4 hetes a műtét

2022.06.05
Holnap lesz 4 hete, hogy túl vagyok az utolsó műtéten.


Nagyon jól sikerült ez a műtét, most már megnyugodtam. Az első 2,5 hét rendkívül megterhelő volt, nagy fájdalmakkal. Aztán így a 3. hét után történt valami, mintha elvágták volna, hirtelen jobb lett a mozgástartomány, a fájdalmak csökkentek. Voltam már 2 kontrollon és nagyon szépen gyógyulnak a nyílások. Ezt a műtétet szuperül túléltem komplikáció nélkül, 2x1 cm nyílásom volt, hát ez maga a tökély. Combom tövében volt egy, ma már kész szövet nőtt a "lyuk" helyére, minden nap látványosan szűkül össze, a popsi V-vonalban nagyon fájt a nyílás, mert terheltem sajnos az üléssel, fekvéssel, de ma már csak épp hogy érzem és megy össze. Iszonyat happység van.

Ez volt a legfájdalmasabb, lelkileg legmegterhelőbb beavatkozás mindegyik közül, de most hogy túl vagyok a nehezén, már másképp nézek az egészre, hiszen maga a testem meg annyira szuper érzésre, tapintásra, látványra, hogy minden fájdalomra azt mondom: MEGÉRTE. Most ilyen a comb és has 4 hetesen. Gyönyörű, lapos lett a pocak, eltűnt minden remegő bőrfelület a combon. Szemléltetés miatt mindig megmutatom a "kövér állapotot", ahonnan indultam.Nagyon izgulok. Június 25-én lesz a csoportos fitnesz vizsgám, 2 hét múlva már gyakorolnom kell. Ez most még kérdőjel, mennyire fog menni, de mennie kell, így állok hozzá. Még nagyon ödémás vagyok, vizesedés jelen van aktívan, de normális, legutóbb kb 3 hónap alatt távozott az ödéma, most talán ezt is gyorsabbnak érzem.Ma már lesétáltam itt a boltba Vendussal egyedül kb 500 métert. Kifáradtam, tehát még azért gyenge a testem. Jó, azért lássuk be, térdtől combig, has és fenék részen 360 fokban körbe vágtak 4 hete. Nem csoda, hogy ez nem fog egyik napról a másikra újra normális életet adni. De szerintem még 1 hónap és elkezdem az óvatos sportolást. Muszáj.

Vár rám a személyi edző vizsga is a nyáron.

Álomtervező - Duciforradalom Bullet Journal

Az Álomtervező felépítése: Az Álomtervező kifejezetten életmódváltásra tervezett teljes évi napló. Év eleji tervező 12 havi tervező Heti tervező (étrend tervező, edzés tervező, feladat tervező, fogyási eredmények dokumentálása) Napi tervező Negyedéves tervező Év végi visszatekintés

16 000 Ft

Senorita KOMPLEX VIP tagság

A csomag tartalma: Senorita VIP tagság Duciforradalom nyomdai könyvek (Mentorprogram + Ételportfólió könyv) Senorita Okos életmódváltó kártyacsomag AJÁNDÉK ÁLOMTERVEZŐ BULLET JOURNAL A Senorita VIP tagság elemei: VIP tagság korlátlan időre Senorita VIP facebook csoport interaktív munkához Online lecke tanulófelület Dia 5 szakmai könyve e-book formában Korlátlan egyeztetés a programon belül 2023-ban induló 4 blokkos Senorita program Kedvezményes Senorita kollagén termékek Szakmai nyomdai könyvek: Mentorprogram: minden program elem és tudásanyag Ételportfólió: étrendtervezés, 1500+ recept Senorita okos kártya pakli: Napi menü és receptes kártyák Étrendtervezési alapszabályok súgókártyái Ajándék ÁLOMTERVEZŐ BULLET JOURNAL Az Álomtervező felépítése: Az Álomtervező kifejezetten életmódváltásra tervezett teljes évi napló. Év eleji tervező 12 havi tervező Heti tervező (étrend tervező, edzés tervező, feladat tervező, fogyási eredmények dokumentálása) Napi tervező Negyedéves tervező Év végi visszatekintés

36 000 Ft 40 000 Ft

Senorita VIP tagság

A VIP TAGSÁG ELEMEI: Senorita 90 napos program A. Blokk Senorita 90 napos program B. Blokk Senorita 90 napos program C. Blokk Senorita 90 napos program D. Blokk 10-20% közötti VIP kedvezmény Senorita kollagénkollekcióra korlátlan VIP jogosultság a VIP kedvezményprogramban meetingek, szakmai támogatás A 90 napos blokkok tematikája: 90 napos étrendterv A, B, C, D blokkban heti több receptes videóval és variációs ötlettárral 90 napos edzésterv A, B, C, D blokkban heti 1 oktató videóval 90 napos program blokk terv Blokkok: 2023. január 2: A.blokk, 2023. április: B.blokk, 2023. július 1. C. blokk, 2023. október 1: D.blokk VIP tagok számára lehetőséget adunk Dia szakmai könyveinek megvásárlására.

16 000 Ft 26 000 Ft