Buddha-tál No.7.

2021.06.23

Vacsora verziónak tökéletes - házi avokádó krémmel

Hozzávalók:

  • 1 marék madársaláta (vagy más saláta) alap
  • 1 marék cékla
  • 1 db paradicsom
  • 1 db nyers répa hasábok
  • 1 marék vörös káposzta
  • 100 g roston csirke szeletek
  • kevés kókuszolaj a csirke sütéséhez
  • 1 kiskanál fenyőmag
  • 2 ek avokádókrém (1 db avokádó, 1/2 db hagyma, 2 gerezd fokhagyma, 1/2 db citrom leve, só, bors)


Recept:

A zöldségeket csak ízlésesen elhelyezzük a tányéron. A csirkeszeleteket pici olajon készre sütjük.

Az avokádó krémemhez van más receptem is, ami itt elolvasható. A mostanihoz csak egy egyszerű verziót raktam össze: avokádó, fokhagyma, hagyma, citrom leve, só, bors és ezt krémesre kevertem. 1 avokádó 2 ilyen mártogatós tálhoz biztosan elég. :)

1 ÉV VIP TAGSÁG (28 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ KURZUSSAL)

Igényeld új VIP tagságodat és maxold ki az életmódváltásodat! Komplex életmódváltó program online tanuló felülettel Letölthető, kidolgozott infókártyapaklival, amelyen mindent megtanulsz, ami az életvitel változtatásához szükséges VIP automatikus kedvezmény rendszer Senor/ita termékeinkhez 1 éves tagság A VIP tagságban kurzusokon keresztül menetelhetsz végig a céljaidig: Új belépős tagoknak mindent a részelteibe menően megtanítunk Új belépő kurzoson, amelyet saját tempódban bármikor elérsz. 28 FIX nap kurzusunkon velünk együtt végzed az életmódváltást: főzést, napi fókuszokat, nap indítást, nap zárást. Varázsmenü videósorozatunk eligazít mini videók segítségével a legfontosabb tudnivalókon az élelemiszereken át a hormonális problémákon keresztül a komplexebb témákig.

16 990 Ft 19 990 Ft

ÖRÖKÖS VIP TAGSÁG + VARÁZSMENÜ CSOMAG (28 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ KURZUSSAL)

Igényeld új VIP tagságodat és vidd vele a VARÁZSMENÜ csomagunkat is. Kezdd rögtön 28 napos életmódváltó kurzusunkkal! Csatlakozz most a VIP tagok közé, vigyél mindent, amit csak adhatunk: Komplex életmódváltó program online tanuló felülettel VIP kedvezmény rendszer Senor/ita termékeinkhez 180 napos életmódváltó program nyomdai kártyapaklival a varázsmenü rendszer teljes tudásanyagával 28 napos életmódváltó kurzusunkban mindent megtanítunk neked, hogy teljes erőbedobással indulhass el az úton. Varázsmenü csomagra, amit te választanál magadnak az induláshoz. A varázsmenü csomagok 2 db kollagén terméket, a Varázsmenü életmódváltó receptkönyvet is a kezedbe adja. Kollagén termékeidet VIP tagságod aktiválása után választhatod ki, ennek folyamatáról a VIP tagság érvényesítését követően tájékoztatunk a jogosultságaid beállításaival együtt. A szállítási költséget a magyarországi csomagok ára tartalmazza. A szállítási költséget külföldi tagok számára a webshop felszámolja.

31 960 Ft 49 950 Ft