Az első kontroll

2022.05.18

Túl vagyok az első kontroll vizsgálaton!

______________________________________________________________


Jó érzés úgy sétálgatni az utcán, hogy saját magamat szeretettel nézem vissza a fotókon, még kötésekkel is. Sétálgatni, ez túlzás. 15 percen át mentem fel a Hegyalja úton a kórház lépcsőjén. Piszkosul megszenvedtem a kötözéskor, mire letépték rólam térdtől hason át popsin keresztül az államig a kötszereket és az alsó sebzáró tapaszokat. Minden rendben van, 2 hét múlva kell mennem legközelebb. A kötések alatt most láttam magam először, hát... mit mondjak. Szétszedtek, ketté vágtak mindenhol, mint egy dinnyét... Annyira nem kellemes látvány.Az út nem esett jól, ma délután kicsit pihennem kell, de megnyugvással vettem tudomásul, hogy a legnagyobb rendben halad a sebek gyógyulása. Kicsit kimozdultunk.

Nem mintha jó kis közös program lett volna, hiszen csak utaztunk egyet az orvosig, ám ez az inger is kellett nekem 10 nap itthonlét után.Azt talán még nem említettem, hogy a beszéd most nehezemre esik. Részben ez a kompressziós fejkötő nyomja fel az államat és ennem is nehéz benne. Másrészt egy speciális alsó sebkötés nyomja fel az állszélemet a korrekció után, ettől selypítek. Kb. ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor valaki kiveszi a protkóját és úgy próbál meg beszélni. Vicces vagyok, Vendel egész nap ezen röhög. Gyógyuljak meg, elkapom és agyon csikizem (nem bírja a csikit).

Senorita VIP tagság 2023

A VIP CSOMAG ELEMEI: Senorita VIP tagság és zárt program csoport 4x90 napos teljes életmódváltó program (azonnal kézhez kapod az első fél éves kidolgozott program kezdő és középhaladó programját fogyási ciklusodhoz - ez lesz az A-B. blokkod) Senorita premier termékek és kedvezmények ÚJDONSÁG!!!!! 2 db Duciforradalom kártyapakli (A & B. blokk és 60 napos étrend pakli - 2023-as fejlesztésünk) Dia szakmai könyveinek online változata Heti program meetingek (online) Heti főzős meetingek (online) Nyomdai csomag: 1.Duciforradalom A-B. Blokk kártyapakli (fél éves kidolgozott program), melynek elemei: Fél évre kidolgozott életmódprogram menetrendje, szabályai, étrendtervezési módszertan A. Blokk teljes étrendje és menütervezési módszere (90 nap) B. Blokk teljes étrendje és menütervezési módszere (90 nap) Inzulinrezisztencia, pajzsmirigy problémák megoldó protokollja Gluténmentes kenyérmennyország receptek Snack mennyország receptek 2.Duciforradalom Receptes kártyapakli, melynek tartalma: 30 napra kidolgozott, variálható, kész napi étrend, amely segíti az A. és B. blokk tervezését Magyarországról történő rendelés esetén csak nyomdai csomagot  igényelhetsz, mert eszközrendszerünk óriási segítséget ad a kezedbe és tagságod díja tartalmazza a kártyapaklikat is. A kártyák alapján haladunk fél éven keresztül, ezért elengedhetetlen és kihagyhatatlan a kártyarendszer. Imádni fogod, bízz bennem! :) Külföldi megrendelés esetén a blokk kártyapakliját online verzióban is biztosítjuk, ha nem tudsz nyomdai csomagokat igényelni! Jelenlegi világpiaci árak mellett teljességgel megértjük, ha a házhozszállítás költsége számodra problémát jelent. Amennyiben kollagén kollekciót is rendelnél, válaszd a KOMPLEX csomagot, így házhozszállítási díjadon jelentősen spórolhatsz külföldre! Komplex csomag 2023.02.01-jétől igényelhető!

28 000 Ft