E.L.I.T alakulat

2018.10.21

1 éve indítottam útjára az álmomat. Akkor még nem sejtettem, hogy ez a törekvésem az én életemben is ilyen horderejű változásokat fog generálni mostanra. Emlékszem az első pár jelentkezőre, az első programváltozatra. Azóta az e-book rengeteget változott, a program elemei többszörösére duzzadtak, a tagok száma pedig ma már meghaladja a 270-et. Nagyjából 10-en "morzsolódtak" le az élmezőnyből, mindenki más tagja a kis közösségemnek, amit akkor ELIT programnak neveztem el. Mozaik szónak indult, hiszen Ezúttal Lefogysz Irányított Táplálkozással jeligémből született, de hamar rá kellett döbbennem, hogy ez a program sokkal több, mint egy táplálkozási útmutató.

Elsősorban magamra gondolok. A programban betöltött szerepemre, a lendületemre, a tenni akarásomra. Nem hagyott alább a kedvem, s folyamatosan azt érzem, hogy még többet szeretnék adni és még jobban kívánom, hogy a jelentkező lányok és férfiak szeressenek a program tagja lenni. Amikor valami kiötlik a fejemben, már azon gondolkodom, hogyan lesz ebből még tökéletesebb elem. Hétről hétre jutnak eszembe új ötletek, új mondatok, amelyek tettekké formálódnak.

A közösség tagjai pedig rendre erősítik azt bennem, hogy megéri kitartóan dolgozni azért, hogy nekik megfelelő támogatást és eszközrendszert biztosíthassak.

Egy éve egy darab e-book volt a program része néhány makrózott étellel. Azóta 365-ször kelt fel a nap és összeállt az én fejemben is a komplex segédlet a visszajelzések, a sikerélmények, a fejlesztendő területek által.

Mit tartalmaz ma a program? Mindezt:

 1. Személyre szabott E.l.i.t e-book - Keretbe foglalja a programodat
 2. Személyes étrend ötlettár és segédlet - minden élelmiszerre napi táplálkozási keretet tartalmazó 22 oldalas táplálkozási segédled
 3. Otthonom a testem - érzelmi evés e-book
 4. Hormonális testtípus e-book - mit egyél, mit ne egyél
 5. 66 nap / 66 esély önfejlesztő munkafüzet és célnapló - hogyan csináld, hogyan ismerd meg életmódváltó harcteredet és hogyan légy kitartó az étvágy, az érzelmi evés, a stressz leküzdésében, céljaid elérésében
 6. 100 teljes napi menü - recept e-book - sosem unod meg az étrended, 100 napos 3-5 db étkezést felölelő, személyre adagolt, recepteket tartalmazó menüvarázslat
 7. Fogyásodat után követő újratervezés az étrendben
 8. Napi jelenlét tőlem és a csapat részéről zárt E.l.i.t csoportban
 9. Sorstársaid húzóereje, támogatása
 10. Havi online konzultáció - eredményeid nyomon követése
 11. Fejlődési varázsnapló 12 hónapra

A program tartalmát és interaktív struktúráját megálmodva

ÚJ NÉVEN fut tovább 2018.10.22-étől:

Így harcol tovább minden forradalmár az egészséges, kiegyensúlyozott életért.OLVASS TOVÁBB! - Van még pár bejegyzésem, ami érdekelhet.
Ha van kedved, tarts velem az egészséges életvitelt bemutató utamon és kövess a facebook oldalamon illetve csoportomban.