Az első kontroll

2022.05.18

Túl vagyok az első kontroll vizsgálaton!

______________________________________________________________


Jó érzés úgy sétálgatni az utcán, hogy saját magamat szeretettel nézem vissza a fotókon, még kötésekkel is. Sétálgatni, ez túlzás. 15 percen át mentem fel a Hegyalja úton a kórház lépcsőjén. Piszkosul megszenvedtem a kötözéskor, mire letépték rólam térdtől hason át popsin keresztül az államig a kötszereket és az alsó sebzáró tapaszokat. Minden rendben van, 2 hét múlva kell mennem legközelebb. A kötések alatt most láttam magam először, hát... mit mondjak. Szétszedtek, ketté vágtak mindenhol, mint egy dinnyét... Annyira nem kellemes látvány.Az út nem esett jól, ma délután kicsit pihennem kell, de megnyugvással vettem tudomásul, hogy a legnagyobb rendben halad a sebek gyógyulása. Kicsit kimozdultunk.

Nem mintha jó kis közös program lett volna, hiszen csak utaztunk egyet az orvosig, ám ez az inger is kellett nekem 10 nap itthonlét után.Azt talán még nem említettem, hogy a beszéd most nehezemre esik. Részben ez a kompressziós fejkötő nyomja fel az államat és ennem is nehéz benne. Másrészt egy speciális alsó sebkötés nyomja fel az állszélemet a korrekció után, ettől selypítek. Kb. ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor valaki kiveszi a protkóját és úgy próbál meg beszélni. Vicces vagyok, Vendel egész nap ezen röhög. Gyógyuljak meg, elkapom és agyon csikizem (nem bírja a csikit).

Kovács Klaudia - Túlszeretni | NYOMDAI KIADÁS

Egy kövér lány voltam, aki egész életében le akart fogyni. Sokáig nem tudtam, hogy a bennem lakozó személyiségek miért csatáznak egymással. Hogy egyáltalán miért találkozom más és más arcaimmal, s miként kellene ezeket kezelnem. Nőként sok szerepet öltünk magunkra, még az előtt is, hogy párra lelnénk. Amikor csak az ÉN lakozik a lelkünkben és nincs mellettünk más, már akkor is sokféle módon jelenünk meg a napjainkon. Minden azzal kezdődött nálam a személyiségfejlesztésemben, hogy boldog akartam lenni. Viszont nem feltétlenül tudtam, ez mit is jelent. Elvárásokat támasztottam az elképzeléseimmel szemben, s ha bármi másként alakult, mint azt ahogyan én vázoltam kötelező kimenetelként, rögtön falakba ütközött az aktuális álomképem. Valahogy ilyen módon találtam rá az életemben az ételre, mint vigaszdíjra, mint egy láthatatlan barátra, aki sosem bánt, aki sosem beszél vissza, aki mindig örömet akar okozni, aki feltétel nélkül ki is elégíti a vágyaimat. E könyv írásakor már tudom, hogy a kövérség búcsút vett tőlem. Nem csak elértem az áhított testsúlyomat, de egy olyan életet is felépítettem, amelyben felelősséggel tartozom hozzám hasonló emberek döntéseiért is. Öt éve blogot írok a történetemről. Úgy kellett ezt a könyvet megírnom és az olvasó úgy olvashatja el a fejezeteket, hogy az a tény már befolyásolja az írottak értelmezését: sikerült lefogynom. Ezért a sorok legalább annyira elmesélt élmények öt év vonatkozásában, mint amennyire a jelenre vonatkozó felfedezések, felismerések is. Sőt, valójában a ma megtapasztalásaira lehet igazán értelmezni a változásomat. A könyv egyszerre a múltam, a jelenem és a remélt jövőm is.

4 990 Ft 7 990 Ft

Senorita MINI VIP tagság 2023

A VIP CSOMAG ELEMEI: Senorita VIP tagság 6 hónapra Online tanulófelület 6 hónapra Kidolgozott életmódprogram 6 hónapra Nyomdai eszközrendszer (A-B kártyapakli) a 6 hónapos programra Hosszabbítható tagság további blokkokra

16 000 Ft