.


.

Idén lefogyok!

Posztsorozat a fogyásról!

Recepttár!

Posztsorozat a mozgásról!

Idén lefogyok programok

Ingyenes idén lefogyok program

 • Posztsorozat
 • Munkafüzet e-book
 • Mini ételportfólió e-book
 • Podcast

Mentorprogram & Otthoni csomag

 • Ételportfólió, Programkönyv, Munkafüzet
 • Zárt csoport
 • Korlátlan online konzultáció
 • E-book és nyomtatott könyvek

Mentorprogram tematika

A program eszköztára:

 1. Készül egy részletes program e-book, amiben a teljes okos fogyást, bélflóra regenerálást, menütervezést, inzulinrezisztenciát, pajzsmirigy problémát, mozgást, önfejlesztést kivesézem - ez legalább annyira elmélet, mint gyakorlati útmutatás is, mert konkretizálom a megoldórendszert.
 2. Készül egy munkafüzet a 9 hónaphoz, ami dokumentációs felület, sorvezető és hétről hétre végig vezet az általam legcélravezetőbbnek pozicionált ütemterve - a mentorprogramosok által 3 év alatt történő visszajelzések alapján és saját tapasztalataimra építettek alapján.
 3. Készül egy akcióterv, amiben az egyéni útvonal, kalória sávok és teljes fogyást lekövető kalória útvonal találhatók.
 4. Készül egy 983 db makrózott ételt tartalmazó ételportfólió: inzulinrezisztencia, pajzsmirigy probléma, bélflóra regenerálás, PCOS, endometriózis, emésztőrendszeri témakörökre ráépített ételekkel és egészséges elhízás esetén alkalmazandó ételekre. Az ételek egy csoportja teljesen tejmentes, teljesen gluténmentes és igazodik az egészséges táplálkozáshoz. Másik csoportja pedig a kiegyensúlyozott, egészséges életvitelhez tartalmaz recepteket, amellyel éhezés nélkül lehet fogyni és egészségtudatosan étkezni.
 5. Az étrend megtanít a tejhelyettesítésre drága magtej készítő gépek nélkül. Összeszedtem a mentesítés trükkjeit, receptjeit tejre, gluténra, tojásra. Önállóan, gép nélkül tudsz készíteni otthon növényi sajtot, növényi tejet, növényi krémsajtot, mártásokat, stb.
 6. Jogosulttá válasz a program facebook csoporthoz való csatlakozásra, ahol tabuk nélkül fogjuk a 9 hónapot együtt végig vinni.
 7. A zárt program csoportban posztok, videós anyagok, hanganyagok és korlátlan kommunikáció segít a haladásban.
 8. A mentorálás alatt hozzáférsz a program Podcast csatornájához, ahol hangalapú anyagokkal segítem a heti munkádat!
 9. A program mentorálása magában foglalja a korlátlan e-mailes egyeztetéseket végig a 9 hónap alatt.
 10. A program nem csak a fogyásban segítség, hanem az életre szóló egészséges életmódrendszer kialakítására tanít. Az ételportfólió az egész családra használható!

Mi mindent tanulsz meg a mentorprogramban?

Bélflóra regeneráló, hormonegyensúly helyreállító szakasz

Legfontosabb lépések:

 1. Minőségi szénhidrátok, fehérjék, jó zsírok megismerése, beépítése az étrendbe.
 2. Vízfogyasztás helyes módszertanának elsajátítása.
 3. Reform ételek helyes elkészítési módjainak megtanulása.
 4. Hormonális okokból kevésbé ajánlott (esetleg tiltott) élelmiszerek kiiktatása, csökkentése és a gyakrabban ajánlott élelmiszerek használatának beiktatása, becsempészése a mindennapi rutinok közé - különös tekintettel a családos fogyni vágyók számára, akik közösen főznek a családtagok számára is.
 5. A bélflóra regenerálás megvalósításához szükséges rendszer elsajátítása, étrend alkotás szokássá alakítása.

Időgazdálkodó, akcióterv felépítő szakasz

Legfontosabb lépések:

 1. Időgazdálkodó és költséghatékony főzés alapvető szokásainak megismerése.
 2. Élelmiszer útvonalak közös kiépítése, ételtérképek készítése a minél olcsóbb főzésen át a minél kevesebb konyhai időtöltésig.
 3. Reform ízesítés, fűszerezés, alap konyhatechnológiai eljárások megismerése és beillesztése a rutinszerű főzésbe, amelyek megszüntetik az érzelmi evést.
 4. Hormonális okokból kevésbé ajánlott (esetleg tiltott) élelmiszerek, fogyást könnyítő és nehezítő élelmiszerek szétválasztása.
 5. A bélflóra regenerálás alkalomszerű beillesztése, anyagcsere fokozás a folyamatos fogyás segítésére.

Önálló étrendtervező, önfejlesztő szakasz

Legfontosabb lépések:

 1. Étrendtervezés önálló megtanulása a teljes fogyáshoz és az életen át tartó súlytartáshoz.
 2. Önfejlesztés napi rutinjának megtanulása, a motiváció fenntartási módszertan beépítése a hétköznapokba és hétvégékbe.
 3. Vésztervek készítése stresszhelyzetekre, ünnepekre és a kitartás csökkenésének menedzselésére.
 4. Helyes sportolási módszerek ízületkímélően, alapvető testtartás és tornagyakorlatok összehangolása, helyes kivitelezések.
 5. A bélflóra regenerálás alkalomszerű beillesztése, anyagcsere fokozás a folyamatos fogyás segítésére.
 6. A környezetünkkel való kapcsolat, az evéssel való viszony tartós berendezkedése az egészséges életvitelhez.

❹ Mit kapsz az akciótervedben?

Az akcióterv-útvonal részletesen tartalmazza a személyes javaslatomat:

 • Induló kalóriádról...
 • Fogyásodat nyomon követő kalória sávjaid csökkentésének ütemtervét összeállítottam testmagasság, ideális testsúly, induló súly figyelembevételével, aktivitás, életmód, kiinduló egészségügyi állapot alapján és aszerint adtam iránymutatást, hogy az általad megálmodott álom súlyig hogyan érhetsz el...
 • Induló egészségi állapotodnak megfelelő útvonalterved sajátosságairól...
 • Az étrendben található ételek portfóliójának bemutatásáról...
 • A számodra ideális szakasz bontásról bélflóra regenerálástól a téged érintő hormonális vagy emésztőrendszeri problémákon keresztül vezetve...
 • Az akcióterv tömör, lényegre törő és konkrét iránymutatást ad arról, hogy milyen probléma esetén mikor kell, hogyan kell az az ételportfólió ételei közül választanod, milyen saját döntési lehetőségeid vannak az egyéni menetrendedhez...
 • Segítek tehát abban, hogy a kiinduláshoz képest a fogyásodat nyomon követve hogyan, mikor csökkents kalóriasávot.
 • A kalóriacsökkentés nem követel semmilyen számolást, a napi menü összeállítása sem követel semmilyen számolást, hiszen minden étel ki van makrózva, neked csak ki kell húzni az 1000+ db ételből, hogy épp melyiket szeretnéd megenni napi 3-5 étkezésben.

Hogyan lehetsz mentorprogram tag?

Jelentkezéseddel regisztrálsz a limitált programra! Számlázási adataiddal beérkezési sorrendben várólistára kerülsz és 72 órán belül visszajelzek részedre a további teendőkről!

Díjbekérő és információs levelemben részletes tájékoztatást küldök a programról! Itt még térítés előtt felteheted felmerülő kérdéseidet. Tagdíj rendezés után indul az együttműködésünk!

Tagdíjad beérkezését követően állapotfelmérő kérdőíveden minden fontos egészségügyi, demográfiai és cél információt megadsz nekem! Ezek alapján elkészítem az akcióterved és minden szükséges jogosultságot beállítok részedre a programban!

Mentorált szeretnék lenni!

A jelentkezés menete!

A választott program vagy csomag igénylésével tudod elindítani a folyamatot. A program vagy csomag egyszeri részvételi díját átutalással vagy bankkártyás fizetéssel tudod rendezni.

Amennyiben bizonytalan vagy abban, hogy a programban neked való-e, kérlek, előzetesen írj nekem e-mailt a  dia@duciforradalom.hu e-mail címre, mielőtt a díjrendezés még megtörténne.

Kizáró okok: egyeztess kezelőorvosoddal arról, hogy igényelsz-e speciális diétát. Mivel nem étrendet írok, hanem egy bőséges, egészséges ételportfólióból tudsz válogatni, saját orvosod és saját döntésed, hogy a programkönyvekből és receptkönyvekből szeretnél-e saját életmódváltásodhoz segítséget igénybe venni.

Amennyiben bankkártyával szeretnél fizetni, díjbekérő levél nem érkezik, 3 napon belül megküldöm az állapotfelmérő kérdőívet. A kérdőíved beérkezését követő 21 napon belül beállítok minden jogosultságot (Mentorprogram esetén), elkészítem az akciótervedet és a választott csomag értelmében megküldöm az E-book csomagot és/vagy a nyomtatott könyvcsomagot.

Ha utalásos verzió mellett döntesz, az igénylést követő 24 órán belül egy díjbekérő levélben tájékoztatlak a fizetési adatokról. Az összeg beérkezését követően megküldöm az állapotfelmérő kérdőívedet. A kérdőíved beérkezését követően 21  napon belül beállítok minden jogosultságot (Mentorprogram esetén), elkészítem az akciótervedet és a választott csomag értelmében megküldöm az E-book csomagot és/vagy a nyomtatott könyvcsomagot.

Mikor van szükséged mentorálásra?


 • Ha nem szeretnéd a véletlenre bízni...
 • Egyedül nem megy a tervezés...
 • Nem igazodsz el abban, neked, személy szerint mi lenne a legcélszerűbb...
 • Olyan programot és étrendeket szeretnél, amelyek mögött dietetikai tanulmányok húzódnak, illetve annyira választékosak, hogy egy életre használni tudod ezeket...
 • Folyamatos kontrollt, húzóerőt szeretnél magad mellé...
 • Útmutatást, sorvezetést szeretnél kapni az utadon...