Céget alapítottunk!

2022.08.03

Veletek együtt építjük tovább az egészségtudatos forradalmat!

Kérlek, engedjétek meg, hadd meséljek most egy kicsit én is arról, ami bennem van. Hol is kezdjem, hogy ne legyek túl hosszú. Tudjátok, nekem nehéz keveset írni, mert megszámlálhatatlan gondolat fut át bennem percenként. Az ember lánya leszületik valakinek a földre, egy sors úttal, egy küldetéssel, amit olykor csak életünk felén értünk meg. Így jártam én is. Anno újságírónak készültem, született 4 regényem, több mint 400 versem, diákújságíró is voltam, de valahol mégis csak a közgázra terelt az élet. Mondhatnám, hogy 12 évet "elvesztegettem", hiszen az üzleti életben nem találtam meg a boldogságot, de MA megértettem, hogy annak a 12 évnek az üzleti tapasztalata nagyon is kellett ahhoz, hogy ma szignáljak tucatnyi oldalt egy belvárosi ügyvédi irodában. Pontosan tudtam, mit vállalunk, mennyi munka lesz ezzel, milyen jogi, fogyasztóvédelmi, vállalkozói, na meg HACCP szabályrendszerrel kell indulnunk. De egy pillanatnyi félelem sem volt bennem. Pénzügyi pályám során tárgyaltam milliárdos vállalatok vezetőivel, komoly üzleti szereplőkkel, önkormányzatokkal, és ez a rengeteg tapasztalat segítette az utóbbi hónapjainkat. Kicsit megint azt éreztem, mint anno, multi környezetben betöltött vezetői munkám során. Talán picit hiányzott is nekem, hogy tárgyalófél legyek egy-egy találkozón. A különbség annyi volt, hogy mindenhol ügyfélként foglaltam helyet, mégis saját leendő cégünk képviselőjeként magunkért vívtuk meg a "csatákat". 5,5 éve kezdtem el foglalkozni a dietetikával, akkor még csak életmód tanácsadóként. Azóta több mint 15 képzésen részt vettem, a lehető legmagasabb szintekre próbáltam fejleszteni az edukációmat, hogy hiteles legyek és senki ne köthessen bele abba, hogy értem azt, amiről beszélek. Mert igen, a világ kemény, az emberek egy része gonosz és imád beletrollkodni abba, ha bárki 100%-ot bele ad a munkájába és sikerre törekszik. Az én sikerem egyenlő azzal, hogy edukálhatok és elmondhatom azt, hogyan lehet tudatosan és egészségesen helyes döntéseket hozni a fogyás érdekében.Nem soká elmondhatom, hogy 6 éve építgetem a programomat.

5 szakmai könyvvel és talán már a 6.0-s program struktúrával, újra és újra gondolt, a tanulmányaimmal kiszélesedett tudástárral haladva igyekszem folytonosan impulzív lenni. Mert ahogy pulzál az ötletgyáram, úgy tudok megújítani más emberekben is motivációs erőket.

2017.01.20-án ütöttem le az első betűt a billentyűzeten, de tényleg nem azzal a szándékkal, ami végül ebből lett. Nem tagadom, fogalmam sem volt arról, hogy végül a dietetika és az élelmiszeripar lesz az, amire kijelenthetem: ezért születtem a földre, ez a küldetésem, amit 33 évesen ismertem fel.

2022.08.03-a van. 39 éves leszek pár hónap múlva. Eddig kellett menetelnem ahhoz, hogy megtaláljam a másik felemet, akitől és akivel szárnyakat növesztek. 12-15 éven át tök magányos voltam, még párkapcsolataim alatt is és soha nem éreztem magam boldognak. És soha senki nem tudott így együtt gondolkodni velem. 2021. december elején viszont minden megváltozott.

Ma megalapítottuk a közös vállalatunkat, ami egy mérföldkő nem csak a mi életünkben, hanem mindenkiében, aki hisz bennünk, követ minket és szeretné a tapasztalatunkat és tudásunkat felhasználni saját változásához.Nélkületek sosem jutottam volna arra a döntésre, hogy merjek innovatív ötleteimmel a 0-ról felépíteni egy egyéni vállalkozást, majd egy tudatos döntéseken alapuló vállalkozást.Köszönöm, köszönjük, hogy megoszthatjuk veletek az ötleteinket, a történetünket. Hamarosan bemutatjuk azt is, mit jelent új küldetésünk és ötlethalmazunk. Kezünkben az alapító okirat és a királykék tinta megmásíthatatlanul ott virít a lapok alján. Aki valaha cégformába öltötte ötleteit, pontosan tudja, mit érzek most. Talán tökéletesen megfogalmazni ezeket az érzéseket nem is igen lehet. Köszönöm nektek, köszönöm, hogy részesei voltatok a Duciforradalom megszületésének és kíséritek a megújulást is. Köszönöm a családomnak és Vendel családjának is, mert mérhetetlen lelki támogatást és szakmai ötletet kaptunk. A szüleim annyi terhet vettek le rólam, hogy tanulhassak és óvó szavuk mellett hoztuk meg a döntéseket. Vendel szülei pedig minden élelmiszeripari szakértelmüket nem sajnálva állnak mellettünk ezekben a percekben is. A családjaink nélkül minden nehezebb lenne. Sosem felejtjük el, hogy az alapköveteket velük tettük le.

Kovács Klaudia - Túlszeretni | NYOMDAI KIADÁS

Egy kövér lány voltam, aki egész életében le akart fogyni. Sokáig nem tudtam, hogy a bennem lakozó személyiségek miért csatáznak egymással. Hogy egyáltalán miért találkozom más és más arcaimmal, s miként kellene ezeket kezelnem. Nőként sok szerepet öltünk magunkra, még az előtt is, hogy párra lelnénk. Amikor csak az ÉN lakozik a lelkünkben és nincs mellettünk más, már akkor is sokféle módon jelenünk meg a napjainkon. Minden azzal kezdődött nálam a személyiségfejlesztésemben, hogy boldog akartam lenni. Viszont nem feltétlenül tudtam, ez mit is jelent. Elvárásokat támasztottam az elképzeléseimmel szemben, s ha bármi másként alakult, mint azt ahogyan én vázoltam kötelező kimenetelként, rögtön falakba ütközött az aktuális álomképem. Valahogy ilyen módon találtam rá az életemben az ételre, mint vigaszdíjra, mint egy láthatatlan barátra, aki sosem bánt, aki sosem beszél vissza, aki mindig örömet akar okozni, aki feltétel nélkül ki is elégíti a vágyaimat. E könyv írásakor már tudom, hogy a kövérség búcsút vett tőlem. Nem csak elértem az áhított testsúlyomat, de egy olyan életet is felépítettem, amelyben felelősséggel tartozom hozzám hasonló emberek döntéseiért is. Öt éve blogot írok a történetemről. Úgy kellett ezt a könyvet megírnom és az olvasó úgy olvashatja el a fejezeteket, hogy az a tény már befolyásolja az írottak értelmezését: sikerült lefogynom. Ezért a sorok legalább annyira elmesélt élmények öt év vonatkozásában, mint amennyire a jelenre vonatkozó felfedezések, felismerések is. Sőt, valójában a ma megtapasztalásaira lehet igazán értelmezni a változásomat. A könyv egyszerre a múltam, a jelenem és a remélt jövőm is.

4 990 Ft 7 990 Ft

Senorita MINI VIP tagság 2023

A VIP CSOMAG ELEMEI: Senorita VIP tagság 6 hónapra Online tanulófelület 6 hónapra Kidolgozott életmódprogram 6 hónapra Nyomdai eszközrendszer (A-B kártyapakli) a 6 hónapos programra Hosszabbítható tagság további blokkokra

16 000 Ft