Jelentkezés ELIT programra

Kérlek, töltsd ki a jelentkezéshez szükséges űrlapot!

A kérdőív kitöltését követően visszaigazolást fogsz tőlem kapni 3 napon belül e-mailben. A levélben tájékoztatni foglak minden további lépésről és információról.

2019.03.12 - 2019.03.25. közötti jelentkezés esetén részt veszel a programon belüli privát/zárt FORRADALOM A KILÓK ELLEN NYEREMÉNYJÁTÉKBAN, ezen időszak alatt a program díja kedvezményes. Ez esetben a programodat 2019.03.30-áig megkapod és 2019.04.01-jétől indul a nyereményjáték feltételrendszere.


A kérdőív kitöltéséhez szükséged lesz a program tájékoztatóira illetve az Általános Szerződési Feltételek áttekintésére. Ezeket itt megtekintheted:

Kérlek, hogy körültekintően töltsd fel a kérdőívet. Amennyiben jelenleg orvosi kezelés alatt állsz hormonális problémák miatt, kérlek, töltsd fel a labor eredményeidet és minden olyan dokumentumot, amelyet fontosnak vélsz.

A program jelentkezéshez szükséges feltöltened 1 db fényképet: szemből. A képeken az arcod ne látszódjon! Minél jobban látom a testalkatodat, annál könnyebben tudunk hatékonyan dolgozni.


Kérlek, töltsd ki a jelentkezési űrlapot!