Bugyiméret :)

2022.04.24

Ruhaméret, kicsit másképp! És műtéti hírek!

Uraim, fejeket elfordítani, szemeket becsukni, füleket befogni. Ahhh, a legkényesebb téma, amivel akkor is foglalkoznom kell(ett), amikor legkevésbé sem akarok/akartam. Ez a hetem az egyik legmegterhelőbb volt az utóbbi 2 évben. Ezért kellett már nekem egy új energiagomolyag. Másokkal foglalkozom a napom jelentős részében, de magamra is jelentős időt kell szánni, tekintettel a célokra.

Hát épp legjobbkor akadt a kezembe az egykori kedvenc, 58-as méretű alvó nadrágom. A kis tigris mintás agyon hordott #bridgetjonesféle #nemtanga, ami egykor ölelte a kötényhasamat. Fogalmam sincs, hogyan került be az új lakásba, ahova már csak az újabb ruhákat hoztam, mindenesetre nem kerülhetett volna jobbkor a szemem elé. Szükségem volt erre a látványra.

Régi bugyi kontra mostani bugyi.

Nem igazán érdekel a tanga hívek lázadása, én bizony nem szeretem a tangát, inkább a kis csinos bugyogókban érzem jól magam. Főleg sport közben, és leendő edzöként nem is lesz ez másképp. Jól esett látni, hogy egy 58-as és 40-es bugyi 9 méretkülönbséggel hogy néz ki egymás mellett, tekintettel arra, hogy mindkettő az enyém.Kellett, hogy valami igazán lelkesítsen. Mióta lefogytam, nem vagyok egy depressziós alkat (régen durván jellemző volt rám), de energiaszintem nekem is hullámzó. Hol fent, hol lent. Minden mögöttes boldogságfaktor ellenére. Nagyon vártam ezt a hetet. Megvan a végleges műtéti dátumom: május 30., hétfő reggel. Kialakult a végleges műtéti terv mindkét műtős sebésszel egyeztetve (2-en fognak műteni). Úgy mentem oda, hogy combplasztikára készen állok. Melltartótól lefelé, csupasz testemet elemeztük 3-an, minden apró részletet megvizsgálva és végül megállapodtunk abban, hogy tényleg a tökéletesség a célunk (mármint olyan értelemben, hogy nem elég a comb).

Ezzel tisztában voltam, de nem akartam már több műtétet. Egy hétig készítették elő nekem a tervet és a tökéletes napot, hogy egy legutolsó, egyszeri altatással végre az lehessek, amit valóban elértem, de a bőröm fars módon nem mutatja igazán. Ezért térd, comb, csípő, popsi es szeméremdomb területen lesz egy utolsó, konbinált, 7 órás műtétem, s egyúttal korrigálják a hasplasztika egykori sebgyógyulási zavara után fent maradó heget is. Újra haskötő, aztán comb kompresszios ruha is. Fincsi lesz. Biztos akartam lenni abban, hogy ezt kibírja a testem, a lelkem. Teljes körültekintéssel el is küldtek célzott laborvizsgálatokra, szívemet érintő vizsgálatokra. Azt fontos tudni, hogy ilyen nagy mértékű fogyás esetén a szivizom is gyengülhet, ezért kiemelten fontos NEM koplalva fogyni. Hála a meggyőződésemnek és annak, hogy mindvégig kiálltam az egészséges fogyás mellett, a szervezetem nagyon jól tolerálja a valtozást. Korábban 270-300 feletti GOT, GPT, GAMMA GT, LIPÁZ, AMILÁZ értékeim (máj, hasnyálmirigy, epe területek) bekerültek olyan értékekre, ami számomra is hihetetlen. Cukrom 3,7, korábbi erősen 6/7 közötti után. Talán már alacsony is, de ez nagy mértékben függ egy előző napi komolyabb sporttól is, étkezéstől is.

Ami továbbra is fennáll, ami nagyon régóta igaz, hogy vérszegénységhez közelít a vérkép, ezért mindig is magasabb volt a vérsüllyedésem és a CRP-m, bár megjegyzem, hogy a CRP-m 50 feletti volt 5 éve, most pedig 9 körüli, ami jelentős csökkenés. Emiatt, mert nagy területeket érintünk, és nagy a vérzős terület, most egy hónap kemény vaspótlás kell, vasban gazdag étrend, határ eset a vérkép, tehát nem vészes, de saját érdekem megtenni mindent, amit tudok. Mondhatni a 100+ kg-os fogyás is "okolható" ezért, de lényegében ez gyerekkorom óta kisér. Ez amiatt nem jó, mert trombózisra hajlamosít ez, véralvadási sebességem picit határ alatti, de ezért lesz altató orvos, aki ezeket figyelembe veszi. Na szóval, most komolyabban kell vennem mindent, mint valaha. El is döntöttem, hogy a kihívást ezzel kezdjük. Az én étrendemmel, ami egy vasban gazdag menü lesz. Tudom, sokatokat érint az alacsony vas, ferritin szint, a nők esetében ez gyakori. Mindenki hasznát fogja venni egy olyan tematikus hétnek, amikor ez van fókuszban: célzottan vaspótló étrend. Bugyikat előkapni, legyen muníció pár hónap múlva, hogyan változik a popsi méretetek!

Senorita VIP tagság 2023

A VIP CSOMAG ELEMEI: Senorita VIP tagság és zárt program csoport 4x90 napos teljes életmódváltó program (azonnal kézhez kapod az első fél éves kidolgozott program kezdő és középhaladó programját fogyási ciklusodhoz - ez lesz az A-B. blokkod) Senorita premier termékek és kedvezmények ÚJDONSÁG!!!!! 2 db Duciforradalom kártyapakli (A & B. blokk és 60 napos étrend pakli - 2023-as fejlesztésünk) Dia szakmai könyveinek online változata Heti program meetingek (online) Heti főzős meetingek (online) Nyomdai csomag: 1.Duciforradalom A-B. Blokk kártyapakli (fél éves kidolgozott program), melynek elemei: Fél évre kidolgozott életmódprogram menetrendje, szabályai, étrendtervezési módszertan A. Blokk teljes étrendje és menütervezési módszere (90 nap) B. Blokk teljes étrendje és menütervezési módszere (90 nap) Inzulinrezisztencia, pajzsmirigy problémák megoldó protokollja Gluténmentes kenyérmennyország receptek Snack mennyország receptek 2.Duciforradalom Receptes kártyapakli, melynek tartalma: 30 napra kidolgozott, variálható, kész napi étrend, amely segíti az A. és B. blokk tervezését Magyarországról történő rendelés esetén csak nyomdai csomagot  igényelhetsz, mert eszközrendszerünk óriási segítséget ad a kezedbe és tagságod díja tartalmazza a kártyapaklikat is. A kártyák alapján haladunk fél éven keresztül, ezért elengedhetetlen és kihagyhatatlan a kártyarendszer. Imádni fogod, bízz bennem! :) Külföldi megrendelés esetén a blokk kártyapakliját online verzióban is biztosítjuk, ha nem tudsz nyomdai csomagokat igényelni! Jelenlegi világpiaci árak mellett teljességgel megértjük, ha a házhozszállítás költsége számodra problémát jelent. Amennyiben kollagén kollekciót is rendelnél, válaszd a KOMPLEX csomagot, így házhozszállítási díjadon jelentősen spórolhatsz külföldre! Komplex csomag 2023.02.01-jétől igényelhető!

28 000 Ft