Idén lefogyok  Otthon program

A legfontosabb kérdés: Miért válassz engem?

Azért, mert pontosan tudom, milyen túlsúllyal élni. 170 kilós egykori, extrém túlsúlyosként átéltem mindent, amit a kövérség okoz: a nehézségeket, a próbálkozásokat, az időszakos sikereket, a kudarcokat, a halogatásokat, a kifogásokat, a megalkuvást, a döntést, a stagnálást, a kísértéseket, a mumusokat.

Az utamon nem csak a saját tapasztalatokra hagyatkozom, hanem célként tűztem ki a dietetikus szakmához csatlakozást. Ahogy egyre többet tanulok, egyre több mindent tudok vegyíteni a személyesen megélt élményeimből a felsőfokú tanulmányaim során szerzett tudással.

Élhető, fenntartható, betartható rendszert álmodtam meg, amelyben nincs helye irreális elvárásoknak.

Célom az, hogy egészségesen fogyj le és nem az, hogy mindenáron lefogyj. A kettő között a lényeges különbség az, hogy valós eredményekre ösztönözlek, nem pedig látszatfogyásra és gyors sikerekre. Vagy tartósan kell lefogyni, vagy a végeredmény sosem lesz örökre a tiéd.

Mikor ne válassz engem?

Nem én vagyok a számodra ideális mentor, ha villámgyors diétákat keresel, amelyek csak időszakokra szólnak.

Abban sem találsz bennem partnerre, ha csodaszerektől, bogyóktól várod a megoldást, mert arról mindenáron le akarlak majd beszélni.

Végképp nem én leszek a segítőd, ha nem szeretnél ebbe belefektetni valódi munkát, tanulást és azt várod, hogy más oldja meg helyetted valamiféle varázsigével a fogyást.

A programról

Elemek, tudnivalók, eszközök a programban

OTTHON MENTORPROGRAM

A programban akcióterv készül, amelyben meghatározásra kerül az induló javasolt kalória, a teljes fogyást lekövető kalóriacsökkentés ütemezése.

A csomagok igénylését követően e-mailben továbbítom az állapotfelmérő űrlapodat, amelynek segítségével az akcióterv is elkészül az általad megadott paraméterek alapján. A teljes programot igényelheted e-book verzióban, illetve nyomdai könyvcsomagban is. A nyomdai könyvcsomaghoz e-book verziót is kapsz ajándékba.

Szállítási információk a nyomtatott könyvcsomagokhoz

A csomagokat a GLS futárszolgálat kézbesíti általad megjelölt címre.

Magyarországi szállítás esetén nincs külön kiegészítő díj a programok/csomagok árán felül, tehát az ár tartalmazza  a szállítás költségét is.


Külföldi szállítás esetén a következő országokba lehetséges a nyomtatott könyvek szállítása a programok/csomagok árán felüli plusz díjazással:

  • 7.000 Ft-os postaköltség: Szlovénia, Ausztria, Csehország, Horvátország, Románia
  • 9.000 Ft-os postaköltség: Lengyelország, Németország, Belgium, Hollandia, Luxemburg, Bulgária
  • 10.500 Ft-os postaköltség: Dánia, Franciaország, Olaszország, Írország.
  • Amennyiben külföldön élsz, de Magyarországra is tudod kérni a csomagokat (és ismerőseid, rokonaid eljuttatják hozzád), bármilyen címzettet és címet  megjelölhetsz a szállításkor. :)

Ha nem tudod, merre indulj el, kérj időpontot egyéni konzultációra!

Hogyan lehetsz mentorált?

Jelentkezéseddel regisztrálsz a programra! Számlázási adataiddal beérkezési sorrendben várólistára kerülsz és 72 órán belül visszajelzek részedre a további teendőkről!

Tagdíjadat banki utalással vagy bankkártyás fizetéssel tudod kiegyenlíteni. Ezt követően kapod meg az állapotfelmérő kérdőívedet, s ezután elindul a programod elkészítése.

Beállítok részedre minden jogosultságot és útnak indítom futárszolgálattal a nyomdai eszközeidet vagy e-mailben továbbítom az E-book csomagodat:

  1. Programkönyv & munkafüzet
  2. Ételportfólió

Less be a Mentoráltak konyhájába

 Jelentkezés

    Kérdésed van?