5 éve váltottam életmódot

2022.01.30

5 éve váltottam életmódot. És mai korszakomban vagyok igazán nő.


Pont 5 év telt el azóta, hogy még javában 170 kiló felett kerestem a boldogságot, a szerelmet, önmagamat. Eltelt ez a 60 hónap és eljött a 2022-es év, ami azért fantasztikus, mert ez a szerencseszámom (a 22). Tavaly, az ünnepek előtt újra adtam egy esélyt az online társkeresésnek, mert egy csalódás nem jelenti azt, hogy lehetetlen a boldogság elérése.

És megérkezett.

Tegnap készítettünk pár fotót, mert mindkettőnk számára egyértelmű, hogy mi egymásra vártunk és minden pillanatot igyekszünk megörökíteni. A tánc szerelmese, s bevezetett engem ebbe a világba, ami számomra is egy új irány.


Magánórákat veszünk és szeretnénk komoly szintekre fejleszteni a latin tánctudásunkat. Ezzel terveink vannak. És még nagyon sok terv áll előttünk. Annyira közös a rezgésünk, ami szerintem ritka. Az ember életében kevés ilyen összhang van, talán tényleg ezt hívjuk annak, hogy a másik feledre leltél.

Felhatalmazott rá, hogy kitegyem a fotót, mert büszke arra, amit csinálok és büszke arra is, hogy ebben lelkileg és minden módon támogatni is szeretne. Az egészségtudatosság megszállottja, ezért végre ki tudok teljesedni az étkezésben, a sportban és az egész életvitelben mellette. Azért fontos ez számomra, mert mindent tud a múltam kövérségi árnyékáról és maximálisan elfogad, támogat. Az utolsó plasztikai műtétem tervezésében és kivitelezésében már ő segít nekem és hihetetlenül boldogsággal tölt el, hogy tényleg lelkileg a támaszom lett.

A lelki egyensúlyhoz szükség van társra. Én nagyon sokáig voltam magányos, mert a kövérségem betemetett. 2021-ben, a 3. plasztikai műtét után kinyílt előttem a világ, mert végre a saját testem szabaddá tett. S mellette az új testem új lelki síkra is került. Boldog vagyok.

Ehhez nekem le kellett fogyni, mert egészen addig nem hagytam senkinek, hogy szeressen, míg én magamat nem tudtam elfogadni. És nem is akartam persze, hiszen ducin élni nekem nem volt jó.

Ezt az 5 éves utat, tudást, s a történetemet követhetitek a csoportban. Köszönettel tartozom neki, amiért újra boldog vagyok, s ki merem mondani, soha ilyen boldog nő még nem voltam, mint most. Ezzel csak épül minden, amit a forradalomban át tudok adni, hiszen a lelkem megnyugvásra lelt. Minden embernek kell a társ, a család, a boldogság érzése.

Kívánom, hogy Ti is érezzétek a saját életetekben, hogy boldogok és kiegyensúlyozottak vagytok. Ha ehhez kicsit egészségesebben kell élni, hogy szeressétek magatokat, az önképeteket, az életviteleteket, bízom benne, itt minden támogatást megkaptok a csoportban és a duciforradalomban.