Válj életmódváltóvá!

Ismerd meg a módszeremet!

"A változást nem az újév, hanem az új hozzáállás eredményezi. Ez egy folyamat, amelyet be kell járnunk ahhoz, hogy megértsük, a valódi sikereket nem a gyors megoldások szülik, hanem a tartósan kialakított szokásrendszereink."


Ingyenes Idén Lefogyok programomban összefoglaltam azokat a tényezőket, amelyeket fontos tudnod ahhoz, ha szeretnél céljaid által vezérelve egészségesebb testben élni és egészségesen, tartósan lefogyni. Ehhez elkészítettem az ingyenesen letölthető Idén lefogyok E-book-ot. Az E-könyv tömören, mégis részletesen bemutatja azt a rendszert, amelyet kialakítottam saját fogyásom 4 évének kísérletezése alatt.


Élhető, fenntartható, betartható, megvalósítható, szélsőségektől mentes életmódrendszert szerveztem az életem köré. Ennek a módszertannak a részletes kifejtését a 90 napos haditerv c. könyvemben 333 oldalban is eléred. A 90 napos haditerv c. könyvet fejezetenként és E-könyvként is megtekintheted.


Alapozd meg életmódváltásodat a Duciforradalom közössége által. Csatlakozz a 12 hetes kihíváshoz!

Lássuk a gyakorlatban!

Az idén lefogyok étrend alap makrózása 1500/1600 kalóriára van elkészítve. Akinek a kalóriaszámolási képlet alapján 1700, 1800, 1900, 2000, 2000+ kalória jön ki, egy pici változtatást kell eszközöljenek!

Mindenkinek az lehet a következő kérdése: hogyan kell a kalóriaszámoláson belül meghatározni azt, hogy milyen arányokat állítsunk fel ideálisnak a tápanyagok területén.

Beszéljünk egy kicsit az én kalóriaszámolási módszeremről. És arról, hogy miért ezt tartom hatékonynak! Egy későbbi posztomban az étrend megtervezését is be fogom mutatni, de most értened kell az alapokat.

Az életmódváltás drága! - Hallom sok helyről és ilyenkor mindig felkapom a fejem, mert egyáltalán nem értek vele egyet. Egy esetben igaz ez a kijelentés: Ha nem jól csinálod az egészet! És így már nagyon rosszul fest a történet. Tehát egyetlen módszer létezik a költséghatékony életmódváltásra:

Az egészséges táplálkozás egészségesen működő anyagcserével valósítható meg. Egészségtelen étel nincs, csak egészségtelen táplálkozási rendszer van. Amikor ételt eszel, akkor kalóriát, szénhidrátot, fehérjétek, zsírokat viszel be a szervezetedbe. Ha mozogsz, akkor kalóriát égetsz el - jó esetben a zsírraktárakat ürítve.