Első ruháim műtét után

2022.06.03

Első ruhavásárlás a műtét után

_____________________________________________________________


Ezen a hétvégén minden akörül zajlik, hogy a programokban elindul az online platformom, ahol a videós edukációs tartalmak, receptes videók, edzés tartalmak lesznek, hónapok óta ezen dolgozunk. De a műtét miatt óránként fel kell állnom és sétálnom kell (még mindig szedek trombózis elleni bogyót). Kihasználtam a szüneteket, hogy ruhapróbát tartsak. Átszöktünk Anyukámékhoz, és elhoztam magammal a bonprixes pakkomat, amit rendeltem, a héten jöttek meg. Kicsit lutri volt, mert a műtét utáni méretem még kérdés volt, hiszen a lógó bőr azért elég nagy körtérfogatot jelent egy nadrágnál, szoknyánál, csípő és fenék területen.Bevállaltam, egy életem, egy halálom, maximum visszaküldöm. Berendeltem a 40-es farmerruhát és a 40-es overált (kiinduló méretem 56-58 volt). Anyuéknál imádom ezt az egész falas tükröt, ha átjövök, mindig itt ácsorgok vagy fél órát. Ez nem hiúsági kérdés. Egyszerűen csak annyira boldoggá tesz a változásom, mert 15 évig néztem a duci 170 pluszos testemet és látni magamat így... ezt az érzést leírni sem tudom igazán.


Na belebújtam a 2 új ruhába


Csak álltam itt a tükör előtt és odahívtam Vendelt is, hogy nézzen meg. Láttam a szemén, hogy nagyon tetszett neki mindkettő. Persze mondta is, nagyon csinosak. Pár hét múlva be leszek hivatalosan mutatva Apukájának is (Anyukájával már sokszor találkoztam) és meg is beszéltük, hogy ebből a 2 ruhából fogok választani szettet.


2.0. felvonás az életemben

...hogy már nem aszerint választok ruhát: nem látszódjon a karom, nehogy kidomborodjon a hasam, ne legyen hurkás a derekam, nehogy nagy legyen benne a fenekem. Annyira átértékelődött bennem az önképem, hogy egyáltalán nem aszerint választottam, vajon ezeket a ruhákat az én testem szeretni fogja-e, azaz jól állnak-e majd, hanem csak az vezérelt: tetszik ez a ruha, szeretném a ruhatáramba. És ez óriási különbség. Amúgy, bevallom, hogy arra a szintre is eljutottam lelkileg, hogy NEM ÉRDEKEL, ha az utcán sétálva bárki azt mondaná, Dia, ez nem áll jól. Mert annyira bennem van a megtett út és a kemény munka, hogy én IGENIS BÜSZKÉN viselem a most is kerekded testrészeimet. Csak már nem ront a képen a bőr, az úszógumi, a kövérség okozta esztétikai zavar.Ezekre a pillanatokra, ezekre az élményekre vágytam 5,5 évvel ezelőtt. "Majd, ha vékony leszek...." - mindig így gondolkodtam.Hát, magam mércéje szerint "Vékony vagyok.." és szeretnék is most már így gondolkodni. Letojni mások véleményét, nem foglalkozni a negatívval, csak egy dologban élni: SZERETEM Dia 2.0. verzióját. Szemléltetésképp mindig hozok egy-két before fotót is, mert igazán így lehet értelmezni a bennem zajló lelki folyamatokat.És most megyek vissza az én Mentoráltjaimhoz, hiszen számítanak a munkánkra és hétfőre élesíteni szeretnénk az új támogatói eszközöket.

Kovács Klaudia - Túlszeretni | NYOMDAI KIADÁS

Egy kövér lány voltam, aki egész életében le akart fogyni. Sokáig nem tudtam, hogy a bennem lakozó személyiségek miért csatáznak egymással. Hogy egyáltalán miért találkozom más és más arcaimmal, s miként kellene ezeket kezelnem. Nőként sok szerepet öltünk magunkra, még az előtt is, hogy párra lelnénk. Amikor csak az ÉN lakozik a lelkünkben és nincs mellettünk más, már akkor is sokféle módon jelenünk meg a napjainkon. Minden azzal kezdődött nálam a személyiségfejlesztésemben, hogy boldog akartam lenni. Viszont nem feltétlenül tudtam, ez mit is jelent. Elvárásokat támasztottam az elképzeléseimmel szemben, s ha bármi másként alakult, mint azt ahogyan én vázoltam kötelező kimenetelként, rögtön falakba ütközött az aktuális álomképem. Valahogy ilyen módon találtam rá az életemben az ételre, mint vigaszdíjra, mint egy láthatatlan barátra, aki sosem bánt, aki sosem beszél vissza, aki mindig örömet akar okozni, aki feltétel nélkül ki is elégíti a vágyaimat. E könyv írásakor már tudom, hogy a kövérség búcsút vett tőlem. Nem csak elértem az áhított testsúlyomat, de egy olyan életet is felépítettem, amelyben felelősséggel tartozom hozzám hasonló emberek döntéseiért is. Öt éve blogot írok a történetemről. Úgy kellett ezt a könyvet megírnom és az olvasó úgy olvashatja el a fejezeteket, hogy az a tény már befolyásolja az írottak értelmezését: sikerült lefogynom. Ezért a sorok legalább annyira elmesélt élmények öt év vonatkozásában, mint amennyire a jelenre vonatkozó felfedezések, felismerések is. Sőt, valójában a ma megtapasztalásaira lehet igazán értelmezni a változásomat. A könyv egyszerre a múltam, a jelenem és a remélt jövőm is.

4 990 Ft 7 990 Ft

Senorita MINI VIP tagság 2023

A VIP CSOMAG ELEMEI: Senorita VIP tagság 6 hónapra Online tanulófelület 6 hónapra Kidolgozott életmódprogram 6 hónapra Nyomdai eszközrendszer (A-B kártyapakli) a 6 hónapos programra Hosszabbítható tagság további blokkokra

16 000 Ft