A negatív példám pozitív érték lett

2022.01.31

Kicsit kócosan, kicsit csapzottan, állandóan abban az attitűdben: mikor, mit és hogyan valósítok meg.

Tudjátok az az igazság, hogy nekem kövéren soha semmire nem volt időm.

De tényleg.

Bármennyi plusz órát kaptam volna a hétre, akkor is csak panaszkodásból állt volna az életem.Mióta rendszer hoztam az életembe, nevezzük tudatos tervezésnek, azóta azt érzem, keretet adtam magamnak. Felállítottam egy biztonsági zónát, amiben azt érzem: helyemen vagyok.

Régen stresszelt minden. S mióta kialakult az új napi rutinom, sokkal szervezettebb a teljes életem. Annyi mindent szerveztem be ugyanabba a 24 órába, amiben régen azt éreztem, nem elég, hogy nincs lehetőségem unatkozni és már inkább csak az a gond, hogy egyedül ezt nehéz menedzselni.

Lételeme a küldetésemnek, hogy NEGATÍV példámon keresztül mutassam be, hogyan lehet POZITÍV VÁLTOZÁST elérni az életünkben a legmélyebb kövérségi szintről is. Segíteni másoknak felemelő érzés. Emellett kell nekem minden munkafolyamatot, magánéleti élményt beépítenem. Jelenleg nagyon leterhelt vagyok, 3 suli egyszerre, április 22-ei csoportos fitnesz oktató vizsga, májusi combműtét, nyár végi személyi edző vizsga, online Mentorprogram elemek, nyomdai könyvgyártás...

S én még bele sem lettem igazán szőve, hiszen saját életmódreformom és edzésprogramom sem elhanyagolható két kiskutya, egy háztartás és egy szerelem mellett.

Nyomdai egyeztetésen vagyok túl. Az új Mentorprogramokhoz már könyvjelzőkkel készülnek a könyvek és már dolgozom új receptes és tervező könyveken is. Hogy is mondjam? Kitalálhatnék 10+ kifogást, miért hagyjam a mai napot veszni és miért ne az autópálya meki mcdrive-ja legyen a mentőövem. De minden kifogásomra fel tudok hozni 10+ ellenérvet. Hiszen az évek alatt megtanultam. Az ember életében a legnagyobb befektetés önmaga fejlesztése! Nincs gyenge ember, csupán az önfejlesztés hiánya létezik. Mindenki, aki nem tud elindulni, az önmagába nem fektet energiát és ez az egyetlen hiányzó láncszem.

Senorita VIP tagság 2023

A VIP CSOMAG ELEMEI: Senorita VIP tagság és zárt program csoport 4x90 napos teljes életmódváltó program (azonnal kézhez kapod az első fél éves kidolgozott program kezdő és középhaladó programját fogyási ciklusodhoz - ez lesz az A-B. blokkod) Senorita premier termékek és kedvezmények ÚJDONSÁG!!!!! 2 db Duciforradalom kártyapakli (A & B. blokk és 60 napos étrend pakli - 2023-as fejlesztésünk) Dia szakmai könyveinek online változata Heti program meetingek (online) Heti főzős meetingek (online) Nyomdai csomag: 1.Duciforradalom A-B. Blokk kártyapakli (fél éves kidolgozott program), melynek elemei: Fél évre kidolgozott életmódprogram menetrendje, szabályai, étrendtervezési módszertan A. Blokk teljes étrendje és menütervezési módszere (90 nap) B. Blokk teljes étrendje és menütervezési módszere (90 nap) Inzulinrezisztencia, pajzsmirigy problémák megoldó protokollja Gluténmentes kenyérmennyország receptek Snack mennyország receptek 2.Duciforradalom Receptes kártyapakli, melynek tartalma: 30 napra kidolgozott, variálható, kész napi étrend, amely segíti az A. és B. blokk tervezését Magyarországról történő rendelés esetén csak nyomdai csomagot  igényelhetsz, mert eszközrendszerünk óriási segítséget ad a kezedbe és tagságod díja tartalmazza a kártyapaklikat is. A kártyák alapján haladunk fél éven keresztül, ezért elengedhetetlen és kihagyhatatlan a kártyarendszer. Imádni fogod, bízz bennem! :) Külföldi megrendelés esetén a blokk kártyapakliját online verzióban is biztosítjuk, ha nem tudsz nyomdai csomagokat igényelni! Jelenlegi világpiaci árak mellett teljességgel megértjük, ha a házhozszállítás költsége számodra problémát jelent. Amennyiben kollagén kollekciót is rendelnél, válaszd a KOMPLEX csomagot, így házhozszállítási díjadon jelentősen spórolhatsz külföldre! Komplex csomag 2023.02.01-jétől igényelhető!

28 000 Ft