Alkosd meg a céltábládat!

2022.09.12

A legfontosabb heti feladat az életmódváltás kezdetekor, hogy komplexen meghatározd, mit tudsz és mit szeretnél megtenni.


Gondold végig ezt:

 • Milyen erősségeid vannak, amelyek előnyödre lesznek?
 • Milyen vakfoltjaid vannak, ahol többször elvéreztél már?
 • Milyen lehetőségeid vannak, amelyeket ki szeretnél használni?
 • Milyen lehetőségeid vannak, amelyeket nem aknáztál még ki?
 • Milyen veszélyforrások állnak előtted, ami visszahúzhat?
 • Mi lenne a legfontosabb számodra a 12. hét végén?
 • 12 hetes időszakokra érdemes tervezni. Ha heti 0,5 kg átlagos fogyásról beszélünk, ez esetben átlagosan 6 kg-tól meg kellene tudnod szabadulni. Ha a szervezeted jól reagál és átlagban heti 1 kilót fogysz, akkor 12 kg-tól is meg tudnál szabadulni. Tűzd ki célul azt a számot a kettő között, ami szerinted reális számodra. 6 és 12 között álmodj meg bármilyen számot. Ezt írd le egy A4-es lapra valahová, de hagyj helyet a papíron.
 • Néhány olyan vezényszót találj magadnak, ami vezérelni fog (pld. koncentrálás, tervezés, magabiztosság, erős vagyok, megcsinálom, stb.). Ezeket is írd fel a lapra.
 • Milyen tulajdonságaidat szereted, ami általában támogat a céljaidban? Ezeket vagy ezt is írd rá a lapra.
 • Milyen tulajdonságaidat szeretnék kizárni, hogy ebben a 12 hétben ne akadályozzon? Ezeket vagy ezt is ír rá a lapra.
 • Van-e olyan tényező, amit mindenképp meg kell változtass ahhoz, hogy sikeres legyél? Ezt is írd fel a lapra.
 • Rajzolj valamit a papírra, akár több ábrát is, ami te vagy, ami neked erőt ad, ami mosolyra csal, ami motivál... Bátran használj színeket!
 • Találj egy kapaszkodót! Egy szót, egy érzést, amire ha ránézel, vissza tudod magad rántani a célodhoz. Ami igazán fontos, ami kijózanít téged. Ezt is írd fel a lapra, lehetőleg színessel vagy kiemelővel vagy bekeretezve.
 • Ha bármi fontos még neked, azt is vésd a papírra.
 • A lapot tedd a hűtőre vagy olyan helyre a lakásban, ahol mindig látod és tudsz belőle meríteni erőt!

1 ÉV VIP TAGSÁG (28 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ KURZUSSAL)

Igényeld új VIP tagságodat és maxold ki az életmódváltásodat! Komplex életmódváltó program online tanuló felülettel Letölthető, kidolgozott infókártyapaklival, amelyen mindent megtanulsz, ami az életvitel változtatásához szükséges VIP automatikus kedvezmény rendszer Senor/ita termékeinkhez 1 éves tagság A VIP tagságban kurzusokon keresztül menetelhetsz végig a céljaidig: Új belépős tagoknak mindent a részelteibe menően megtanítunk Új belépő kurzoson, amelyet saját tempódban bármikor elérsz. 28 FIX nap kurzusunkon velünk együtt végzed az életmódváltást: főzést, napi fókuszokat, nap indítást, nap zárást. Varázsmenü videósorozatunk eligazít mini videók segítségével a legfontosabb tudnivalókon az élelemiszereken át a hormonális problémákon keresztül a komplexebb témákig.

16 990 Ft 19 990 Ft

ÖRÖKÖS VIP TAGSÁG + VARÁZSMENÜ CSOMAG (28 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ KURZUSSAL)

Igényeld új VIP tagságodat és vidd vele a VARÁZSMENÜ csomagunkat is. Kezdd rögtön 28 napos életmódváltó kurzusunkkal! Csatlakozz most a VIP tagok közé, vigyél mindent, amit csak adhatunk: Komplex életmódváltó program online tanuló felülettel VIP kedvezmény rendszer Senor/ita termékeinkhez 180 napos életmódváltó program nyomdai kártyapaklival a varázsmenü rendszer teljes tudásanyagával 28 napos életmódváltó kurzusunkban mindent megtanítunk neked, hogy teljes erőbedobással indulhass el az úton. Varázsmenü csomagra, amit te választanál magadnak az induláshoz. A varázsmenü csomagok 2 db kollagén terméket, a Varázsmenü életmódváltó receptkönyvet is a kezedbe adja. Kollagén termékeidet VIP tagságod aktiválása után választhatod ki, ennek folyamatáról a VIP tagság érvényesítését követően tájékoztatunk a jogosultságaid beállításaival együtt. A szállítási költséget a magyarországi csomagok ára tartalmazza. A szállítási költséget külföldi tagok számára a webshop felszámolja.

31 960 Ft 49 950 Ft