Jelentkezés

A jelentkezés menete

Első dolgod az lesz, hogy ki kell töltened a regisztrációs űrlapot, amely egy általános adataidat, egészségügyi, életviteli, életmód, táplálkozási szokásaidat is felmérő kérdőívet is tartalmaz. Az űrlapot itt találod!

Miután az űrlapot kitöltötted és elküldted, az alábbi lépések következnek!

1. A kérdőíved beküldéséről visszaigazoló e-mailt fogsz kapni az általad megadott e-mail címre.

2. Amennyiben nincs kizáró tényező a programban való részvételedhez, a kérdőíved beérkezését követően 3 napon belül továbbítom részedre a díjbekérő levelet és tájékoztatót, amely tartalmazni fogja a díjrendezéshez szükséges információkat (banki utaláshoz szükséges adatokat), a program általános információit.

3. A díj rendezését banki utalással vagy a bankfiókban személyesen történő pénztári készpénzbefizetéssel tudod végrehajtani. Banki partnerem: Sberbank. Amennyiben külföldről utalsz, a díjbekérő levél tartalmazni fogja a nemzetközi utaláshoz szükséges paramétereket is.

4. A díj beérkezését követően kiállítom részedre a teljesítési számlát, amelyet elektronikus úton, e-mailben továbbítok neked az utalásodhoz képest 3 munkanapon belül.

5. A díj rendezését követő 15 napon belül elkészül a programod, amelyhez elektronikusan, e-mailben fogom továbbítani az alapvető tudnivalókat, jogosultságaidat, program facebook csoport meghívódat, stb.