Business casual...

2022.07.19

12 évig dolgoztam az üzleti életben. Nagyon nehezen tudtam olyan tárgyalóképes ruhákat találni, amikben magabiztos vezetőként állhattam az üzletfelek előtt. 6XL-es méretekben bár találtam, de igazán csinosnak sosem gondoltam magam. Nem úgy áll a 6XL, mint egy M-L-es ruha. Tegnap egy #businesscasual ruha szettet kerestem, ami egy laza, de elegáns üzleti megjelenést kölcsönöz. Egy forradalmárunk ruhaüzletébe tévedtem be, teljesen véletlen találkozás volt. Ezt az összeállítást sikerült választani a ma reggeli tárgyalásunkhoz.

A Duciforradalom kicsit komolyabb vizekre is beevez hamarosan és az egész nyarunkat ezzel töltjük. Nagyon komfortosan éreztem magam, amihez hozzájárult, hogy jó érzés volt egy elégedett testtudatban megjelenni.Nekem szükségem volt a változásra ahhoz, hogy elfogadjam magam, hogy eléggé szeressem magam. Ez nem igazán küllem kérdése volt, hanem mentálisan tudtam megnyugodni attól, mert visszaállt a testem egy elfogadható, egészséges állapotba. Sikeresnek mondható tárgyalás volt, holnap folytatjuk és igyekszünk jóóó nagyot álmodni, amiből egy kicsi is óriási eredmény lesz.

Senorita MINI VIP tagság 2023

A VIP CSOMAG ELEMEI: Senorita VIP tagság 6 hónapra Online tanulófelület 6 hónapra Kidolgozott életmódprogram 6 hónapra Nyomdai eszközrendszer 6 hónapos programra Hosszabbítható tagság további blokkokra

16 990 Ft