Amikor az élet közbeszól - vasárnap műtét lesz!

2022.05.04

Amikor az élet közbeszól - vasárnap műtét lesz

Pont tegnap beszéltük itt a csoportban, hogy milyen szívás, amikor eltervezünk valamit, de nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy akartuk.

Ugye?

Szépen elterveztem mindent a hétre, a következő 3,5 hétre, míg a műtétre sor kerül, szépen befejezem amit akartam.

Aha.

1 órája csörgött a mobilom, "Klaudia, pakolj össze, vasárnap műtünk".

Whát?

Ja, hát az egész családot mozgósítottam, ÚJRATERVEZÉS, mindent átgondolni, mit hogy merre kivel mikor. Kinek mit kell küldenem (csomagok), hogy áll a jövő heti #mealprepmodul csoport étrendje, milyen videót kell lefőzni, megvágni, feltenni, kitenni, alátenni, mögétenni. Megvan-e már minden kötözéshez, sebápoláshoz, stb.

Hát tök mindegy, mi a helyzet most, ez van, mennem kell. Bevallom, örülök neki. Eleve május eleje lett volna, aztán áttették, most meg egy másik páciens variálása miatt mégis mehetek. Vasárnap. Szóval szombaton utazunk, ott alszunk előző este egy hotelben és vasárnap hajnalban irány a 7-8 órás műtét.

Addig még sokat jövök ide, hiszen egész héten csak főztünk és főztünk és hozzuk még a videókat a menükhöz.

#ZABSZEMMÁROTTVAN

Gyakorlatilag egész életemben arra vártam, hogy végre újra normális testem legyen. Elég kemény időszak volt az utóbbi 3 év e tekintetben, de kurvára várom az egészet még akkor is, ha tudom, hogy irtó xar lesz jövő héten.

Kérlek, izguljatok értem! Mindent meg fogok osztani persze az egészről, ott létem alatt és az élményeket is megosztom képekkel, mindennel.


Aki most kapcsolódik be: az utolsó műtétre készülök: comb, térd, fenék, csípő, és ezen kívül hasi hegkorrekció.Eddigi műtéteim: https://www.duciforradalom.hu/testrekonstrukcios-muteteim/


Kovács Klaudia - Túlszeretni | NYOMDAI KIADÁS

Egy kövér lány voltam, aki egész életében le akart fogyni. Sokáig nem tudtam, hogy a bennem lakozó személyiségek miért csatáznak egymással. Hogy egyáltalán miért találkozom más és más arcaimmal, s miként kellene ezeket kezelnem. Nőként sok szerepet öltünk magunkra, még az előtt is, hogy párra lelnénk. Amikor csak az ÉN lakozik a lelkünkben és nincs mellettünk más, már akkor is sokféle módon jelenünk meg a napjainkon. Minden azzal kezdődött nálam a személyiségfejlesztésemben, hogy boldog akartam lenni. Viszont nem feltétlenül tudtam, ez mit is jelent. Elvárásokat támasztottam az elképzeléseimmel szemben, s ha bármi másként alakult, mint azt ahogyan én vázoltam kötelező kimenetelként, rögtön falakba ütközött az aktuális álomképem. Valahogy ilyen módon találtam rá az életemben az ételre, mint vigaszdíjra, mint egy láthatatlan barátra, aki sosem bánt, aki sosem beszél vissza, aki mindig örömet akar okozni, aki feltétel nélkül ki is elégíti a vágyaimat. E könyv írásakor már tudom, hogy a kövérség búcsút vett tőlem. Nem csak elértem az áhított testsúlyomat, de egy olyan életet is felépítettem, amelyben felelősséggel tartozom hozzám hasonló emberek döntéseiért is. Öt éve blogot írok a történetemről. Úgy kellett ezt a könyvet megírnom és az olvasó úgy olvashatja el a fejezeteket, hogy az a tény már befolyásolja az írottak értelmezését: sikerült lefogynom. Ezért a sorok legalább annyira elmesélt élmények öt év vonatkozásában, mint amennyire a jelenre vonatkozó felfedezések, felismerések is. Sőt, valójában a ma megtapasztalásaira lehet igazán értelmezni a változásomat. A könyv egyszerre a múltam, a jelenem és a remélt jövőm is.

4 990 Ft 7 990 Ft

Senorita MINI VIP tagság 2023

A VIP CSOMAG ELEMEI: Senorita VIP tagság 6 hónapra Online tanulófelület 6 hónapra Kidolgozott életmódprogram 6 hónapra Nyomdai eszközrendszer (A-B kártyapakli) a 6 hónapos programra Hosszabbítható tagság további blokkokra

16 000 Ft