14. lecke | A diéta és a lélek harca

2020.04.17

A leckesorozat utolsó gondolatmenetéhez értünk, amely talán a legérdekesebb mind közül. Mert eddig azt taglaltam, mit és hogyan kell tenni. Ez a fejezet viszont arról szól, hogyan maradj az úton, ha már elkezdted és hogyan ne add fel, ha már elhatároztad magad.

Tervet készítettél, végig vetted az összes leckét, minden kérdést megválaszoltál, fejben összeraktad az egészet. A kezedben egy atombiztos haditerv, amelyet Te alkottál, hiszen Te boncolgattad saját belső gondolataidat, a testedet, a lelkedet.

....Aztán jönnek a mumusok és minden erejükkel ki akarják szakítani a kezedből ezt a szuper és motivált akciótervet. Ne ringasd magad hiú ábrándokba, ez a pillanat egyszer (majd még többször is) el fog jönni. Nem úszod meg. Eddig se úsztad meg, valld be!

Mit tegyél, hogy ellen tudj állni, ha hirtelen falásrohamod van és feladnád az egészet a "majd holnap" ígéretével?

Haladó Mentorprogram Nyomtatott könyv 12+ hónap

9 havi mentorprogram tagsággal rendelkező tagok számára Haladó (2.0) program: Emésztőrendszeri diagnosztika AIP, FODMAP, gyulladáscsökkentő étrendek 250+ recepttel 200+ otthoni edzésgyakorlat edzéstervek kezdőtől haladóig online edzések a program csoportban ősztől 12+ hónap tagság

36 000 Ft 60 000 Ft

Egyéni életviteli és táplálkozási tanácsadás

A Mentorprogram személyre szabott. Ha nem tudod eldönteni, neked való-e és egyáltalán milyen területen kell változtatnod a céljaidhoz, egyéni konzultációra van szükséged. Neked ajánlott, ha tanácstalan vagy és szeretnéd, hogy átbeszéljük az étkezési szokásaidat, az étellel való viszonyodat, a céljaidat. 100% online, 45 perces telefonos beszélgetés Kielemezzük a laborodat és egészségügyi értékeidet, illetve az étkezési naplódat - elmondom, mit gondolok és mit javaslok Megvizsgáljuk az életviteledet és a vakfoltokat Körbe járjuk a mentális eszközeidet, lehetőségeidet Megnézzük és átbeszéljük a kitöltött részletes kérdőívre adott válaszaidat és az étrendnaplódat és felállítjuk azokat a célokat, amelyek célirányosan neked jelentenek megoldást. Amennyiben az útvonal számodra szimpatikus és 30 napon belül Mentoráltammá válsz, a mentorprogram díjába az egyéni konzultációs díjat beszámítom.

25 000 Ft

Mentorprogram | E-book

A program elemei: 1. 166 oldalas programkönyv és munkafüzet e-book 2. 174 oldalas ételportfólió 606 db étellel és 3 x 100 alapanyagos varázsmenürendszerrel szabad ételtervezéshez - e-book 3. Akcióterv e-book 4. Zárt facebook csoport 5. Podcast csatorna 6. 9 hónap mentorálás és korlátlan konzultációk

46 000 Ft 80 000 Ft

    Kérdésed van?