Végre kezemben az edző bizonyítvány! :)

2022.10.30

Köszönöm...

...Mert nélkületek nekem is sokkal nehezebb lenne minden napom, ha motivációról és célokról van szó. 14 napot vártam rá, hogy a kezemben tarthassam a csoportos fitnesz instruktor bizonyítványomat. Elnézést kérek azoktól, akik már többször olvasták és esetleg unják az örömömet, de valóban nehéz betelni az érzéssel, hogy ez a kemény fedeles oklevél az enyém.Megszámlálhatatlan gyakorlással (edzéssel), iskola-, és teremlátogatással, illetve tanulással telt óra van mögöttem. Jó eredménnyel zártam, s sokkal nagyobb értéket képvisel ez a szívemben, mint bármi, amit eddig végig csináltam. Nektek is nagy szerepetek volt ebben, hiszen lényegében azért vágtam bele, hogy saját testem formálásán túl másoknak is instrukciókat adhassak a mozgásban.

KÖSZÖNÖM!

Mindenkinek, aki biztatott, szurkolt, van itt jó néhány csoporttársam is a fitnesz iskolából, nektek külön köszönöm a vizsgán való közös izgulást és a felkészülésben egymásnak adott ötleteket.

Senorita MINI VIP tagság 2023

A VIP CSOMAG ELEMEI: Senorita VIP tagság 6 hónapra Online tanulófelület 6 hónapra Kidolgozott életmódprogram 6 hónapra Nyomdai eszközrendszer 6 hónapos programra Hosszabbítható tagság további blokkokra

16 990 Ft