Amikor az élet közbeszól - vasárnap műtét lesz!

2022.05.04

Amikor az élet közbeszól - vasárnap műtét lesz

Pont tegnap beszéltük itt a csoportban, hogy milyen szívás, amikor eltervezünk valamit, de nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy akartuk.

Ugye?

Szépen elterveztem mindent a hétre, a következő 3,5 hétre, míg a műtétre sor kerül, szépen befejezem amit akartam.

Aha.

1 órája csörgött a mobilom, "Klaudia, pakolj össze, vasárnap műtünk".

Whát?

Ja, hát az egész családot mozgósítottam, ÚJRATERVEZÉS, mindent átgondolni, mit hogy merre kivel mikor. Kinek mit kell küldenem (csomagok), hogy áll a jövő heti #mealprepmodul csoport étrendje, milyen videót kell lefőzni, megvágni, feltenni, kitenni, alátenni, mögétenni. Megvan-e már minden kötözéshez, sebápoláshoz, stb.

Hát tök mindegy, mi a helyzet most, ez van, mennem kell. Bevallom, örülök neki. Eleve május eleje lett volna, aztán áttették, most meg egy másik páciens variálása miatt mégis mehetek. Vasárnap. Szóval szombaton utazunk, ott alszunk előző este egy hotelben és vasárnap hajnalban irány a 7-8 órás műtét.

Addig még sokat jövök ide, hiszen egész héten csak főztünk és főztünk és hozzuk még a videókat a menükhöz.

#ZABSZEMMÁROTTVAN

Gyakorlatilag egész életemben arra vártam, hogy végre újra normális testem legyen. Elég kemény időszak volt az utóbbi 3 év e tekintetben, de kurvára várom az egészet még akkor is, ha tudom, hogy irtó xar lesz jövő héten.

Kérlek, izguljatok értem! Mindent meg fogok osztani persze az egészről, ott létem alatt és az élményeket is megosztom képekkel, mindennel.


Aki most kapcsolódik be: az utolsó műtétre készülök: comb, térd, fenék, csípő, és ezen kívül hasi hegkorrekció.Eddigi műtéteim: https://www.duciforradalom.hu/testrekonstrukcios-muteteim/


Senorita VIP tagság 2023

A VIP CSOMAG ELEMEI: Senorita VIP tagság és zárt program csoport 4x90 napos teljes életmódváltó program (azonnal kézhez kapod az első fél éves kidolgozott program kezdő és középhaladó programját fogyási ciklusodhoz - ez lesz az A-B. blokkod) Senorita premier termékek és kedvezmények ÚJDONSÁG!!!!! 2 db Duciforradalom kártyapakli (A & B. blokk és 60 napos étrend pakli - 2023-as fejlesztésünk) Dia szakmai könyveinek online változata Heti program meetingek (online) Heti főzős meetingek (online) Nyomdai csomag: 1.Duciforradalom A-B. Blokk kártyapakli (fél éves kidolgozott program), melynek elemei: Fél évre kidolgozott életmódprogram menetrendje, szabályai, étrendtervezési módszertan A. Blokk teljes étrendje és menütervezési módszere (90 nap) B. Blokk teljes étrendje és menütervezési módszere (90 nap) Inzulinrezisztencia, pajzsmirigy problémák megoldó protokollja Gluténmentes kenyérmennyország receptek Snack mennyország receptek 2.Duciforradalom Receptes kártyapakli, melynek tartalma: 30 napra kidolgozott, variálható, kész napi étrend, amely segíti az A. és B. blokk tervezését Magyarországról történő rendelés esetén csak nyomdai csomagot  igényelhetsz, mert eszközrendszerünk óriási segítséget ad a kezedbe és tagságod díja tartalmazza a kártyapaklikat is. A kártyák alapján haladunk fél éven keresztül, ezért elengedhetetlen és kihagyhatatlan a kártyarendszer. Imádni fogod, bízz bennem! :) Külföldi megrendelés esetén a blokk kártyapakliját online verzióban is biztosítjuk, ha nem tudsz nyomdai csomagokat igényelni! Jelenlegi világpiaci árak mellett teljességgel megértjük, ha a házhozszállítás költsége számodra problémát jelent. Amennyiben kollagén kollekciót is rendelnél, válaszd a KOMPLEX csomagot, így házhozszállítási díjadon jelentősen spórolhatsz külföldre! Komplex csomag 2023.02.01-jétől igényelhető!

28 000 Ft