Edzőparkban jártunk

2022.04.15

A mai napunk aktív pihenéssel és mozgással telik. Mindig is álmom volt, hogy én is szabadtéri edzőparkban edzhessek, most végre partnert is találtam hozzá.

Csoportos fitnesz edző vizsgámra készülök, ami nem kifejezetten erő gyakorlatokra összpontosít, viszont a személyi edző képzés már komplexen tanít edzőtermi és saját testsúlyos elemeket. Az edzőparkban szembesültem vele, hogy monoton kardió mozgádokban (gyaloglás, futás, biciklizés, úszás) erős az állóképességem, de erőgyakorlatokban (pld. húzódzkodás) szinte 0. Jó a humorérzékünk, ezért inkább kihívásnak éljük meg a fejlesztendő területeket, s a gyakorlásra helyezzük a hangsúlyt. Szerencsére itt is találni a csoportos fitnesz képzésben aktívan használt gyakorlathoz lehetőséget, kitöréseket végeztem, ez viszont erős sikerélményt adott.

A nap második edzése az infratrainer, amit szeretek, mert ezekben is komfortos a mozgásterem már. Ez inkább V-nek új, harmadszorra jött el velem, egyre jobban szereti. Este még vár ránk egy futóedzés, kb 6 km.Étrendünkben húsvét dominál, hozok majd húsvéti menü fotót. Beléptem az utolsó hajrába. 10-én lesz a fitnesz vizsgám és 19-ére tették át az utolsó testrekonstrukciós műtétem. A május életem meghatározó hónapja lesz. Nincs megállás, nincs lazsálás. Muszáj végig csinálnom. És nem vagyok egyedül. V. a támaszom, a társam, a lelkiismeretem, a kontrollerem, mindenben kiegészít és erősít.

Senorita VIP tagság 2023

A VIP CSOMAG ELEMEI: Senorita VIP tagság és zárt program csoport 4x90 napos teljes életmódváltó program (azonnal kézhez kapod az első fél éves kidolgozott program kezdő és középhaladó programját fogyási ciklusodhoz - ez lesz az A-B. blokkod) Senorita premier termékek és kedvezmények ÚJDONSÁG!!!!! 2 db Duciforradalom kártyapakli (A & B. blokk és 60 napos étrend pakli - 2023-as fejlesztésünk) Dia szakmai könyveinek online változata Heti program meetingek (online) Heti főzős meetingek (online) Nyomdai csomag: 1.Duciforradalom A-B. Blokk kártyapakli (fél éves kidolgozott program), melynek elemei: Fél évre kidolgozott életmódprogram menetrendje, szabályai, étrendtervezési módszertan A. Blokk teljes étrendje és menütervezési módszere (90 nap) B. Blokk teljes étrendje és menütervezési módszere (90 nap) Inzulinrezisztencia, pajzsmirigy problémák megoldó protokollja Gluténmentes kenyérmennyország receptek Snack mennyország receptek 2.Duciforradalom Receptes kártyapakli, melynek tartalma: 30 napra kidolgozott, variálható, kész napi étrend, amely segíti az A. és B. blokk tervezését Magyarországról történő rendelés esetén csak nyomdai csomagot  igényelhetsz, mert eszközrendszerünk óriási segítséget ad a kezedbe és tagságod díja tartalmazza a kártyapaklikat is. A kártyák alapján haladunk fél éven keresztül, ezért elengedhetetlen és kihagyhatatlan a kártyarendszer. Imádni fogod, bízz bennem! :) Külföldi megrendelés esetén a blokk kártyapakliját online verzióban is biztosítjuk, ha nem tudsz nyomdai csomagokat igényelni! Jelenlegi világpiaci árak mellett teljességgel megértjük, ha a házhozszállítás költsége számodra problémát jelent. Amennyiben kollagén kollekciót is rendelnél, válaszd a KOMPLEX csomagot, így házhozszállítási díjadon jelentősen spórolhatsz külföldre! Komplex csomag 2023.02.01-jétől igényelhető!

28 000 Ft