12. lecke | Éves és 90 napos akcióterv készítés

2020.03.10

Megvalósítás után mindig számot kell vetni. Az egész akcióterv lényegében erről szól. Tervet készítesz, előnyöket és hátrányokat mérlegelsz, döntéseket hozol, cselekszel, majd végül eredményt értékelsz. Ha bármiben hibát észlelsz, akkor a tapasztalatok útján új stratégia készíthető.

A leckében található eszközök, a listák/táblák az én életembe gyökeres változást hoztak. Korábban legyintettem rájuk. Ma pedig már tudom, hogy végig vezettek egy tudatosabb élet felé vezető úton. Amíg nem vagy stabil életmódváltók, amíg előfordulnak kilengések és amíg megrekedsz, addig tedd le az egódat Te is és használj minden olyan eszközt, amely eredményre vezethet.

Nem kötelező a munkafüzetet használni, bátran készíts színes-szagos táblákat a saját füzetedbe, élvezd, légy kreatív, határ a csillagos ég!

Az akcióterv készítés nálam ma már rutin. Ahogy a céltábla alkotása is. Nem azért csinálom, mert ezek nélkül nem tudnám tartani a fókuszt, hanem azért, mert ezek nélkül már nem tudnám ennyire tudatosan, érhetően, átláthatóan megtervezni azt a kőkemény feladat-sorozatot, amely életem összes komoly célját összekapcsolja. Legyen az testkép, tanulmányok, életcélok, család, a tervezés egy biztos pont. Amíg tervezel, addig fókuszban tudod tartani a saját céljaid legfontosabb feladatrendszereit és ha bármilyen váratlan esemény jön közbe, sokkal könnyebben fogod tudni kezelni, mintha felkészületlen lennél.

Ne félj attól, ha el kell térned a tervtől. Csak attól kell tartanod, ha nem vagy elég tudatos, elég felkészült a saját testedről, annak jelzéseiről, a gondolataidról, a céljaidról és a szükséges feladataidról.

Amikor elkezdesz valóban tudatosan ráhangolódni az érzéseidre, a tapasztalatokra, rá fogsz jönni, hogy Te vagy életed irányítója. Nem a munkahelyed, nem a családod, nem a körülmények uralkodnak feletted, hanem Te magad képes vagy első helyen menetelni a legvadabb álmok felé is!

Tervezz, légy tudatos, légy következetes és amit vállalsz önmagaddal szemben, azt tartsd be! Magadnak csinálod, magadért küzdesz!

Senorita VIP tagság 2023

A VIP CSOMAG ELEMEI: Senorita VIP tagság és zárt program csoport 4x90 napos teljes életmódváltó program (azonnal kézhez kapod az első fél éves kidolgozott program kezdő és középhaladó programját fogyási ciklusodhoz - ez lesz az A-B. blokkod) Senorita premier termékek és kedvezmények ÚJDONSÁG!!!!! 2 db Duciforradalom kártyapakli (A & B. blokk és 60 napos étrend pakli - 2023-as fejlesztésünk) Dia szakmai könyveinek online változata Heti program meetingek (online) Heti főzős meetingek (online) Nyomdai csomag: 1.Duciforradalom A-B. Blokk kártyapakli (fél éves kidolgozott program), melynek elemei: Fél évre kidolgozott életmódprogram menetrendje, szabályai, étrendtervezési módszertan A. Blokk teljes étrendje és menütervezési módszere (90 nap) B. Blokk teljes étrendje és menütervezési módszere (90 nap) Inzulinrezisztencia, pajzsmirigy problémák megoldó protokollja Gluténmentes kenyérmennyország receptek Snack mennyország receptek 2.Duciforradalom Receptes kártyapakli, melynek tartalma: 30 napra kidolgozott, variálható, kész napi étrend, amely segíti az A. és B. blokk tervezését Magyarországról történő rendelés esetén csak nyomdai csomagot  igényelhetsz, mert eszközrendszerünk óriási segítséget ad a kezedbe és tagságod díja tartalmazza a kártyapaklikat is. A kártyák alapján haladunk fél éven keresztül, ezért elengedhetetlen és kihagyhatatlan a kártyarendszer. Imádni fogod, bízz bennem! :) Külföldi megrendelés esetén a blokk kártyapakliját online verzióban is biztosítjuk, ha nem tudsz nyomdai csomagokat igényelni! Jelenlegi világpiaci árak mellett teljességgel megértjük, ha a házhozszállítás költsége számodra problémát jelent. Amennyiben kollagén kollekciót is rendelnél, válaszd a KOMPLEX csomagot, így házhozszállítási díjadon jelentősen spórolhatsz külföldre! Komplex csomag 2023.02.01-jétől igényelhető!

28 000 Ft

Álomtervező - Duciforradalom Bullet Journal

Az Álomtervező felépítése: Az Álomtervező kifejezetten életmódváltásra tervezett teljes évi napló. Év eleji tervező 12 havi tervező Heti tervező (étrend tervező, edzés tervező, feladat tervező, fogyási eredmények dokumentálása) Napi tervező Negyedéves tervező Év végi visszatekintés

16 000 Ft

Kovács Klaudia - Túlszeretni | NYOMDAI KÖTÖTT KIADÁS

Egy kövér lány voltam, aki egész életében le akart fogyni. Sokáig nem tudtam, hogy a bennem lakozó személyiségek miért csatáznak egymással. Hogy egyáltalán miért találkozom más és más arcaimmal, s miként kellene ezeket kezelnem. Nőként sok szerepet öltünk magunkra, még az előtt is, hogy párra lelnénk. Amikor csak az ÉN lakozik a lelkünkben és nincs mellettünk más, már akkor is sokféle módon jelenünk meg a napjainkon. Minden azzal kezdődött nálam a személyiségfejlesztésemben, hogy boldog akartam lenni. Viszont nem feltétlenül tudtam, ez mit is jelent. Elvárásokat támasztottam az elképzeléseimmel szemben, s ha bármi másként alakult, mint azt ahogyan én vázoltam kötelező kimenetelként, rögtön falakba ütközött az aktuális álomképem. Valahogy ilyen módon találtam rá az életemben az ételre, mint vigaszdíjra, mint egy láthatatlan barátra, aki sosem bánt, aki sosem beszél vissza, aki mindig örömet akar okozni, aki feltétel nélkül ki is elégíti a vágyaimat. E könyv írásakor már tudom, hogy a kövérség búcsút vett tőlem. Nem csak elértem az áhított testsúlyomat, de egy olyan életet is felépítettem, amelyben felelősséggel tartozom hozzám hasonló emberek döntéseiért is. Öt éve blogot írok a történetemről. Úgy kellett ezt a könyvet megírnom és az olvasó úgy olvashatja el a fejezeteket, hogy az a tény már befolyásolja az írottak értelmezését: sikerült lefogynom. Ezért a sorok legalább annyira elmesélt élmények öt év vonatkozásában, mint amennyire a jelenre vonatkozó felfedezések, felismerések is. Sőt, valójában a ma megtapasztalásaira lehet igazán értelmezni a változásomat. A könyv egyszerre a múltam, a jelenem és a remélt jövőm is.

4 990 Ft 7 990 Ft

    Kérdésed van?