Balaton, vele :)

2022.06.30

Hű leszek önmagamhoz, ezért nem is fogok azzal jönni, hogy a "nyaralás" alatt mi bizony minden szabályt betartunk.

Mondjuk 60-40% az, amit őszintén bevallok, jó legyen 50-50%. Beültünk egy kávézóba és magunkba tömtünk annyi cukrot és mázat, amit januártól máig összesen nem hoztunk össze. Nutella, mogyorós latte, tejszínhabos, csoki szirupos, plusz cukrozott álmokat kanalaztunk és piszok jól esett. Nagyjából évente 2-3x engedek magamnak olyan heteket, amikor lazítok. Az év többi része viszont célfókuszú. Így pedig teljesen nyugodt vagyok, képes vagyok odafigyelni 80-90%-ban a tudatos életre.Ha mindenki így tenne, nem lenne fogyás-hízás, azaz jojo. A hétvégén igyekeztünk jól is enni. Nem zabálunk, de nem is számolunk, inkább elveket követünk. Snack volt ilyen bűnös kavézó, de gyümölcs is. Ha valamiben engedünk, máshol nem. Ha van cukros latte, akkor ebédnél már nem lesz desszert. Ha van cukros/bűnös élvezeti kávé desszert, jön mellé fél liter tiszta víz. Keressük az egyensúlyt, de nincs bűntudat, nincs plusz 2 kg egy hétvége alatt.

De július 4-től beach bodyra gyúrunk. Onnantól jó ideig 100%-os fegyelem lesz. Vendel készül az edző vizsgára, én is készülök a 2.szakági edző vizsgára, ehhez hivatalos tanárt kértünk fel a vizsgákhoz. Heti 3x megyünk majd napi 2 órát edzeni. Most előtte, jól esett semmit se csinálni, eltűnni picit, csak úgy lenni, ki-kilépni a keretekből, cukrot enni. Ilyenkor szerintem tényleg ez a kulcs: ne úgy fogd fel, hogy "most mindent bele", "most nyaralok, mindent lehet", de pont ezért ne érezd, hogy szinte kötelező nem odafigyelni, mert utána sokkal könnyebb lesz (a mérlegen is) visszaállni a nyaralás után. Ésszel is lehet kicsit szabályt szegni és csak jól érezni magunkat. Pont ezért nem működnek a divatos és alacsony kalóriás alap diéták, mert ha ilyen fogyás után elmentek nyaralni, törvényszerű az azonnali hízás és leejtő. Amikor azt mondom, legyen kiegyensúlyozott az étkezés és ne koplalás, akkor higgyétek el, hogy tényleg jót akarok.

A minap azt mondta vki rólunk egy ismerősömnek: azért nem követi a módszerem, mert túl lassan fogyna velem. Neki erre nincs ideje, ő már fogyott 3 hónap alatt anno 39 kilót. Gondolom, nem okozok meglepetést. Ez a hölgy ma kb 50+ éves, még most is jelentősen túlsúlyos. Azaz egykor 3 hónap alatt leadott súlyát vissza is szedte és azóta is csak erről szól az élete. És hányan voltunk/vagyunk így?! Ha ez a hölgy befejezné a fogyókúrákat és átváltana a tudatos életre, ahol "lassan" fogy, végre eljönne az a pillanat, ami eddig soha: tényleg lefogyna. Ehelyett újra és újra keresi a megoldást, ami az orra előtt van. De illúziót követni mindig reményt ad, hogy na majd most ezzel a bogyóval, most ezzel a fogyókúrával majd menni fog... nem, sosem fog így menni valójában.

Itt ülök a balcsin, végre!!!! feszabadultan! Végre jól érzem magam a testemben! És igen, kb 3 év alatt fogytam le, de lefogytam. Végre nem azzal kell mèg mindig foglalkozni, hogy fogynom kéne. Ezt az érzést mindenkinek kívánom. És!!! Ez nem külsőség. Ez egy belső megnyugvás. Ez egy lelki teher leomlása. Jelen pillanatban nem adnám oda semmiért! Fel is hívtam Anyát, elmondtam neki: végre jól érzem magam, Anya. Végre!

1 ÉV VIP TAGSÁG (28 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ KURZUSSAL)

Igényeld új VIP tagságodat és maxold ki az életmódváltásodat! Komplex életmódváltó program online tanuló felülettel Letölthető, kidolgozott infókártyapaklival, amelyen mindent megtanulsz, ami az életvitel változtatásához szükséges VIP automatikus kedvezmény rendszer Senor/ita termékeinkhez 1 éves tagság A VIP tagságban kurzusokon keresztül menetelhetsz végig a céljaidig: Új belépős tagoknak mindent a részelteibe menően megtanítunk Új belépő kurzoson, amelyet saját tempódban bármikor elérsz. 28 FIX nap kurzusunkon velünk együtt végzed az életmódváltást: főzést, napi fókuszokat, nap indítást, nap zárást. Varázsmenü videósorozatunk eligazít mini videók segítségével a legfontosabb tudnivalókon az élelemiszereken át a hormonális problémákon keresztül a komplexebb témákig.

16 990 Ft 19 990 Ft

ÖRÖKÖS VIP TAGSÁG + VARÁZSMENÜ CSOMAG (28 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ KURZUSSAL)

Igényeld új VIP tagságodat és vidd vele a VARÁZSMENÜ csomagunkat is. Kezdd rögtön 28 napos életmódváltó kurzusunkkal! Csatlakozz most a VIP tagok közé, vigyél mindent, amit csak adhatunk: Komplex életmódváltó program online tanuló felülettel VIP kedvezmény rendszer Senor/ita termékeinkhez 180 napos életmódváltó program nyomdai kártyapaklival a varázsmenü rendszer teljes tudásanyagával 28 napos életmódváltó kurzusunkban mindent megtanítunk neked, hogy teljes erőbedobással indulhass el az úton. Varázsmenü csomagra, amit te választanál magadnak az induláshoz. A varázsmenü csomagok 2 db kollagén terméket, a Varázsmenü életmódváltó receptkönyvet is a kezedbe adja. Kollagén termékeidet VIP tagságod aktiválása után választhatod ki, ennek folyamatáról a VIP tagság érvényesítését követően tájékoztatunk a jogosultságaid beállításaival együtt. A szállítási költséget a magyarországi csomagok ára tartalmazza. A szállítási költséget külföldi tagok számára a webshop felszámolja.

31 960 Ft 49 950 Ft