A negatív példám pozitív érték lett

2022.01.31

Kicsit kócosan, kicsit csapzottan, állandóan abban az attitűdben: mikor, mit és hogyan valósítok meg.

Tudjátok az az igazság, hogy nekem kövéren soha semmire nem volt időm.

De tényleg.

Bármennyi plusz órát kaptam volna a hétre, akkor is csak panaszkodásból állt volna az életem.Mióta rendszer hoztam az életembe, nevezzük tudatos tervezésnek, azóta azt érzem, keretet adtam magamnak. Felállítottam egy biztonsági zónát, amiben azt érzem: helyemen vagyok.

Régen stresszelt minden. S mióta kialakult az új napi rutinom, sokkal szervezettebb a teljes életem. Annyi mindent szerveztem be ugyanabba a 24 órába, amiben régen azt éreztem, nem elég, hogy nincs lehetőségem unatkozni és már inkább csak az a gond, hogy egyedül ezt nehéz menedzselni.

Lételeme a küldetésemnek, hogy NEGATÍV példámon keresztül mutassam be, hogyan lehet POZITÍV VÁLTOZÁST elérni az életünkben a legmélyebb kövérségi szintről is. Segíteni másoknak felemelő érzés. Emellett kell nekem minden munkafolyamatot, magánéleti élményt beépítenem. Jelenleg nagyon leterhelt vagyok, 3 suli egyszerre, április 22-ei csoportos fitnesz oktató vizsga, májusi combműtét, nyár végi személyi edző vizsga, online Mentorprogram elemek, nyomdai könyvgyártás...

S én még bele sem lettem igazán szőve, hiszen saját életmódreformom és edzésprogramom sem elhanyagolható két kiskutya, egy háztartás és egy szerelem mellett.

Nyomdai egyeztetésen vagyok túl. Az új Mentorprogramokhoz már könyvjelzőkkel készülnek a könyvek és már dolgozom új receptes és tervező könyveken is. Hogy is mondjam? Kitalálhatnék 10+ kifogást, miért hagyjam a mai napot veszni és miért ne az autópálya meki mcdrive-ja legyen a mentőövem. De minden kifogásomra fel tudok hozni 10+ ellenérvet. Hiszen az évek alatt megtanultam. Az ember életében a legnagyobb befektetés önmaga fejlesztése! Nincs gyenge ember, csupán az önfejlesztés hiánya létezik. Mindenki, aki nem tud elindulni, az önmagába nem fektet energiát és ez az egyetlen hiányzó láncszem.

Kovács Klaudia - Túlszeretni | NYOMDAI KIADÁS

Egy kövér lány voltam, aki egész életében le akart fogyni. Sokáig nem tudtam, hogy a bennem lakozó személyiségek miért csatáznak egymással. Hogy egyáltalán miért találkozom más és más arcaimmal, s miként kellene ezeket kezelnem. Nőként sok szerepet öltünk magunkra, még az előtt is, hogy párra lelnénk. Amikor csak az ÉN lakozik a lelkünkben és nincs mellettünk más, már akkor is sokféle módon jelenünk meg a napjainkon. Minden azzal kezdődött nálam a személyiségfejlesztésemben, hogy boldog akartam lenni. Viszont nem feltétlenül tudtam, ez mit is jelent. Elvárásokat támasztottam az elképzeléseimmel szemben, s ha bármi másként alakult, mint azt ahogyan én vázoltam kötelező kimenetelként, rögtön falakba ütközött az aktuális álomképem. Valahogy ilyen módon találtam rá az életemben az ételre, mint vigaszdíjra, mint egy láthatatlan barátra, aki sosem bánt, aki sosem beszél vissza, aki mindig örömet akar okozni, aki feltétel nélkül ki is elégíti a vágyaimat. E könyv írásakor már tudom, hogy a kövérség búcsút vett tőlem. Nem csak elértem az áhított testsúlyomat, de egy olyan életet is felépítettem, amelyben felelősséggel tartozom hozzám hasonló emberek döntéseiért is. Öt éve blogot írok a történetemről. Úgy kellett ezt a könyvet megírnom és az olvasó úgy olvashatja el a fejezeteket, hogy az a tény már befolyásolja az írottak értelmezését: sikerült lefogynom. Ezért a sorok legalább annyira elmesélt élmények öt év vonatkozásában, mint amennyire a jelenre vonatkozó felfedezések, felismerések is. Sőt, valójában a ma megtapasztalásaira lehet igazán értelmezni a változásomat. A könyv egyszerre a múltam, a jelenem és a remélt jövőm is.

4 990 Ft 7 990 Ft

Senorita MINI VIP tagság 2023

A VIP CSOMAG ELEMEI: Senorita VIP tagság 6 hónapra Online tanulófelület 6 hónapra Kidolgozott életmódprogram 6 hónapra Nyomdai eszközrendszer (A-B kártyapakli) a 6 hónapos programra Hosszabbítható tagság további blokkokra

16 000 Ft