Válj életmódváltóvá!

Ismerd meg a módszeremet!


Ingyenes Idén Lefogyok programomban összefoglaltam azokat a tényezőket, amelyeket fontos tudnod ahhoz, ha szeretnél céljaid által vezérelve egészségesebb testben élni és egészségesen, tartósan lefogyni. Ehhez elkészítettem az ingyenesen letölthető Idén lefogyok E-book-ot. Az E-könyv tömören, mégis részletesen bemutatja azt a rendszert, amelyet kialakítottam saját fogyásom 5 évének kísérletezése alatt.


2022. szeptemberében érkezik az Elhízás és fogyás lélektana program. Információk hamarosan! :)

A letöltés csak regisztrált felhasználóknak érhető el. A program teljesen ingyenes, a letöltés díjmentes.A minta MealPrep héten bemutatott ételek receptes videóival inspirációt és bátorítást szeretnék adni ahhoz, hogy bátran állj neki a heti étrendnek, s ízleld meg a koplalástól és szélsőségektől mentes fogyás útját.

TÖLTSD LE AZ E-BOOK-OT ÉS LEGYEN TIÉD A VIDEÓKBAN SZEREPLŐ ÉTELEK RECEPTTÁRA!


A letöltés csak regisztrált felhasználóknak érhető el. A program teljesen ingyenes, a letöltés díjmentes.


Posztsorozat

Recept: Egy tálban keverjük össze a joghurtot a granolával, választott feltétekkel (gyümölcsökkel), összetevőkkel. Érdemes állni hagyni egy picit, ha szeretjük puhán a granolát. Ha ropogósan jobban esik, rögtön fogyasztás előtt tegyük bele a magvakat.

Az idén lefogyok étrend alap makrózása 1500/1600 kalóriára van elkészítve. Akinek a kalóriaszámolási képlet alapján 1700, 1800, 1900, 2000, 2000+ kalória jön ki, egy pici változtatást kell eszközöljenek!

Az életmódváltás drága! - Hallom sok helyről és ilyenkor mindig felkapom a fejem, mert egyáltalán nem értek vele egyet. Egy esetben igaz ez a kijelentés: Ha nem jól csinálod az egészet! És így már nagyon rosszul fest a történet. Tehát egyetlen módszer létezik a költséghatékony életmódváltásra: