Edzőparkban jártunk

2022.04.15

A mai napunk aktív pihenéssel és mozgással telik. Mindig is álmom volt, hogy én is szabadtéri edzőparkban edzhessek, most végre partnert is találtam hozzá.

Csoportos fitnesz edző vizsgámra készülök, ami nem kifejezetten erő gyakorlatokra összpontosít, viszont a személyi edző képzés már komplexen tanít edzőtermi és saját testsúlyos elemeket. Az edzőparkban szembesültem vele, hogy monoton kardió mozgádokban (gyaloglás, futás, biciklizés, úszás) erős az állóképességem, de erőgyakorlatokban (pld. húzódzkodás) szinte 0. Jó a humorérzékünk, ezért inkább kihívásnak éljük meg a fejlesztendő területeket, s a gyakorlásra helyezzük a hangsúlyt. Szerencsére itt is találni a csoportos fitnesz képzésben aktívan használt gyakorlathoz lehetőséget, kitöréseket végeztem, ez viszont erős sikerélményt adott.

A nap második edzése az infratrainer, amit szeretek, mert ezekben is komfortos a mozgásterem már. Ez inkább V-nek új, harmadszorra jött el velem, egyre jobban szereti. Este még vár ránk egy futóedzés, kb 6 km.Étrendünkben húsvét dominál, hozok majd húsvéti menü fotót. Beléptem az utolsó hajrába. 10-én lesz a fitnesz vizsgám és 19-ére tették át az utolsó testrekonstrukciós műtétem. A május életem meghatározó hónapja lesz. Nincs megállás, nincs lazsálás. Muszáj végig csinálnom. És nem vagyok egyedül. V. a támaszom, a társam, a lelkiismeretem, a kontrollerem, mindenben kiegészít és erősít.

Senorita MINI VIP tagság 2023

A VIP CSOMAG ELEMEI: Senorita VIP tagság 6 hónapra Online tanulófelület 6 hónapra Kidolgozott életmódprogram 6 hónapra Nyomdai eszközrendszer 6 hónapos programra Hosszabbítható tagság további blokkokra

16 990 Ft