Alkosd meg a céltábládat!

2022.09.12

A legfontosabb heti feladat az életmódváltás kezdetekor, hogy komplexen meghatározd, mit tudsz és mit szeretnél megtenni.


Gondold végig ezt:

 • Milyen erősségeid vannak, amelyek előnyödre lesznek?
 • Milyen vakfoltjaid vannak, ahol többször elvéreztél már?
 • Milyen lehetőségeid vannak, amelyeket ki szeretnél használni?
 • Milyen lehetőségeid vannak, amelyeket nem aknáztál még ki?
 • Milyen veszélyforrások állnak előtted, ami visszahúzhat?
 • Mi lenne a legfontosabb számodra a 12. hét végén?
 • 12 hetes időszakokra érdemes tervezni. Ha heti 0,5 kg átlagos fogyásról beszélünk, ez esetben átlagosan 6 kg-tól meg kellene tudnod szabadulni. Ha a szervezeted jól reagál és átlagban heti 1 kilót fogysz, akkor 12 kg-tól is meg tudnál szabadulni. Tűzd ki célul azt a számot a kettő között, ami szerinted reális számodra. 6 és 12 között álmodj meg bármilyen számot. Ezt írd le egy A4-es lapra valahová, de hagyj helyet a papíron.
 • Néhány olyan vezényszót találj magadnak, ami vezérelni fog (pld. koncentrálás, tervezés, magabiztosság, erős vagyok, megcsinálom, stb.). Ezeket is írd fel a lapra.
 • Milyen tulajdonságaidat szereted, ami általában támogat a céljaidban? Ezeket vagy ezt is írd rá a lapra.
 • Milyen tulajdonságaidat szeretnék kizárni, hogy ebben a 12 hétben ne akadályozzon? Ezeket vagy ezt is ír rá a lapra.
 • Van-e olyan tényező, amit mindenképp meg kell változtass ahhoz, hogy sikeres legyél? Ezt is írd fel a lapra.
 • Rajzolj valamit a papírra, akár több ábrát is, ami te vagy, ami neked erőt ad, ami mosolyra csal, ami motivál... Bátran használj színeket!
 • Találj egy kapaszkodót! Egy szót, egy érzést, amire ha ránézel, vissza tudod magad rántani a célodhoz. Ami igazán fontos, ami kijózanít téged. Ezt is írd fel a lapra, lehetőleg színessel vagy kiemelővel vagy bekeretezve.
 • Ha bármi fontos még neked, azt is vésd a papírra.
 • A lapot tedd a hűtőre vagy olyan helyre a lakásban, ahol mindig látod és tudsz belőle meríteni erőt!

Senorita VIP tagság 2023

A VIP CSOMAG ELEMEI: Senorita VIP tagság és zárt program csoport 4x90 napos teljes életmódváltó program (azonnal kézhez kapod az első fél éves kidolgozott program kezdő és középhaladó programját fogyási ciklusodhoz - ez lesz az A-B. blokkod) Senorita premier termékek és kedvezmények ÚJDONSÁG!!!!! 2 db Duciforradalom kártyapakli (A & B. blokk és 60 napos étrend pakli - 2023-as fejlesztésünk) Dia szakmai könyveinek online változata Heti program meetingek (online) Heti főzős meetingek (online) Nyomdai csomag: 1.Duciforradalom A-B. Blokk kártyapakli (fél éves kidolgozott program), melynek elemei: Fél évre kidolgozott életmódprogram menetrendje, szabályai, étrendtervezési módszertan A. Blokk teljes étrendje és menütervezési módszere (90 nap) B. Blokk teljes étrendje és menütervezési módszere (90 nap) Inzulinrezisztencia, pajzsmirigy problémák megoldó protokollja Gluténmentes kenyérmennyország receptek Snack mennyország receptek 2.Duciforradalom Receptes kártyapakli, melynek tartalma: 30 napra kidolgozott, variálható, kész napi étrend, amely segíti az A. és B. blokk tervezését Magyarországról történő rendelés esetén csak nyomdai csomagot  igényelhetsz, mert eszközrendszerünk óriási segítséget ad a kezedbe és tagságod díja tartalmazza a kártyapaklikat is. A kártyák alapján haladunk fél éven keresztül, ezért elengedhetetlen és kihagyhatatlan a kártyarendszer. Imádni fogod, bízz bennem! :) Külföldi megrendelés esetén a blokk kártyapakliját online verzióban is biztosítjuk, ha nem tudsz nyomdai csomagokat igényelni! Jelenlegi világpiaci árak mellett teljességgel megértjük, ha a házhozszállítás költsége számodra problémát jelent. Amennyiben kollagén kollekciót is rendelnél, válaszd a KOMPLEX csomagot, így házhozszállítási díjadon jelentősen spórolhatsz külföldre! Komplex csomag 2023.02.01-jétől igényelhető!

28 000 Ft