Csillaghullás :)

2022.08.12

A mai nap margójára. 38 éves vagyok, idén leszek 39. 22 éve minden egyes augusztus 12-én kint ücsörgök az udvaron és lesem a hulló csillagokat.Emlékszem, hányszor kívántam magamnak azt, hogy lefogyjak, mert 170 kilós testben élni nem volt túl jó "élmény". Idén nincs (nem lesz) testképemmel összefüggő kívánságom, ha lesz olyan szerencsém, hogy látunk csillaghullást. Ahogy az ember idősödik, s elér egy/egy célhoz, mindig megalkot valami újat. 5.5 éve folyamatosan változnak a céljaim, mert óvatosan bekúszik olykor egy új álom.Mindeközben visszaemlékeztem, mi mindent kívántam magamnak évente ezeken az éjjeleken. És rádöbbentem, hogy soha nem tudtam ezt átélni valakivel, aki ennyire fontos nekem, mint Vendel. Azt hinnénk, egy kapcsolathoz idő kell. De sokszor meg azt érezhetjük, olyan gyorsan peregnek az évek, hogy valójában nincs is időnk és minden pillanatot meg kell tudnunk élni. Mert kevés van, s egyre kevesebb. A minap pont arról beszélgettünk, bárcsak huszonévesen találtunk volna egymásra, mert néha az a félelmünk, hogy annyira kevés időnk maradt megélni mindazt, amit egy szerelemben meg kell / meg lehet élni a kiteljesedésben. Pont ezért nem szeretek vele veszekedni, csak szeretném élvezni, hogy együtt létrehozunk valamit és e közben egymásba kapaszkodhatunk.

Annyi időt vesztegetünk el, halogatunk, kifogásokat keresünk és gyártunk, megalkuszunk, mérgelődünk. És gyakran elfelejtjük, hogy CSUPÁN egyszer van lehetőségünk átélni az életünket.Oly sok évig megkeseredett voltam és egyben árnyéka is önmagamnak. Ma viszont azt éreztem, hogy újra ritmusa van az életem azon részének is, ami rólam, az álmaimról, a jövőmről szól. Amikor egy/egy pillanatot megörökítünk, mindig mellé teszek egy régi fotót is, mert jelentősége van a megtett útnak önértékelési szempontból. Jól akartam lenni. Boldog akartam lenni, tele tettvággyal. És annyira vágytam arra, hogy ne legyen tokám. Ezt minden csillaghulláskor felírtam a listámra. #asszemezteljesültMa és holnap lesz maximuma a perseidáknak. Lessétek az eget és kívánjatok.Ha szeretnétek változtatni, kívánhatjátok, hogy segítsünk. Előre borítékolom, hogy ősztől mindent megteszünk ennek érdekében.

Senorita VIP tagság 2023

A VIP CSOMAG ELEMEI: Senorita VIP tagság és zárt program csoport 4x90 napos teljes életmódváltó program (azonnal kézhez kapod az első fél éves kidolgozott program kezdő és középhaladó programját fogyási ciklusodhoz - ez lesz az A-B. blokkod) Senorita premier termékek és kedvezmények ÚJDONSÁG!!!!! 2 db Duciforradalom kártyapakli (A & B. blokk és 60 napos étrend pakli - 2023-as fejlesztésünk) Dia szakmai könyveinek online változata Heti program meetingek (online) Heti főzős meetingek (online) Nyomdai csomag: 1.Duciforradalom A-B. Blokk kártyapakli (fél éves kidolgozott program), melynek elemei: Fél évre kidolgozott életmódprogram menetrendje, szabályai, étrendtervezési módszertan A. Blokk teljes étrendje és menütervezési módszere (90 nap) B. Blokk teljes étrendje és menütervezési módszere (90 nap) Inzulinrezisztencia, pajzsmirigy problémák megoldó protokollja Gluténmentes kenyérmennyország receptek Snack mennyország receptek 2.Duciforradalom Receptes kártyapakli, melynek tartalma: 30 napra kidolgozott, variálható, kész napi étrend, amely segíti az A. és B. blokk tervezését Magyarországról történő rendelés esetén csak nyomdai csomagot  igényelhetsz, mert eszközrendszerünk óriási segítséget ad a kezedbe és tagságod díja tartalmazza a kártyapaklikat is. A kártyák alapján haladunk fél éven keresztül, ezért elengedhetetlen és kihagyhatatlan a kártyarendszer. Imádni fogod, bízz bennem! :) Külföldi megrendelés esetén a blokk kártyapakliját online verzióban is biztosítjuk, ha nem tudsz nyomdai csomagokat igényelni! Jelenlegi világpiaci árak mellett teljességgel megértjük, ha a házhozszállítás költsége számodra problémát jelent. Amennyiben kollagén kollekciót is rendelnél, válaszd a KOMPLEX csomagot, így házhozszállítási díjadon jelentősen spórolhatsz külföldre! Komplex csomag 2023.02.01-jétől igényelhető!

28 000 Ft