Kérlek, töltsd ki a jelentkezéshez szükséges űrlapot!

A kérdőív kitöltését követően visszaigazolást fogsz tőlem kapni 3 napon belül e-mailben. A levélben tájékoztatni foglak minden további lépésről és információról.

Amennyiben családi programra jelentkeztek, kérlek 2 űrlapot töltsetek ki!

A kérdőív kitöltéséhez szükséged lesz az Általános Szerződési Feltételek áttekintésére. Ezt itt megtekintheted:


Kérlek, hogy körültekintően töltsd fel a kérdőívet. Amennyiben jelenleg orvosi kezelés alatt állsz hormonális problémák miatt, kérlek, töltsd fel a labor eredményeidet és minden olyan dokumentumot, amelyet fontosnak vélsz. Amennyiben úgy gondolod, hogy egyeztetni szeretnél a jelentkezés előtt, kérlek írj nekem a  dia@duciforradalom.hu e-mail címre.

A program jelentkezéshez szükséges feltöltened 1 db fényképet: szemből. A képeken az arcod ne látszódjon! Minél jobban látom a testalkatodat, annál könnyebben tudunk hatékonyan dolgozni.


Kérlek, töltsd ki a jelentkezési űrlapot!

Ha nem töltesz ki minden mezőt, nem tudod sikeresen zárni a kérdőívet. A végén a képernyőn kell látnod a sikeres jelentkezésről szóló üzenetem!!!

Amennyiben családi programra jelentkeztek, kérlek 2 űrlapot töltsetek ki!

Kérlek, várd meg, míg megkapod az üdvözlő üzenetem a képernyőn, miután a "jelentkezésem elküldése" gombra rákattintottál! Ez csak akkor történik meg, ha minden mezőt kitöltöttél.

* Fotó feltöltése kötelező. Amennyiben nem boldogulsz itt a feltöltéssel, e-mailben is el fogod tudni küldeni a díjbekérő levélre válaszolva.

** VIP program esetén további e-mailen küldött kérdőív is a jelentkezés részét képezi.

*** 18 hónapos programok kérhetők 2 havi részletfizetéssel is. A program akkor indul, amikor mindkettő részlet beérkezett.