Inzulinrerisztencia

Termékek

Lopott percek e-book sorozat

❶ Időgazdálkodó módszertan: Megmutatom, hogyan lehet a főzés gyors, alapanyagokban hogyan tudsz pazarlásmentesen gondolkodni. Élelmiszer útvonalakat és előrefőzési technikát ismersz meg. Okosságok a konyhában ❷ Étrendek: A Lopott percek mozaikos étrend 5 fejezetben tanítja meg neked az időgazdálkodásban hatékony étrendtervezést. 600db étellel és több száz variációval gazdag ételportfóliót ad a kezedbe. Az ételek grammra pontosan tartalmazzák az adagokat. Minden reggeli 3-400kcal, minden ebéd 4-500kcal, minden vacsora 4-500kcal, minden snack 200-250kcal a könyvben. Amennyiben a számodra ideális kalória sáv 1500-1600kcal fölé esik, ebben a programban NEM KELL számolnod semmit, egy nagyon egyszerű ételválasztási technika segít abban, hogyan növeld a kalóriádat számolgatás nélkül arra a szintre, amely neked kiszámolt legjobb kalóriasáv. Széles a választék reggelikben, ebédekben, vacsorákban, nassolni valókban. + ajándék Bullet Journal e-book és meglepetés

30.000 Ft 40.000 Ft

Lopott percek 2.0 étrend

❶ Okosságok a konyhában ❷ Étrendek: A Lopott percek 2.0. mozaikos étrend 5 fejezetben tanítja meg neked az időgazdálkodásban hatékony étrendtervezést. 300 db étellel és több száz variációval gazdag ételportfóliót ad a kezedbe. Az ételek grammra pontosan tartalmazzák az adagokat. Minden reggeli 3-400kcal, minden ebéd 4-500kcal, minden vacsora 4-500kcal, minden snack 200-250kcal a könyvben. Amennyiben a számodra ideális kalória sáv 1500-1600kcal fölé esik, ebben a programban NEM KELL számolnod semmit, egy nagyon egyszerű ételválasztási technika segít abban, hogyan növeld a kalóriádat számolgatás nélkül arra a szintre, amely neked kiszámolt legjobb kalóriasáv. Széles a választék reggelikben, ebédekben, vacsorákban, nassolni valókban.

16.000 Ft

Mentorprogram Diával | 9 hó

A program elemei: Készül egy részletes program e-book, amiben a teljes okos fogyást, bélflóra regenerálást, menütervezést, inzulinrezisztenciát, pajzsmirigy problémát, mozgást, önfejlesztést kivesézem - ez legalább annyira elmélet, mint gyakorlati útmutatás is, mert konkretizálom a megoldórendszert. Készül egy munkafüzet a 9 hónaphoz, ami dokumentációs felület, sorvezető és hétről hétre végig vezet az általam legcélravezetőbbnek pozicionált ütemterve - a mentorprogramosok által 3 év alatt történő visszajelzések alapján és saját tapasztalataimra építettek alapján. Készül egy akcióterv, amiben az egyéni útvonal, kalória sávok és teljes fogyást lekövető kalória útvonal találhatók. Készül egy 1000+ makrózott ételt tartalmazó ételportfólió: inzulinrezisztencia, pajzsmirigy probléma, bélflóra regenerálás, PCOS, endometriózis, emésztőrendszeri témakörökre ráépített ételekkel és egészséges elhízás esetén alkalmazandó ételekre. Jogosulttá válasz a program facebook csoporthoz való csatlakozásra, ahol tabuk nélkül fogjuk a 9 hónapot együtt végig vinni. A zárt program csoportban posztok, videós anyagok, hanganyagok és korlátlan kommunikáció segít a haladásban. A program mentorálása magában foglalja a korlátlan e-mailes egyeztetéseket végig a 9 hónap alatt. Akcióterv elemek: Az akcióterv-útvonal részletesen tartalmazza a személyes javaslatomat: Induló kalóriádról... Fogyásodat nyomon követő kalória sávjaid csökkentésének ütemtervét összeállítottam testmagasság, ideális testsúly, induló súly figyelembevételével, aktivitás, életmód, kiinduló egészségügyi állapot alapján és aszerint adtam iránymutatást, hogy az általad megálmodott álom súlyig hogyan érhetsz el... Induló egészségi állapotodnak megfelelő útvonalterved sajátosságairól... Az étrendben található ételek portfóliójának bemutatásáról... A számodra ideális szakasz bontásról bélflóra regenerálástól a téged érintő hormonális vagy emésztőrendszeri problémákon keresztül vezetve... Az akcióterv tömör, lényegre törő és konkrét iránymutatást ad arról, hogy milyen probléma esetén mikor kell, hogyan kell az az ételportfólió ételei közül választanod, milyen saját döntési lehetőségeid vannak az egyéni menetrendedhez... Segítek tehát abban, hogy a kiinduláshoz képest a fogyásodat nyomon követve hogyan, mikor csökkents kalóriasávot... A kalóriacsökkentés nem követel semmilyen számolást, a napi menü összeállítása sem követel semmilyen számolást, hiszen minden étel ki van makrózva, neked csak ki kell húzni az 1000+ db ételből, hogy épp melyiket szeretnéd megenni napi 3-5 étkezésben...

36.000 Ft 60.000 Ft

Álomtervező Bullet Journal

Segít optimalizálni, mi szükséges az életvitelváltásodban és mi felesleges... Partner abban, hogy ne felejts el fontos életmóddal összefüggő feladatokat... Olyan kérdés alapú eszközrendszert biztosít, amely kordában tartja a motivációidat, választ adhat elakadás esetén. Magadtól ezeket a kérdéseket feltenni roppant nehéz lenne... Lehetőséget ad arra, hogy bármit felvezethess benne életed bármely egyéb területén és azt feladatként meg is határozd, így nem csak az életmódreformodban ad támpontokat, sőt összefüggésekre is rá tud világítani az esetleges elhízás és más területek között... A táplálkozásban, a menütervezésben, az edzésnaplóban is alternatívákat ad... E-könyv formájában letölthető, nyomtatható... Örök életű, hiszen szabadon naptár alakba öltöztethető... Bármikor, akárhány lappal ki tudod egészíteni, cserébe felesleges lapokat sem pazarolsz el... Sokszorosítható, akárhányszor neki láthatsz, jövőre is...

6.222 Ft

Fitt magyaros fix étrend

❶ Fix étrend 28 napra, napi 5 étkezéssel ❷ Instrukciós fejezet az egészségtudatos konyhai praktikákhoz, ízesítéshez, pácoláshoz, fűszerezéshez és az étrendtervezéshez.

11.000 Ft

Lopott percek étrend és program

❶ Időgazdálkodó módszertan: Megmutatom, hogyan lehet a főzés gyors, alapanyagokban hogyan tudsz pazarlásmentesen gondolkodni. Élelmiszer útvonalakat és előrefőzési technikát ismersz meg. ❷ Étrendek: A Lopott percek mozaikos étrend 5 fejezetben tanítja meg neked az időgazdálkodásban hatékony étrendtervezést. 330db étellel és több száz variációval gazdag ételportfóliót ad a kezedbe. Az ételek grammra pontosan tartalmazzák az adagokat. Minden reggeli 3-400kcal, minden ebéd 4-500kcal, minden vacsora 4-500kcal, minden snack 200-250kcal a könyvben. Amennyiben a számodra ideális kalória sáv 1500-1600kcal fölé esik, ebben a programban NEM KELL számolnod semmit, egy nagyon egyszerű ételválasztási technika segít abban, hogyan növeld a kalóriádat számolgatás nélkül arra a szintre, amely neked kiszámolt legjobb kalóriasáv. Széles a választék reggelikben, ebédekben, vacsorákban, nassolni valókban.

22.000 Ft

  Itt az idő...

  HOGY... foglalkozz az egészségeddel, tüneteiddel, testképeddel. Vedd át az irányítást és kezdd magabiztos tudással!

  A testsúly és hormonális probléma témaköre nők millióit érinti. Nem vagy egyedül! A Duciforradalom Sorsközössége minden támogatást megad neked.

  Összeszedtem a legfontosabb információkat, mindent, amit tudnod kell az Inzulinrezisztenciáról és annak protokoll kezeléséről.

  Az orvosoddal történő konzultáció mellett szükséged lesz minden hasznos tanácsra, étrendbeli változtatásra. Ebben az e-book-ban mindent egy helyen el tudsz olvasni, majd be tudod építeni az életedbe.


  Az e-book célja, hogy el tudj igazodni az internet szerte szortírozott téves információk tömegében, és különbséget tudj tenni a hasznos illetve haszontalan tanácsok között. Küldetésem, hogy megértsd az Inzulinrezisztencia mögöttes okait panaszaid mögött.

  Az e-book-ban vázolt széles információs tudásanyag eligazítást ad abban, hogy tudsz odafigyelni a helyes protokoll táplálkozásra. Választ ad a gyakran feltett kérdésekre.

  Ha tényleges megoldásokat keresel, a gyógyszeres kezelés sajnos nem elég. Tüneteket fed el, hormon értékeket stabilizál, de a szervezetedben dúló gyulladásos folyamatok ellen az életmódoddal és a táplálkozásoddal tudod felvenni a harcot.

  A problémákat el lehet fedni, remélve, hogy megoldódnak maguktól. De nem fognak. Ne másoktól várd a változást, hanem összpontosíts te magad az okokra, teremtsd meg akarattal az egyensúlyt a hormonháztartásodban csodaszerek nélkül.

  Az e-book-ban segítek abban, hogy milyen természetes kiegészítőket tudsz alkalmazni, de óva intelek továbbra is a csodaszerektől.

  Az egészséged a legnagyobb kincs és amikor ez kerül terítékre, olyan válaszokra van szükséged, amelyek gyorsan, könnyen, érthetően elérhetők és beépíthetők a mindennapi életedbe.

  Ha eldöntötted, hogy egészséges és kiegyensúlyozott testben szeretnél élni, a legjobb helyen vagy!

  Kérd most az e-book-ot és megspórolsz magadnak rengeteg időt, utánajárást, hiszen egyben megkapsz minden szükséges információt, aminek segítségével el tudsz igazodni és ami még fontosabb, el tudsz indulni.