Annyi minden változott bennem!

2021.02.25

Sok évig nem tudtam felülkerekedni az evésen. Bárhogyan próbáltam, mindig újra és újra az lett a vége, hogy győzött felettem.

Most 2021. március küszöbén járunk. Már 50 hónapja járom az utat, amit megkezdtem. 50-szer pipáltam egy hónap végén azt, hogy "most sem adtam fel".

Aki egyszer kövérségi spirálba kerül, az fel tudja mérni annak a jelentőségét, amikor az evés, mint rabosító méreg, elereszt és megszűnik az a kényszeres, szűnni nem akaró ehetnék korlátok nélkül.

Szeretek enni. Ma is szeretek enni.

De annyi minden változott az életemben, hogy megtanultam másként jutalmazni önmagam. Megtanultam a problémáimat másképp megoldani. Megtanultam kiállni magamért. Megtanultam nemet mondani.

És most tanulok élni....

Olyan jó érzés ez. Szabadnak lenni egy világban, ahol akaratod lenne hozzá, de ha úgy tartja a hormonrendszered vagy épp a vegetatív idegrendszered, hogy átveszi a hatalmat. És ha nem változtatsz az életviteleden, akkor nincs esélyed visszavenni a kormányzást.

Régen nem találkoztam már a "régi" Diával, aki szenvedett ettől. Az a színtiszta igazság, hogy úgy beszélek erről, mint az emlékekről. Annyi év telt el az "utolsó vacsorám" óta, hogy egyszerűen már nem emlékszem a zabálással töltött élményre. Csak arra, hogy ez rossz. Viszont annyira átszellemültem az új rendszeremre, hogy már az a normális, ahogyan most élek. Az a normális, hogy futó edzéstervet készítettem 24 hónapra és kitűztem célul az 5km-es futást. Az a normális, hogy "egészséges mértékű" étkezésekkel vígan elvagyok. Nem eszem keveset, hiszen az egész forradalmas eszme pont arról szól, hogy a jólléthez enni kell, viszont az én régi mértéktelen zaba orgiáim nem evések voltak, hanem szeánszok a pokolban. Igen, így emlékszem. A pokol volt, hogy nem tudtam parancsolni és 170 kilós súlyom ellenére megrendeltem a kajámat és lelkiismeret-furdalás nélkül betömtem mindent, meg még többet.

És ez a felemelő érzés, hogy normális ember vagyok, normális testméretekkel, normális lelki folyamatokkal, annyira nagy újdonság nekem.

Kiülni a fűbe egy pokrócra és úgy készíteni egy fotót, hogy büszkén vállalom a testemet úgy, ahol éppen most tartok, még 1-2 testrekonstrukciós műtétre "győzködve" magam. Csak így ülni, örülni az első tavasznak kötényhas nélkül. Ez az első tavaszom, ahol szabad a hasam, nem lóg a felesleges háj vagy bőr és teljesen átlagosan "beleszürkülök" abba a világba, ahol régen mindig kilógtam.Ahogy Pásztor Anna énekelné: "Kezdjetek el élni, hogy legyen mit mesélni..." :)

Most már lesz mit mesélnem arról, hogy mi van a harcom után és nem örökké csak benne élek a változni akarásban.

Annyi minden változott legbelül, mélyen. Ki akar törni, kiáltani szeretnék, hogy végre szabad vagyok.

Szabad...

Ja, és már nincs tokám :) Ez a legnagyobb örömöm!

1 ÉV VIP TAGSÁG (28 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ KURZUSSAL)

Igényeld új VIP tagságodat és maxold ki az életmódváltásodat! Komplex életmódváltó program online tanuló felülettel Letölthető, kidolgozott infókártyapaklival, amelyen mindent megtanulsz, ami az életvitel változtatásához szükséges VIP automatikus kedvezmény rendszer Senor/ita termékeinkhez 1 éves tagság A VIP tagságban kurzusokon keresztül menetelhetsz végig a céljaidig: Új belépős tagoknak mindent a részelteibe menően megtanítunk Új belépő kurzoson, amelyet saját tempódban bármikor elérsz. 28 FIX nap kurzusunkon velünk együtt végzed az életmódváltást: főzést, napi fókuszokat, nap indítást, nap zárást. Varázsmenü videósorozatunk eligazít mini videók segítségével a legfontosabb tudnivalókon az élelemiszereken át a hormonális problémákon keresztül a komplexebb témákig.

16 990 Ft 19 990 Ft

ÖRÖKÖS VIP TAGSÁG + VARÁZSMENÜ CSOMAG (28 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ KURZUSSAL)

Igényeld új VIP tagságodat és vidd vele a VARÁZSMENÜ csomagunkat is. Kezdd rögtön 28 napos életmódváltó kurzusunkkal! Csatlakozz most a VIP tagok közé, vigyél mindent, amit csak adhatunk: Komplex életmódváltó program online tanuló felülettel VIP kedvezmény rendszer Senor/ita termékeinkhez 180 napos életmódváltó program nyomdai kártyapaklival a varázsmenü rendszer teljes tudásanyagával 28 napos életmódváltó kurzusunkban mindent megtanítunk neked, hogy teljes erőbedobással indulhass el az úton. Varázsmenü csomagra, amit te választanál magadnak az induláshoz. A varázsmenü csomagok 2 db kollagén terméket, a Varázsmenü életmódváltó receptkönyvet is a kezedbe adja. Kollagén termékeidet VIP tagságod aktiválása után választhatod ki, ennek folyamatáról a VIP tagság érvényesítését követően tájékoztatunk a jogosultságaid beállításaival együtt. A szállítási költséget a magyarországi csomagok ára tartalmazza. A szállítási költséget külföldi tagok számára a webshop felszámolja.

31 960 Ft 49 950 Ft