Balaton, vele :)

2022.06.30

Hű leszek önmagamhoz, ezért nem is fogok azzal jönni, hogy a "nyaralás" alatt mi bizony minden szabályt betartunk.

Mondjuk 60-40% az, amit őszintén bevallok, jó legyen 50-50%. Beültünk egy kávézóba és magunkba tömtünk annyi cukrot és mázat, amit januártól máig összesen nem hoztunk össze. Nutella, mogyorós latte, tejszínhabos, csoki szirupos, plusz cukrozott álmokat kanalaztunk és piszok jól esett. Nagyjából évente 2-3x engedek magamnak olyan heteket, amikor lazítok. Az év többi része viszont célfókuszú. Így pedig teljesen nyugodt vagyok, képes vagyok odafigyelni 80-90%-ban a tudatos életre.Ha mindenki így tenne, nem lenne fogyás-hízás, azaz jojo. A hétvégén igyekeztünk jól is enni. Nem zabálunk, de nem is számolunk, inkább elveket követünk. Snack volt ilyen bűnös kavézó, de gyümölcs is. Ha valamiben engedünk, máshol nem. Ha van cukros latte, akkor ebédnél már nem lesz desszert. Ha van cukros/bűnös élvezeti kávé desszert, jön mellé fél liter tiszta víz. Keressük az egyensúlyt, de nincs bűntudat, nincs plusz 2 kg egy hétvége alatt.

De július 4-től beach bodyra gyúrunk. Onnantól jó ideig 100%-os fegyelem lesz. Vendel készül az edző vizsgára, én is készülök a 2.szakági edző vizsgára, ehhez hivatalos tanárt kértünk fel a vizsgákhoz. Heti 3x megyünk majd napi 2 órát edzeni. Most előtte, jól esett semmit se csinálni, eltűnni picit, csak úgy lenni, ki-kilépni a keretekből, cukrot enni. Ilyenkor szerintem tényleg ez a kulcs: ne úgy fogd fel, hogy "most mindent bele", "most nyaralok, mindent lehet", de pont ezért ne érezd, hogy szinte kötelező nem odafigyelni, mert utána sokkal könnyebb lesz (a mérlegen is) visszaállni a nyaralás után. Ésszel is lehet kicsit szabályt szegni és csak jól érezni magunkat. Pont ezért nem működnek a divatos és alacsony kalóriás alap diéták, mert ha ilyen fogyás után elmentek nyaralni, törvényszerű az azonnali hízás és leejtő. Amikor azt mondom, legyen kiegyensúlyozott az étkezés és ne koplalás, akkor higgyétek el, hogy tényleg jót akarok.

A minap azt mondta vki rólunk egy ismerősömnek: azért nem követi a módszerem, mert túl lassan fogyna velem. Neki erre nincs ideje, ő már fogyott 3 hónap alatt anno 39 kilót. Gondolom, nem okozok meglepetést. Ez a hölgy ma kb 50+ éves, még most is jelentősen túlsúlyos. Azaz egykor 3 hónap alatt leadott súlyát vissza is szedte és azóta is csak erről szól az élete. És hányan voltunk/vagyunk így?! Ha ez a hölgy befejezné a fogyókúrákat és átváltana a tudatos életre, ahol "lassan" fogy, végre eljönne az a pillanat, ami eddig soha: tényleg lefogyna. Ehelyett újra és újra keresi a megoldást, ami az orra előtt van. De illúziót követni mindig reményt ad, hogy na majd most ezzel a bogyóval, most ezzel a fogyókúrával majd menni fog... nem, sosem fog így menni valójában.

Itt ülök a balcsin, végre!!!! feszabadultan! Végre jól érzem magam a testemben! És igen, kb 3 év alatt fogytam le, de lefogytam. Végre nem azzal kell mèg mindig foglalkozni, hogy fogynom kéne. Ezt az érzést mindenkinek kívánom. És!!! Ez nem külsőség. Ez egy belső megnyugvás. Ez egy lelki teher leomlása. Jelen pillanatban nem adnám oda semmiért! Fel is hívtam Anyát, elmondtam neki: végre jól érzem magam, Anya. Végre!

Senorita VIP tagság 2023

A VIP CSOMAG ELEMEI: Senorita VIP tagság és zárt program csoport 4x90 napos teljes életmódváltó program (azonnal kézhez kapod az első fél éves kidolgozott program kezdő és középhaladó programját fogyási ciklusodhoz - ez lesz az A-B. blokkod) Senorita premier termékek és kedvezmények ÚJDONSÁG!!!!! 2 db Duciforradalom kártyapakli (A & B. blokk és 60 napos étrend pakli - 2023-as fejlesztésünk) Dia szakmai könyveinek online változata Heti program meetingek (online) Heti főzős meetingek (online) Nyomdai csomag: 1.Duciforradalom A-B. Blokk kártyapakli (fél éves kidolgozott program), melynek elemei: Fél évre kidolgozott életmódprogram menetrendje, szabályai, étrendtervezési módszertan A. Blokk teljes étrendje és menütervezési módszere (90 nap) B. Blokk teljes étrendje és menütervezési módszere (90 nap) Inzulinrezisztencia, pajzsmirigy problémák megoldó protokollja Gluténmentes kenyérmennyország receptek Snack mennyország receptek 2.Duciforradalom Receptes kártyapakli, melynek tartalma: 30 napra kidolgozott, variálható, kész napi étrend, amely segíti az A. és B. blokk tervezését Magyarországról történő rendelés esetén csak nyomdai csomagot  igényelhetsz, mert eszközrendszerünk óriási segítséget ad a kezedbe és tagságod díja tartalmazza a kártyapaklikat is. A kártyák alapján haladunk fél éven keresztül, ezért elengedhetetlen és kihagyhatatlan a kártyarendszer. Imádni fogod, bízz bennem! :) Külföldi megrendelés esetén a blokk kártyapakliját online verzióban is biztosítjuk, ha nem tudsz nyomdai csomagokat igényelni! Jelenlegi világpiaci árak mellett teljességgel megértjük, ha a házhozszállítás költsége számodra problémát jelent. Amennyiben kollagén kollekciót is rendelnél, válaszd a KOMPLEX csomagot, így házhozszállítási díjadon jelentősen spórolhatsz külföldre! Komplex csomag 2023.02.01-jétől igényelhető!

28 000 Ft