Amikor az élet közbeszól - vasárnap műtét lesz!

2022.05.04

Amikor az élet közbeszól - vasárnap műtét lesz

Pont tegnap beszéltük itt a csoportban, hogy milyen szívás, amikor eltervezünk valamit, de nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy akartuk.

Ugye?

Szépen elterveztem mindent a hétre, a következő 3,5 hétre, míg a műtétre sor kerül, szépen befejezem amit akartam.

Aha.

1 órája csörgött a mobilom, "Klaudia, pakolj össze, vasárnap műtünk".

Whát?

Ja, hát az egész családot mozgósítottam, ÚJRATERVEZÉS, mindent átgondolni, mit hogy merre kivel mikor. Kinek mit kell küldenem (csomagok), hogy áll a jövő heti #mealprepmodul csoport étrendje, milyen videót kell lefőzni, megvágni, feltenni, kitenni, alátenni, mögétenni. Megvan-e már minden kötözéshez, sebápoláshoz, stb.

Hát tök mindegy, mi a helyzet most, ez van, mennem kell. Bevallom, örülök neki. Eleve május eleje lett volna, aztán áttették, most meg egy másik páciens variálása miatt mégis mehetek. Vasárnap. Szóval szombaton utazunk, ott alszunk előző este egy hotelben és vasárnap hajnalban irány a 7-8 órás műtét.

Addig még sokat jövök ide, hiszen egész héten csak főztünk és főztünk és hozzuk még a videókat a menükhöz.

#ZABSZEMMÁROTTVAN

Gyakorlatilag egész életemben arra vártam, hogy végre újra normális testem legyen. Elég kemény időszak volt az utóbbi 3 év e tekintetben, de kurvára várom az egészet még akkor is, ha tudom, hogy irtó xar lesz jövő héten.

Kérlek, izguljatok értem! Mindent meg fogok osztani persze az egészről, ott létem alatt és az élményeket is megosztom képekkel, mindennel.


Aki most kapcsolódik be: az utolsó műtétre készülök: comb, térd, fenék, csípő, és ezen kívül hasi hegkorrekció.Eddigi műtéteim: https://www.duciforradalom.hu/testrekonstrukcios-muteteim/