Buddha-tál No.7.

2021.06.23

Vacsora verziónak tökéletes - házi avokádó krémmel

Hozzávalók:

  • 1 marék madársaláta (vagy más saláta) alap
  • 1 marék cékla
  • 1 db paradicsom
  • 1 db nyers répa hasábok
  • 1 marék vörös káposzta
  • 100 g roston csirke szeletek
  • kevés kókuszolaj a csirke sütéséhez
  • 1 kiskanál fenyőmag
  • 2 ek avokádókrém (1 db avokádó, 1/2 db hagyma, 2 gerezd fokhagyma, 1/2 db citrom leve, só, bors)


Recept:

A zöldségeket csak ízlésesen elhelyezzük a tányéron. A csirkeszeleteket pici olajon készre sütjük.

Az avokádó krémemhez van más receptem is, ami itt elolvasható. A mostanihoz csak egy egyszerű verziót raktam össze: avokádó, fokhagyma, hagyma, citrom leve, só, bors és ezt krémesre kevertem. 1 avokádó 2 ilyen mártogatós tálhoz biztosan elég. :)