Végre kezemben az edző bizonyítvány! :)

2022.10.30

Köszönöm...

...Mert nélkületek nekem is sokkal nehezebb lenne minden napom, ha motivációról és célokról van szó. 14 napot vártam rá, hogy a kezemben tarthassam a csoportos fitnesz instruktor bizonyítványomat. Elnézést kérek azoktól, akik már többször olvasták és esetleg unják az örömömet, de valóban nehéz betelni az érzéssel, hogy ez a kemény fedeles oklevél az enyém.Megszámlálhatatlan gyakorlással (edzéssel), iskola-, és teremlátogatással, illetve tanulással telt óra van mögöttem. Jó eredménnyel zártam, s sokkal nagyobb értéket képvisel ez a szívemben, mint bármi, amit eddig végig csináltam. Nektek is nagy szerepetek volt ebben, hiszen lényegében azért vágtam bele, hogy saját testem formálásán túl másoknak is instrukciókat adhassak a mozgásban.

KÖSZÖNÖM!

Mindenkinek, aki biztatott, szurkolt, van itt jó néhány csoporttársam is a fitnesz iskolából, nektek külön köszönöm a vizsgán való közös izgulást és a felkészülésben egymásnak adott ötleteket.

Senorita lefogyok VIP tagság

A VIP TAGSÁG ELEMEI: Senorita 90 napos program A. Blokk Senorita 90 napos program B. Blokk Senorita 90 napos program C. Blokk Senorita 90 napos program D. Blokk 10-20% közötti VIP kedvezmény Senorita kollagénkollekcióra korlátlan VIP jogosultság a VIP kedvezményprogramban meetingek, szakmai támogatás A 90 napos blokkok tematikája: 90 napos étrendterv A, B, C, D blokkban heti több receptes videóval és variációs ötlettárral 90 napos edzésterv A, B, C, D blokkban heti 1 oktató videóval 90 napos program blokk terv Blokkok: 2023. január 2: A.blokk, 2023. április: B.blokk, 2023. július 1. C. blokk, 2023. október 1: D.blokk VIP tagok számára lehetőséget adunk Dia szakmai könyveinek megvásárlására.

16 000 Ft 38 000 Ft