Idén lefogyok  Mentorprogram

Következő program indulás

2022. január

Előjelentkezés itt lehetséges!

A legfontosabb kérdés: Miért válassz engem?

Azért, mert pontosan tudom, milyen túlsúllyal élni. 170 kilós egykori, extrém túlsúlyosként átéltem mindent, amit a kövérség okoz: a nehézségeket, a próbálkozásokat, az időszakos sikereket, a kudarcokat, a halogatásokat, a kifogásokat, a megalkuvást, a döntést, a stagnálást, a kísértéseket, a mumusokat.

Az utamon nem csak a saját tapasztalatokra hagyatkozom, hanem célként tűztem ki a dietetikus szakmához csatlakozást. Ahogy egyre többet tanulok, egyre több mindent tudok vegyíteni a személyesen megélt élményeimből a felsőfokú tanulmányaim során szerzett tudással.

Élhető, fenntartható, betartható rendszert álmodtam meg, amelyben nincs helye irreális elvárásoknak.

Célom az, hogy egészségesen fogyj le és nem az, hogy mindenáron lefogyj. A kettő között a lényeges különbség az, hogy valós eredményekre ösztönözlek, nem pedig látszatfogyásra és gyors sikerekre. Vagy tartósan kell lefogyni, vagy a végeredmény sosem lesz örökre a tiéd.

Mikor ne válassz engem?

Nem én vagyok a számodra ideális mentor, ha villámgyors diétákat keresel, amelyek csak időszakokra szólnak.

Abban sem találsz bennem partnerre, ha csodaszerektől, bogyóktól várod a megoldást, mert arról mindenáron le akarlak majd beszélni.

Végképp nem én leszek a segítőd, ha nem szeretnél ebbe belefektetni valódi munkát, tanulást és azt várod, hogy más oldja meg helyetted valamiféle varázsigével a fogyást.

A programról

2022-es program

előjelentkezés 2021. novembertől


Elemek, tudnivalók, eszközök a programban

KOMPLEX MENTORPROGRAM

1. lépés a program igénylése, hogy közelebb kerülj a célodhoz. :)

A program eszközrendszere hatalmas, egy életre szól és valós támogatást ad. Az igazságot kapod, nem pedig illúziókat. Félelmek nélkül tanulsz meg enni, gondolkodni, cselekedni.

A Mentorprogramban egyszerre vállalom a táplálkozásban, a mentális utazásban és a mozgásprogramban is a Mentor szerepét. Így az életmódváltás minden területét összefogjuk MI KETTEN, TE+ÉN, TI+ÉN.

 • Kapsz tőlem egy olyan táplálkozási rendszert, amivel egy életre megoldod a súlygondjaidat és esetleges hormonális problémáidat helyre hozzuk, s ha ehhez emésztőrendszeri gondjaid is vannak, kettő az egyben helyre tesszük azt is.
 • Megtanítalak motiváltnak lenni, kitartani, okosan dönteni, a környezeteddel egyensúlyban lenni, s megtanulsz NEMET mondani. Te leszel az első az életedben, hiszen ahhoz, hogy a családban, az életedben helyt állj, ÖNMAGADDAL kell összhangban lenned. Ez a kulcs mindenhez. Hogy segítsek, kapsz tőlem 36 db hanganyagot, amit bármikor meghallgathatsz tematikus témakörönként és segíteni fog abban, hogy AKARD!
 • Megmutatom, hogyan hozhatod ki a testedből a legtöbbet anélkül, hogy félelmekkel kellene besétálnod egy edzőterembe. Mindent elmondok és megtanítok, ami a valódi mozgásrendszerhez kell a táplálkozásod kiegészítőjeként. Ehhez nem csak a helyes gyakorlatkivitelezésekbe kalauzollak el, de edzésterveket is készítek és mindet le is "tornázom" veled videón keresztül.


Életviteli tanácsadó, Mentor, étkezési tanácsadó, edző leszek az életedben, s egy olyan ember, aki ezt az utat bejárta.

9 hónapon át segítek, de kapsz még 3 hónapot, ahol az önálló munkádban is támogatlak és nem engedem el a kezed. Így biztos lehetsz abban, hogy EGYEDÜL IS menni fog az egészséges életmód és a szinten tartás a teljes családod életében.

2022-től egyetlen programban tanítok meg mindent, mert hiszem, hogy EZ A RENDSZER AD 100%-OS TÁMOGATÁST!

A program díja/összértéke 199.000 Ft 12 hónapra (korlátlan konzultációkkal, közös online edzésekkel, komplex programmal). Előjelentkezéssel 2022-re a díj 82.000 Ft 12 hónapra (~7.000 Ft/hó). Gondold végig, mit kapsz ezért: edzőt, dietetikai tudást, 1000+ receptet, hanganyagokat, edzésvideókat, megoldást, mentorálást egy teljes évre 2021.december 31-éig történő jelentkezés esetén.Mit kapsz?

 • 3 db nyomdai könyv és e-könyvek
 • 2 havi programtagság és Mentorálás
 • korlátlan konzultációk
 • zárt facebook programcsoport hozzáférés
 • podcast csatorna hozzáférés
 • zárt edzésplatform hozzáférés az edzésvideókhoz és edzésekhez

Fizetés mód: banki átutalás vagy bankkártyás fizetés egy összegben. 2021. október 11. és 2021. december 31. között a bankkártyás fizetés szünetel.

Ha banki utalást választottál, az igénylésedet követően külön díjbekérő levelet fogok küldeni. Bankkártyás verzió esetén már azonnal kapod is tőlem pár órán belül az állapotfelmérő online kérdőívet, ahol megismerlek. Utalás verzió esetén pedig az összeg beérkezését követően továbbítom részedre az állapotod megismeréséhez szükséges űrlapomat. Az űrlap kitöltését és visszaküldését követően már minden az én feladatom és 14 napon belül elkészítem a személyre szóló tervedet.

Nyomdai könyveimnek hála a csomagod 3 könyvben lesz elérhető: 166 oldalas Mentorprogram könyv minden elméleti és gyakorlati tudnivalóról a munkafüzettel együtt, 174 oldalas Ételportfólió a teljes étrendedhez é 120 oldal a haladó táplálkozáshoz, az edzésmódszertanhoz és edzéstervekhez. Ezen kívül e-bookban küldöm meg neked a személyes tervedet a teljes fogyásodhoz (induló kalória, fogyásodat nyomon követő kalória váltások a teljes étrend lefedésével).

A program része egy 36 db hanganyagot tartalmazó csatorna hozzáférés, valamint online edzések platformja velem.

Szállítási információk a nyomtatott könyvcsomagokhoz

A csomagokat a GLS futárszolgálat kézbesíti általad megjelölt címre.

Magyarországi szállítás esetén nincs külön kiegészítő díj a programok/csomagok árán felül, tehát az ár tartalmazza  a szállítás költségét is.


Külföldi szállítás esetén a következő országokba lehetséges a nyomtatott könyvek szállítása a programok/csomagok árán felüli plusz díjazással:

 • 7.000 Ft-os postaköltség: Szlovénia, Ausztria, Csehország, Horvátország, Románia
 • 9.000 Ft-os postaköltség: Lengyelország, Németország, Belgium, Hollandia, Luxemburg, Bulgária
 • 10.500 Ft-os postaköltség: Dánia, Franciaország, Olaszország, Írország.
 • Amennyiben külföldön élsz, de Magyarországra is tudod kérni a csomagokat (és ismerőseid, rokonaid eljuttatják hozzád), bármilyen címzettet és címet  megjelölhetsz a szállításkor. :)

Ha nem tudod, merre indulj el, kérj időpontot egyéni konzultációra!

Hogyan lehetsz mentorált?

Jelentkezéseddel regisztrálsz a programra! Számlázási adataiddal beérkezési sorrendben várólistára kerülsz és 72 órán belül visszajelzek részedre a további teendőkről!

Tagdíjadat banki utalással vagy bankkártyás fizetéssel tudod kiegyenlíteni. Ezt követően kapod meg az állapotfelmérő kérdőívedet, s ezután elindul a programod elkészítése.

Beállítok részedre minden jogosultságot és útnak indítom futárszolgálattal a nyomdai eszközeidet vagy e-mailben továbbítom az E-book csomagodat:

 1. Programkönyv & munkafüzet
 2. Ételportfólió

  Less be a Mentoráltak konyhájába

   Jelentkezés

   Kérdésed van?