Idén lefogyok étrend

A legfontosabb kérdés: Miért válassz engem?

Azért, mert pontosan tudom, milyen túlsúllyal élni. 170 kilós egykori, extrém túlsúlyosként átéltem mindent, amit a kövérség okoz: a nehézségeket, a próbálkozásokat, az időszakos sikereket, a kudarcokat, a halogatásokat, a kifogásokat, a megalkuvást, a döntést, a stagnálást, a kísértéseket, a mumusokat.

Az utamon nem csak a saját tapasztalatokra hagyatkozom, hanem célként tűztem ki a dietetikus szakmához csatlakozást. Ahogy egyre többet tanulok, egyre több mindent tudok vegyíteni a személyesen megélt élményeimből a felsőfokú tanulmányaim során szerzett tudással.

Élhető, fenntartható, betartható rendszert álmodtam meg, amelyben nincs helye irreális elvárásoknak.

Célom az, hogy egészségesen fogyj le és nem az, hogy mindenáron lefogyj. A kettő között a lényeges különbség az, hogy valós eredményekre ösztönözlek, nem pedig látszatfogyásra és gyors sikerekre. Vagy tartósan kell lefogyni, vagy a végeredmény sosem lesz örökre a tiéd.

Az étrendekről

Választható étrendcsomagok

AKCIÓTERVVEL EGYÜTT KÉSZÜLNEK


HORMON CSOMAG

Inzulinrezisztencia, pajzsmirigy-problémák, PCOS, endometriózis esetén alkalmazandó protokoll szabályok, életmódrendszer és ételportfólió

84 db egyedi étel + 3 x 100 alapanyagos önálló ételösszeállító varázsmenü főételekhez, buddha-tálakhoz, salátákhoz

MINDEN ÉTEL IR, PAJZSMIRIGY, PCOS KOMPATIBILIS
FITT CSOMAG

Egészséges elhízás esetén, hormonális problémáktól mentes fogyási vágy esetén alkalmazandó szabályok, életmódrendszer és ételportfólió

84 db egyedi étel + 3 x 100 alapanyagos önálló ételösszeállító varázsmenü főételekhez, buddha-tálakhoz, salátákhoz

MINDEN ÉTEL EGÉSZSÉGES FOGYÁSHOZ IDEÁLISMinden étrendcsomaghoz ajándék akcióterv készül, amelyben meghatározásra kerül az induló javasolt kalória, a teljes fogyást lekövető kalóriacsökkentés ütemezése.

A csomagok igénylését követően e-mailben továbbítom a mini állapotfelmérő űrlapodat, amelynek segítségével az akcióterv is elkészül az általad megadott paraméterek alapján. A teljes étrend és akcióterv csomagját e-mailben kapod meg, PDF-ben letölthető e-könyv formában.

Ha nem tudod, merre indulj el, kérj időpontot egyéni konzultációra!

Hogyan lehetsz mentorált?

Jelentkezéseddel regisztrálsz a programra! Számlázási adataiddal beérkezési sorrendben várólistára kerülsz és 72 órán belül visszajelzek részedre a további teendőkről!

Tagdíjadat banki utalással vagy bankkártyás fizetéssel tudod kiegyenlíteni. Ezt követően kapod meg az állapotfelmérő kérdőívedet, s ezután elindul a programod elkészítése.

Beállítok részedre minden jogosultságot és útnak indítom futárszolgálattal a nyomdai eszközeidet vagy e-mailben továbbítom az E-book csomagodat:

  1. Programkönyv & munkafüzet
  2. Ételportfólió

Less be a Mentoráltak konyhájába

 Jelentkezés

    Kérdésed van?