Diétaforradalom | étrendtérkép az ingyenes programon túl

2020.05.31

A DIÉTAFORRADALOM (DF) kétségtelenül új lendületet és irányvonalat adott mind az ingyenes duciforradalom csoportban és mind az életmódprogram különböző szintjein is.

A 7 napos verziót mindenkinek ingyenessé tettem, mert szeretettem volna megmutatni, hogy a valódi életmódváltás közel sem azonos azzal a rengeteg "divatdiétával" és alacsony szénhidrát tartalmú, megvonásokon alapuló fogyókúrás google halmazzal, amelyet legtöbben használnak.

Többször futottam bele abba, hogy valaki beütötte a keresőbe a diéta szót és 1000-1200 kalóriás fogyókúrás tanácsokban bízva neki kezdett a koplalásnak. Ezek a fogyni vágyók abban nem hibásak, hogy a társadalom által tévesen közvetített módszerekben hisznek, hiszen a táplálékkiegészítő és fitnesz ipar áldozatai. Abban viszont sokszor hibásak, hogy vakon hisznek komoly források keresése nélkül. Így lesznek folyamatosan jojo-zó fogyókúrázók, akik falásrohamokkal élnek együtt és a fogyás-hízás körforgása életük része.

A diétaforradalom azt prezentálja, hogy a tévhiteket szembe lehet állítani a valós életmódváltás szabályaival. Több hónap kitartó munkája révén a minőségi különbséget személyes tapasztalatok árán lehet megélni. Mert itt nincs éhezés, eredmények viszont éppen ebből kifolyólag könnyebben érkeznek lelkileg.

Amit legtöbben várnak egy valódi, alapanyagcserére épülő módszertől, hogy úgy viselkedjen, mint a fent említett divatdiéták, amelyek a vizet hajtják ki, illetve az energiaszegény étrend miatt leginkább izomveszteség révén becsapós eredményeket mutatnak pár hét alatt. Amikor valaki azt mondja, hogy 2 hét alatt le tud fogyni 7-10kilót, biztosan nem életmódot váltott, hanem fogyókúrázik és hosszú távon ennek böjtje is lesz. Ez látszat fogyás, a zsírégetéssel köszönő viszonyban sincs.

Egyetlen trükkje van a diétaforradalom módszertannak, tovább kell csinálnod, mint a legtöbb koplalós fogyókúrádat akkor is, ha csak heti 0,5-1,5kg-ot fogysz, mert ez tartós és valódi fogyás lesz. Mivel nem koplalsz, a gyomrod nem fog kérdőre vonni. Kizárólag a te hozzá állásod kérdése tehát az, hogy elfogadod-e, az egészséges fogyás lassú. De tartós.


Az ingyenes 7 napos verzión túl még 7 nap készült több instrukcióval kiegészítve. Ez a legidőigényesebb étrend, amit készítettem, mert nem csak írom, a grafikai elemeket egyesével teszem rá és ez így már kreatív, de valóban hosszú feladat. :)


A DF14 napos étrend kalóriára személyre szabott.

  • Minden igénylő személyre szabott kalóriamegoszlással egy kalóriaváltó melléklettel együtt kapja meg, ahol tehát nem kell önállóan számolni saját kalóriára az adagokat, mert kézhez kapod saját szükségleteidnek megfelelően.
  • Sőt! A teljes fogyásodra levezetem a kalóriamegoszlást (start kalóriától a célsúlyod kalóriájáig) és instrukciót adok arra, fogyási ütemednek megfelelően mikor és hogyan változtass az adagokon - ezért nem csak egy étrendet kapsz, hanem egy fogyásodat teljesen lekövető étrend-struktúrát.
  • Ez az egyik titka annak, hogy hogyan lehet hatékonyan fogyni. A fogyást ugyanis nyomon kell követni, bizonyos ütemű fogyás után csökkenteni kell az adagokat, de nem mindegy mikor és mire.
  • Ebben a programban nem kell fizetned további étrendekért, egyetlen étrend díjon belül az újramakrózást is kézhez kapod az első lépésedtől a teljes fogyásodig. Véleményem szerint ez a segítség és nem az, hogy kapsz egy 1200 kalóriás diétát, amit végig kellene tolnod az egész kúrád alatt. Ezzel nagy terhet teszel a hormon háztartásra és az idegrendszeredre is. Aki koplal, sosem igazán kiegyensúlyozott.

Kulisszatitok: ezt rejti a DF14 étrendje - instrukciós ebook része pedig nagyon sok smoothie, főzelék, leves receptet és egyéb praktikát rejt a DF7 e-bookhoz hasonlóan!


Ha szeretnél hatékonyan fogyni és a 7 napos ingyenes étrenden túl személyre szabottan vágysz nagyobb támogatásra is, részletesen olvashatsz a lehetőségekről!