5 éve váltottam életmódot

2022.01.30

5 éve váltottam életmódot. És mai korszakomban vagyok igazán nő.


Pont 5 év telt el azóta, hogy még javában 170 kiló felett kerestem a boldogságot, a szerelmet, önmagamat. Eltelt ez a 60 hónap és eljött a 2022-es év, ami azért fantasztikus, mert ez a szerencseszámom (a 22). Tavaly, az ünnepek előtt újra adtam egy esélyt az online társkeresésnek, mert egy csalódás nem jelenti azt, hogy lehetetlen a boldogság elérése.

És megérkezett.

Tegnap készítettünk pár fotót, mert mindkettőnk számára egyértelmű, hogy mi egymásra vártunk és minden pillanatot igyekszünk megörökíteni. A tánc szerelmese, s bevezetett engem ebbe a világba, ami számomra is egy új irány.


Magánórákat veszünk és szeretnénk komoly szintekre fejleszteni a latin tánctudásunkat. Ezzel terveink vannak. És még nagyon sok terv áll előttünk. Annyira közös a rezgésünk, ami szerintem ritka. Az ember életében kevés ilyen összhang van, talán tényleg ezt hívjuk annak, hogy a másik feledre leltél.

Felhatalmazott rá, hogy kitegyem a fotót, mert büszke arra, amit csinálok és büszke arra is, hogy ebben lelkileg és minden módon támogatni is szeretne. Az egészségtudatosság megszállottja, ezért végre ki tudok teljesedni az étkezésben, a sportban és az egész életvitelben mellette. Azért fontos ez számomra, mert mindent tud a múltam kövérségi árnyékáról és maximálisan elfogad, támogat. Az utolsó plasztikai műtétem tervezésében és kivitelezésében már ő segít nekem és hihetetlenül boldogsággal tölt el, hogy tényleg lelkileg a támaszom lett.

A lelki egyensúlyhoz szükség van társra. Én nagyon sokáig voltam magányos, mert a kövérségem betemetett. 2021-ben, a 3. plasztikai műtét után kinyílt előttem a világ, mert végre a saját testem szabaddá tett. S mellette az új testem új lelki síkra is került. Boldog vagyok.

Ehhez nekem le kellett fogyni, mert egészen addig nem hagytam senkinek, hogy szeressen, míg én magamat nem tudtam elfogadni. És nem is akartam persze, hiszen ducin élni nekem nem volt jó.

Ezt az 5 éves utat, tudást, s a történetemet követhetitek a csoportban. Köszönettel tartozom neki, amiért újra boldog vagyok, s ki merem mondani, soha ilyen boldog nő még nem voltam, mint most. Ezzel csak épül minden, amit a forradalomban át tudok adni, hiszen a lelkem megnyugvásra lelt. Minden embernek kell a társ, a család, a boldogság érzése.

Kívánom, hogy Ti is érezzétek a saját életetekben, hogy boldogok és kiegyensúlyozottak vagytok. Ha ehhez kicsit egészségesebben kell élni, hogy szeressétek magatokat, az önképeteket, az életviteleteket, bízom benne, itt minden támogatást megkaptok a csoportban és a duciforradalomban.

Senorita MINI VIP tagság 2023

A VIP CSOMAG ELEMEI: Senorita VIP tagság 6 hónapra Online tanulófelület 6 hónapra Kidolgozott életmódprogram 6 hónapra Nyomdai eszközrendszer (A-B kártyapakli) a 6 hónapos programra Hosszabbítható tagság további blokkokra

16 000 Ft

Kovács Klaudia - Túlszeretni | NYOMDAI KIADÁS

Egy kövér lány voltam, aki egész életében le akart fogyni. Sokáig nem tudtam, hogy a bennem lakozó személyiségek miért csatáznak egymással. Hogy egyáltalán miért találkozom más és más arcaimmal, s miként kellene ezeket kezelnem. Nőként sok szerepet öltünk magunkra, még az előtt is, hogy párra lelnénk. Amikor csak az ÉN lakozik a lelkünkben és nincs mellettünk más, már akkor is sokféle módon jelenünk meg a napjainkon. Minden azzal kezdődött nálam a személyiségfejlesztésemben, hogy boldog akartam lenni. Viszont nem feltétlenül tudtam, ez mit is jelent. Elvárásokat támasztottam az elképzeléseimmel szemben, s ha bármi másként alakult, mint azt ahogyan én vázoltam kötelező kimenetelként, rögtön falakba ütközött az aktuális álomképem. Valahogy ilyen módon találtam rá az életemben az ételre, mint vigaszdíjra, mint egy láthatatlan barátra, aki sosem bánt, aki sosem beszél vissza, aki mindig örömet akar okozni, aki feltétel nélkül ki is elégíti a vágyaimat. E könyv írásakor már tudom, hogy a kövérség búcsút vett tőlem. Nem csak elértem az áhított testsúlyomat, de egy olyan életet is felépítettem, amelyben felelősséggel tartozom hozzám hasonló emberek döntéseiért is. Öt éve blogot írok a történetemről. Úgy kellett ezt a könyvet megírnom és az olvasó úgy olvashatja el a fejezeteket, hogy az a tény már befolyásolja az írottak értelmezését: sikerült lefogynom. Ezért a sorok legalább annyira elmesélt élmények öt év vonatkozásában, mint amennyire a jelenre vonatkozó felfedezések, felismerések is. Sőt, valójában a ma megtapasztalásaira lehet igazán értelmezni a változásomat. A könyv egyszerre a múltam, a jelenem és a remélt jövőm is.

4 990 Ft 7 990 Ft