Általános köztudat

2022.09.14

Legtöbben, akik először tévednek a blogomra és a csoportomba bullshit közhiedelmek alapján legalább egyszer próbáltak már lefogyni.

Azaz alacsony kalóriával. Vagy épp koplalással. De minimum szénhidrátcsökkentéssel.

Az életmódváltásra ösztönző szakemberek tábora ketté osztható. Vannak, akik tagadják a kalória alapú fogyás szükségességét és vannak, akik vallják a kalóriaszámolás hatékonyságát.

Utóbbi közé tartozom: véleményem szerint nincs más módja a hosszú távú, tartós fogyásnak, mint a kalóriatudatosság.


Határozott véleményem van arról a közegről, akik ebben nem hisznek!

  • Lusták! Nincs kedvük, türelmük kalkulálni vagy nem tudnak helyesen kalóriát számolni, ezért arra ösztönözök másokat is, hogy ők se higgyenek ebben.
  • Terméket (fogyasztószer, táplálékkiegészítő, étkezést helyettesítő porok, tabletták) értékesítenek, erre fókuszálnak és erre alapozzák a módszerüket, nem pedig az egészséges, csodaszermentes fogyásra ösztönöznek.
  • A legrosszabb kombináció, amikor ez a kettő együtt érvényesül egy népbutítással is megspékelve, miszerint az inzulin felelős a hízásért és a szénhidrát ördögtől való, ezért nem a kalória számít, hanem a szénhidrát mennyisége.

Ami nagyon szomorú ebben az egészben az, hogy nem találtam egy olyan szénhidrátot üldöző módszert sem, ahol fenntartható ez az állapot. Azaz emberek lefogynak szénhidrát megvonással, majd ezt nem tudják hosszú távon tartani és természetesen visszahíznak, amint elkezdenek újra a normális élet adta ritmus szerint étkezni (szénhidrátot is). Állandó jo-jo az életük megállás nélkül. Fogynak és híznak váltakozva.

Ezért annak a módszertannak, ami nem tartható egy életen át, nincs létjogosultsága. És aki mást mond, az önmagának is hazudik, de leginkább azoknak, akiknek információt ad át tudásként. Ne keverjük össze a diétákat az életmódváltással. A diéta időszakos (főleg egészségügyi célokat kellene szolgáljon, ehelyett fogyókúra gyanánt alkalmazzák). Az életmódváltás pedig teljes életvitelreformot takar, amiben egyszerre érvényesül az egészségügyi állapot javítása (közérzet, vérkép, erőnlét, hormonrendszer, emésztőrendszer) az egészséges, ideális testsúly elérésével.

Mindenkinek el kell döntenie, hogy egy életen át fogyókúrázni akar vagy életmódot  vált inkább!

Az általános köztudat a fogyókúra piac anyag haszonszerzése miatt hamis és félrevezető. Pedig nem kellene az legyen!


Mi a jó módszer?

Az, amit képes vagy szenvedés nélkül úgy beilleszteni az életedbe, hogy az nem időszakos, hanem állandó, kényelmes, fenntartható, betartható és reális célokat ad.

1 ÉV VIP TAGSÁG (28 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ KURZUSSAL)

Igényeld új VIP tagságodat és maxold ki az életmódváltásodat! Komplex életmódváltó program online tanuló felülettel Letölthető, kidolgozott infókártyapaklival, amelyen mindent megtanulsz, ami az életvitel változtatásához szükséges VIP automatikus kedvezmény rendszer Senor/ita termékeinkhez 1 éves tagság A VIP tagságban kurzusokon keresztül menetelhetsz végig a céljaidig: Új belépős tagoknak mindent a részelteibe menően megtanítunk Új belépő kurzoson, amelyet saját tempódban bármikor elérsz. 28 FIX nap kurzusunkon velünk együtt végzed az életmódváltást: főzést, napi fókuszokat, nap indítást, nap zárást. Varázsmenü videósorozatunk eligazít mini videók segítségével a legfontosabb tudnivalókon az élelemiszereken át a hormonális problémákon keresztül a komplexebb témákig.

16 990 Ft 19 990 Ft

ÖRÖKÖS VIP TAGSÁG + VARÁZSMENÜ CSOMAG (28 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ KURZUSSAL)

Igényeld új VIP tagságodat és vidd vele a VARÁZSMENÜ csomagunkat is. Kezdd rögtön 28 napos életmódváltó kurzusunkkal! Csatlakozz most a VIP tagok közé, vigyél mindent, amit csak adhatunk: Komplex életmódváltó program online tanuló felülettel VIP kedvezmény rendszer Senor/ita termékeinkhez 180 napos életmódváltó program nyomdai kártyapaklival a varázsmenü rendszer teljes tudásanyagával 28 napos életmódváltó kurzusunkban mindent megtanítunk neked, hogy teljes erőbedobással indulhass el az úton. Varázsmenü csomagra, amit te választanál magadnak az induláshoz. A varázsmenü csomagok 2 db kollagén terméket, a Varázsmenü életmódváltó receptkönyvet is a kezedbe adja. Kollagén termékeidet VIP tagságod aktiválása után választhatod ki, ennek folyamatáról a VIP tagság érvényesítését követően tájékoztatunk a jogosultságaid beállításaival együtt. A szállítási költséget a magyarországi csomagok ára tartalmazza. A szállítási költséget külföldi tagok számára a webshop felszámolja.

31 960 Ft 49 950 Ft