkahelyed okán).

4-szer minimum ajánlom, de van, aki széthúzza 5-6 étkezésre is, mások pedig 3-ra redukálják, mert a snacket hozzácsapják az ebédhez. :)

Ha több műszakban dolgozol, ebben is adok iránymutatást.


Ha eddig folyton koplaltam, mert nagyon alacsony kalóriát ettem, s most az akciótervben magasabbat kapok, hízásra számíthatok?

Igen, amennyiben nagyon sokáig űzted  a sanyargató étrendek alkalmazását, akkor nem kizárt, hogy az anyagcseréd ritmusa most nem fényes. Nagyjából 4-10 hét kell ahhoz, hogy átállj a helyes rendszerre. Ez idő alatt hízás nem kizárt, de ne arra gondolj, hogy felveszel most 10 kilót. :) Itt az a 2-3-4 kg jöhet szóba, amit a hirtelen kalóriapuffer okozni fog. De a szervezeted egy ponton partner lesz és a mérleg elindul. Ez az ára annak, hogy évekig harcoltál feleslegesen koplalva.

Jó hír! Ha most az egyszer végre jól akarod csinálni, akkor soha többé nem kell majd koplalnod. Szerintem megéri az elején stagnálni, vagy felszedni 2-3 kilót, hogy utána egészségesen tudj lefogyni végre.


Hormonális problémák esetén is alkalmazható a programok bármelyike?

A program egyik eleme az útvonalak helyes kiválasztása, melyet külön fejezet taglal a könyvben.

Lehetséges útvonalak:

 • Inzulinrezisztencia - PCOS - prediabétesz
 • Pajzsmirigy alul-működés, pajzsmirigy-túlműködés, Hashimoto, Basedow
 • Endometriózis
 • Emésztőrendszeri problémák
 • Egészséges hormonrendszerrel működő "normál" fogyási pálya

A lehetséges útvonalat nem önállóan kell kitalálnod. Akcióterv készül, amelyben egyértelműen tudni fogod, mely útvonalat kell követned.


Milyen eredményre számíthatok, ha belevágok?

A rendszerem az egészséges táplálkozás kiegyensúlyozott vonalában tanít meg helyesen dönteni. Azaz nincsenek indokolatlan megvonások, sem koplalás. Ennél fogva ez nem az a program, ahol gyorsan leszaladnak a kilók, majd később ugyanolyan gyorsan vissza is szöknek.

Az ideális fogyás heti 0,5 - 1,5 kg, ami ennél gyorsabb eredményt ad, az nem valós fogyás, hanem látszatfogyás, azaz a távozó víz és az izomveszteség adta önámítás.

Tejérzékeny vagyok. Használhatom a programot?

Egyértelműen igen. A Programkönyv külön fejezetben taglal minden információt a tejfehérje kérdéskörben: kerülendő élelmiszerek, ehető élelmiszerek.

Az Ételportfólió megkülönbözteti a teljesen tejmentes ételeket, és minden étel esetén taglalja, hogyan lehet az az étel tejmentes - ehhez mit kell cserélned.


Gluténérzékeny vagyok, orvos által kimutatott intoleranciám van. Használhatom a programot?

Egyértelműen igen. A Programkönyv külön fejezetben taglal minden információt a glutén kérdéskörben: kerülendő élelmiszerek, ehető élelmiszerek. A könyv megtanít a manipulált élelmiszerektől mentes természeténél fogva gluténmentes ételek felismerésére.

Az Ételportfólió megkülönbözteti a teljesen gluténmentes ételeket, és minden étel esetén taglalja, hogyan lehet az az étel gluténmentes - ehhez mit kell cserélned.


Milyen eszközrendszer érhető el?

 • E-book - PDF-ben letölthető e-könyvek
 • Nyomtatott - spirálozott nyomdai könyvek (minden nyomdai csomag mellé e-book verzió is jár, hogy akár egy bevásárlás alatt vagy bárhol nálad legyen a program) :)

Az Ételportfólió minden kalóriában mutatja nekem, mennyit kell ennem vagy nekem kell számolni?

Semmit, ismétlem, semmit nem kell számolnod. :)

Az Ételportfólió megtanít arra, hogyan kell egy napi menüt összeállítani 1500, 1600, 1700, 1800, 1900, 2000 kcal esetén. Az ételek 1500-1600 kcal között vannak makrózva. Ha neked más kalóriasávról kell indítani a programot, semmilyen számolást nem kell végrehajtanod, mert pofon egyszerű módszertannal a napi menüd növelhető a szükséges kalóriára kalóriaszámolgatások nélkül. Ezt megtanítom.


Hogyan épül fel az ételek kalóriatartalma és makrója?

Az ételportfólió mozaikos. Találsz benne reggeliötleteket, ebédötleteket, vacsoraötleteket, snackötleteket. Az azonos ötlet kategóriákon belül minden étel azonos sávban mozog. Az alap receptek 1500-1600 kcal között vannak adagolva

 • Reggelik: 3-400 kcal
 • Ebédek: 4-500 kcal
 • Vacsorák: 4-500 kcal
 • Snackek: 2-250 kcal

Amikor magasabb kalóriasávban étkezel (1700-2000 kcal között), akkor nagyobb adagokat fogsz enni a módszer alapján, így az ételek kalóriatartalma is nőni fog értelemszerűen.

Programok és csomagok

Senorita program | 3 hetes étrend e-book

Az e-book tartalma: bővített Senorita program e-book 3 hetes variálható étrend bővített tananyag, főzést támogató rendszer és tippek programod megvásárlásával megajándékozunk egy 3.500 Ft-os kuponnal, amelyet 3.500 Ft értékben felhasználhatsz a Duciforradalom Senorita kollagéntermékekre 2022. novemberétől programodat és kuponkódodat a program vásárlásától számítva 10 munkanapon belül továbbítjuk részedre SZÁLLÍTÁSI  MÓDKÉNT KÉRLEK EZT VÁLASZD: SENORITA PROGRAM E-BOOK

3 500 Ft

LEFOGYOK PROGRAM

A MODUL elemei 24 hetes életmódprogramra: 160+ oldalas Mentorprogram nyomdai könyv 170+ oldalas Ételportfólió nyomdai könyv 1000+ ételrecepttel Heti menü 24 héten át hétfőtől vasárnapig - mealprep (dobozolás) módszertannal, bevásárlólistával, instrukciókkal, korlátlan élelmiszercserével Étrendtervezési módszertan elméleti és gyakorlati megvalósítása - a dobozolás művészetének megtanulása élelmiszer-útvonalakkal (minél egyszerűbb, minél költséghatékonyabb heti menük érdekében) Főzős és edukációs mini videók Zárt Program Facebook csoport 2022. december 31-éig Egyéb segédletek

26 000 Ft

Kovács Klaudia - Túlszeretni | NYOMDAI KÖTÖTT KIADÁS

Egy kövér lány voltam, aki egész életében le akart fogyni. Sokáig nem tudtam, hogy a bennem lakozó személyiségek miért csatáznak egymással. Hogy egyáltalán miért találkozom más és más arcaimmal, s miként kellene ezeket kezelnem. Nőként sok szerepet öltünk magunkra, még az előtt is, hogy párra lelnénk. Amikor csak az ÉN lakozik a lelkünkben és nincs mellettünk más, már akkor is sokféle módon jelenünk meg a napjainkon. Minden azzal kezdődött nálam a személyiségfejlesztésemben, hogy boldog akartam lenni. Viszont nem feltétlenül tudtam, ez mit is jelent. Elvárásokat támasztottam az elképzeléseimmel szemben, s ha bármi másként alakult, mint azt ahogyan én vázoltam kötelező kimenetelként, rögtön falakba ütközött az aktuális álomképem. Valahogy ilyen módon találtam rá az életemben az ételre, mint vigaszdíjra, mint egy láthatatlan barátra, aki sosem bánt, aki sosem beszél vissza, aki mindig örömet akar okozni, aki feltétel nélkül ki is elégíti a vágyaimat. E könyv írásakor már tudom, hogy a kövérség búcsút vett tőlem. Nem csak elértem az áhított testsúlyomat, de egy olyan életet is felépítettem, amelyben felelősséggel tartozom hozzám hasonló emberek döntéseiért is. Öt éve blogot írok a történetemről. Úgy kellett ezt a könyvet megírnom és az olvasó úgy olvashatja el a fejezeteket, hogy az a tény már befolyásolja az írottak értelmezését: sikerült lefogynom. Ezért a sorok legalább annyira elmesélt élmények öt év vonatkozásában, mint amennyire a jelenre vonatkozó felfedezések, felismerések is. Sőt, valójában a ma megtapasztalásaira lehet igazán értelmezni a változásomat. A könyv egyszerre a múltam, a jelenem és a remélt jövőm is.

4 990 Ft 7 990 Ft