A közösség ereje

2018.09.25

Tartozni valahová, ahol megértenek és nem ismeretlen a célod, felbecsülhetetlen. Tapasztalatom és a visszajelzések szerint az egyik legnagyobb problémaforrás a környezetben rejlik életmódváltás alatt. Sziklaszilárd akaratunkat képes valaki egy pillanat alatt darabokra hasítani.

Leggyakoribb okai annak, ha valaki irányából nem érkezik támogatás:

 1. Nem érti az élethelyzetet, mert ilyen gonddal még nem állt szemben.
 2. Nem nézi jó szemmel, hogy másfelé fókuszál a tudatod.
 3. Nem nézi szívesen, hogy erősebb, bátrabb, eltökéltebb vagy valamiben, mint Ő maga.
 4. Nem akar szembe kerülni azzal, hogy neki is változásra lenne szüksége és ha erre naponta emlékezteted a saját célkitűzéseiddel, stresszeled vele.
 5. Nincs kibékülve önmagával, ezért nála gyengébbeket keres, hogy saját problémáit csillapítani tudja.
 6. Irigy a sikereidre.
 7. Félti saját pozícióját, mert lépteid alapján magabiztossága csorbulhat.
 8. Nincs megfelelő tudása a témában, ezért inkább csak kekeckedik.
 9. Szkeptikus a módszer iránt, amit végzel. Meggyőződése, hogy amit és ahogyan teszel, az nem célravezető.
 10. Saját korábbi sikertelenségeit igyekszik leplezni önmaga előtt is.
 11. Ha Ő maga sikertelen, csak akkor tud gyengíteni, ha elhiteti veled, hogy nem vagy képes a céljaidat elérni. Ezáltal elnézőbb saját kudarcával.
 12. Attól fél, hogy megváltozik a kapcsolatotok, ha erősebb, bátrabb és kiegyensúlyozottabb leszel.

Lehet családtag, férj, feleség, szülő, testvér, barát vagy kolléga, de akár a szomszéd is. Bárki el tudja érni nálad azt, hogy elbizonytalanodj. Tulajdonképpen így indult a duci dívány is. Szerettem volna egy teret, ahol kiírhatom magamból az érzéseimet és ezáltal egy közeget kívántam létrehozni, ahol rákényszerítem magam, hogy ne akarjam feladni. Ha mások előtt, nyilvánosan írok és mesélek magamról, akkor felelősséggel tartozom a célkitűzésemmel sorstársaimnak is. Ha bárkiben reményt kelt az, hogy én el tudtam mozdulni a kanapéról, akkor nem hagyhatom cserben és nem ülhetek vissza rá hízni soha többé. Engem ez motivál leginkább 2017. januárja óta.


Honnan hová jutottam?


Ez azonban  időközben nem csak az én történem lett. Mindannyiunk harctere a duciforradalom, ahonnan az ANYÁK, FELESÉGEK, NŐK inspirációt gyűjthetnek.

Mi a legfontosabb számomra a munkámban? Mások sikere. Lehetek én akármilyen ügyes, szorgalmas, talpraesett, harcos és kitartó.

Akkor lehetek igazán méltó a küldetésemre, ha MÁSOK IS ELÉRIK AZ ÁLMAIKAT a tanácsaim, a rendszerem, a könyveim vagy bejegyzéseim által.

Ebben a történetben egy kiindulási pont vagyok egy olyan végtelen katarzisban, amit a csoportjaim tagjai robbantottak fel az elmúlt 1 év során.

A duciforradalom csoport egy nagyobb közösségi tér, ahol nagyon sokan posztolnak, kérnek támogatást és nyernek ihletet. Az e.l.i.t csoport egy közel 300 fős otthon, ahol rendkívül szoros a kapocs, az összetartás. Számomra hihetetlen az az aktív segítségnyújtás, történet megosztás és tapasztalatcsere, ami ott zajlik. Egy családként számítanak egymásra a lányok (és pár szem daliás férfi). A kulcs a programhoz egy olyan módszertan, amiben mindenki örömmel osztja meg saját ötleteit, étrendjét, napi menüjét, főzési technikáit és lelki szösszeneteit. Ebben a posztban a teljesség igénye nélkül összegyűjtöttem néhány kedves bejegyzést, üzenetet, amit az E.L.I.T. ALAKULAT tagok osztottak meg egymással vagy velem.

Ha úgy érzed, Te is arra vágysz, hogy egy interaktív program tagja légy, ahol nem csak kiküldenek egy programot és "csináld", hanem tényleg segítséget és napi támogatást kapsz, köztünk a helyed az E.L.I.T alakulat formabontó életmódprogramban.

Használd ki, hogy kivételesen kedvező tagdíjjal léphetsz be egy aktív, támogató csoportba 12 hónapon keresztül. Kapj napi online támogatást tőlem, a tagoktól és nyerj folyamatos ötleteket, új programelemeket az életmódprogramtól. Saját programodban pedig kövesd le a módszeremet, amivel megváltoztattam az életemet. A forradalom csoportban található ingyenes ebookok kiindulási pontok. Az E.L.I.T program egy 180 fokos fordulatot vesz a stratégián és széles spektrumon vezeti le a számodra beilleszthető életformát. Nem csak elméletben, hasznos gyakorlati anyagon keresztül. Ez idén nyári fejlesztésem. Csatlakozz a 66 napos kihíváshoz a program mellett, így dupla eséllyel indulsz azonnal. Megtanítalak a helyes életmódbeli szokásokra és azok életvitelszerű fenntartására.


Az E.L.I.T alakulat életmódreform titka:

 1. megfelelő szabályrendszer a helyes életmódra
 2. érzelmi evés és stressz evés kiiktatása
 3. érzelmi és fiziológiai függőségek leküzdése
 4. a csapat interaktív munkája
 5. folyamatos étrendtervezési segédlet fejlesztés - Te alkotod meg a saját étrended, mert mindenkinek egyéni céljai és életvitele van és szervezete. Ehhez segítséget ad a program endokrinológus/belgyógyász orvos partnere.Ha segítség kell, ne várj tovább!

EZ VÁR RÁD AZ E.L.I.T ALAKULATBAN

Ha szeretnél csak a 66 napos programban  részt venni, itt jelentkezhetsz:

JELENTKEZÉS A PROGRAMRA