4 hetes a műtét

2022.06.05
Holnap lesz 4 hete, hogy túl vagyok az utolsó műtéten.


Nagyon jól sikerült ez a műtét, most már megnyugodtam. Az első 2,5 hét rendkívül megterhelő volt, nagy fájdalmakkal. Aztán így a 3. hét után történt valami, mintha elvágták volna, hirtelen jobb lett a mozgástartomány, a fájdalmak csökkentek. Voltam már 2 kontrollon és nagyon szépen gyógyulnak a nyílások. Ezt a műtétet szuperül túléltem komplikáció nélkül, 2x1 cm nyílásom volt, hát ez maga a tökély. Combom tövében volt egy, ma már kész szövet nőtt a "lyuk" helyére, minden nap látványosan szűkül össze, a popsi V-vonalban nagyon fájt a nyílás, mert terheltem sajnos az üléssel, fekvéssel, de ma már csak épp hogy érzem és megy össze. Iszonyat happység van.

Ez volt a legfájdalmasabb, lelkileg legmegterhelőbb beavatkozás mindegyik közül, de most hogy túl vagyok a nehezén, már másképp nézek az egészre, hiszen maga a testem meg annyira szuper érzésre, tapintásra, látványra, hogy minden fájdalomra azt mondom: MEGÉRTE. Most ilyen a comb és has 4 hetesen. Gyönyörű, lapos lett a pocak, eltűnt minden remegő bőrfelület a combon. Szemléltetés miatt mindig megmutatom a "kövér állapotot", ahonnan indultam.Nagyon izgulok. Június 25-én lesz a csoportos fitnesz vizsgám, 2 hét múlva már gyakorolnom kell. Ez most még kérdőjel, mennyire fog menni, de mennie kell, így állok hozzá. Még nagyon ödémás vagyok, vizesedés jelen van aktívan, de normális, legutóbb kb 3 hónap alatt távozott az ödéma, most talán ezt is gyorsabbnak érzem.Ma már lesétáltam itt a boltba Vendussal egyedül kb 500 métert. Kifáradtam, tehát még azért gyenge a testem. Jó, azért lássuk be, térdtől combig, has és fenék részen 360 fokban körbe vágtak 4 hete. Nem csoda, hogy ez nem fog egyik napról a másikra újra normális életet adni. De szerintem még 1 hónap és elkezdem az óvatos sportolást. Muszáj.

Vár rám a személyi edző vizsga is a nyáron.

Kovács Klaudia - Túlszeretni | NYOMDAI KIADÁS

Egy kövér lány voltam, aki egész életében le akart fogyni. Sokáig nem tudtam, hogy a bennem lakozó személyiségek miért csatáznak egymással. Hogy egyáltalán miért találkozom más és más arcaimmal, s miként kellene ezeket kezelnem. Nőként sok szerepet öltünk magunkra, még az előtt is, hogy párra lelnénk. Amikor csak az ÉN lakozik a lelkünkben és nincs mellettünk más, már akkor is sokféle módon jelenünk meg a napjainkon. Minden azzal kezdődött nálam a személyiségfejlesztésemben, hogy boldog akartam lenni. Viszont nem feltétlenül tudtam, ez mit is jelent. Elvárásokat támasztottam az elképzeléseimmel szemben, s ha bármi másként alakult, mint azt ahogyan én vázoltam kötelező kimenetelként, rögtön falakba ütközött az aktuális álomképem. Valahogy ilyen módon találtam rá az életemben az ételre, mint vigaszdíjra, mint egy láthatatlan barátra, aki sosem bánt, aki sosem beszél vissza, aki mindig örömet akar okozni, aki feltétel nélkül ki is elégíti a vágyaimat. E könyv írásakor már tudom, hogy a kövérség búcsút vett tőlem. Nem csak elértem az áhított testsúlyomat, de egy olyan életet is felépítettem, amelyben felelősséggel tartozom hozzám hasonló emberek döntéseiért is. Öt éve blogot írok a történetemről. Úgy kellett ezt a könyvet megírnom és az olvasó úgy olvashatja el a fejezeteket, hogy az a tény már befolyásolja az írottak értelmezését: sikerült lefogynom. Ezért a sorok legalább annyira elmesélt élmények öt év vonatkozásában, mint amennyire a jelenre vonatkozó felfedezések, felismerések is. Sőt, valójában a ma megtapasztalásaira lehet igazán értelmezni a változásomat. A könyv egyszerre a múltam, a jelenem és a remélt jövőm is.

4 990 Ft 7 990 Ft

Senorita MINI VIP tagság 2023

A VIP CSOMAG ELEMEI: Senorita VIP tagság 6 hónapra Online tanulófelület 6 hónapra Kidolgozott életmódprogram 6 hónapra Nyomdai eszközrendszer (A-B kártyapakli) a 6 hónapos programra Hosszabbítható tagság további blokkokra

16 000 Ft