12. lecke | Éves és 90 napos akcióterv készítés

2020.03.10

Megvalósítás után mindig számot kell vetni. Az egész akcióterv lényegében erről szól. Tervet készítesz, előnyöket és hátrányokat mérlegelsz, döntéseket hozol, cselekszel, majd végül eredményt értékelsz. Ha bármiben hibát észlelsz, akkor a tapasztalatok útján új stratégia készíthető.

A leckében található eszközök, a listák/táblák az én életembe gyökeres változást hoztak. Korábban legyintettem rájuk. Ma pedig már tudom, hogy végig vezettek egy tudatosabb élet felé vezető úton. Amíg nem vagy stabil életmódváltók, amíg előfordulnak kilengések és amíg megrekedsz, addig tedd le az egódat Te is és használj minden olyan eszközt, amely eredményre vezethet.

Nem kötelező a munkafüzetet használni, bátran készíts színes-szagos táblákat a saját füzetedbe, élvezd, légy kreatív, határ a csillagos ég!

Az akcióterv készítés nálam ma már rutin. Ahogy a céltábla alkotása is. Nem azért csinálom, mert ezek nélkül nem tudnám tartani a fókuszt, hanem azért, mert ezek nélkül már nem tudnám ennyire tudatosan, érhetően, átláthatóan megtervezni azt a kőkemény feladat-sorozatot, amely életem összes komoly célját összekapcsolja. Legyen az testkép, tanulmányok, életcélok, család, a tervezés egy biztos pont. Amíg tervezel, addig fókuszban tudod tartani a saját céljaid legfontosabb feladatrendszereit és ha bármilyen váratlan esemény jön közbe, sokkal könnyebben fogod tudni kezelni, mintha felkészületlen lennél.

Ne félj attól, ha el kell térned a tervtől. Csak attól kell tartanod, ha nem vagy elég tudatos, elég felkészült a saját testedről, annak jelzéseiről, a gondolataidról, a céljaidról és a szükséges feladataidról.

Amikor elkezdesz valóban tudatosan ráhangolódni az érzéseidre, a tapasztalatokra, rá fogsz jönni, hogy Te vagy életed irányítója. Nem a munkahelyed, nem a családod, nem a körülmények uralkodnak feletted, hanem Te magad képes vagy első helyen menetelni a legvadabb álmok felé is!

Tervezz, légy tudatos, légy következetes és amit vállalsz önmagaddal szemben, azt tartsd be! Magadnak csinálod, magadért küzdesz!

Haladó Mentorprogram Nyomtatott könyv 12+ hónap

9 havi mentorprogram tagsággal rendelkező tagok számára Haladó (2.0) program: Emésztőrendszeri diagnosztika AIP, FODMAP, gyulladáscsökkentő étrendek 250+ recepttel 200+ otthoni edzésgyakorlat edzéstervek kezdőtől haladóig online edzések a program csoportban ősztől 12+ hónap tagság

36 000 Ft 60 000 Ft

Egyéni életviteli és táplálkozási tanácsadás

A Mentorprogram személyre szabott. Ha nem tudod eldönteni, neked való-e és egyáltalán milyen területen kell változtatnod a céljaidhoz, egyéni konzultációra van szükséged. Neked ajánlott, ha tanácstalan vagy és szeretnéd, hogy átbeszéljük az étkezési szokásaidat, az étellel való viszonyodat, a céljaidat. 100% online, 45 perces telefonos beszélgetés Kielemezzük a laborodat és egészségügyi értékeidet, illetve az étkezési naplódat - elmondom, mit gondolok és mit javaslok Megvizsgáljuk az életviteledet és a vakfoltokat Körbe járjuk a mentális eszközeidet, lehetőségeidet Megnézzük és átbeszéljük a kitöltött részletes kérdőívre adott válaszaidat és az étrendnaplódat és felállítjuk azokat a célokat, amelyek célirányosan neked jelentenek megoldást. Amennyiben az útvonal számodra szimpatikus és 30 napon belül Mentoráltammá válsz, a mentorprogram díjába az egyéni konzultációs díjat beszámítom.

25 000 Ft

Mentorprogram | E-book

A program elemei: 1. 166 oldalas programkönyv és munkafüzet e-book 2. 174 oldalas ételportfólió 606 db étellel és 3 x 100 alapanyagos varázsmenürendszerrel szabad ételtervezéshez - e-book 3. Akcióterv e-book 4. Zárt facebook csoport 5. Podcast csatorna 6. 9 hónap mentorálás és korlátlan konzultációk

46 000 Ft 80 000 Ft

    Kérdésed van?