Első ruháim műtét után

2022.06.03

Első ruhavásárlás a műtét után

_____________________________________________________________


Ezen a hétvégén minden akörül zajlik, hogy a programokban elindul az online platformom, ahol a videós edukációs tartalmak, receptes videók, edzés tartalmak lesznek, hónapok óta ezen dolgozunk. De a műtét miatt óránként fel kell állnom és sétálnom kell (még mindig szedek trombózis elleni bogyót). Kihasználtam a szüneteket, hogy ruhapróbát tartsak. Átszöktünk Anyukámékhoz, és elhoztam magammal a bonprixes pakkomat, amit rendeltem, a héten jöttek meg. Kicsit lutri volt, mert a műtét utáni méretem még kérdés volt, hiszen a lógó bőr azért elég nagy körtérfogatot jelent egy nadrágnál, szoknyánál, csípő és fenék területen.Bevállaltam, egy életem, egy halálom, maximum visszaküldöm. Berendeltem a 40-es farmerruhát és a 40-es overált (kiinduló méretem 56-58 volt). Anyuéknál imádom ezt az egész falas tükröt, ha átjövök, mindig itt ácsorgok vagy fél órát. Ez nem hiúsági kérdés. Egyszerűen csak annyira boldoggá tesz a változásom, mert 15 évig néztem a duci 170 pluszos testemet és látni magamat így... ezt az érzést leírni sem tudom igazán.


Na belebújtam a 2 új ruhába


Csak álltam itt a tükör előtt és odahívtam Vendelt is, hogy nézzen meg. Láttam a szemén, hogy nagyon tetszett neki mindkettő. Persze mondta is, nagyon csinosak. Pár hét múlva be leszek hivatalosan mutatva Apukájának is (Anyukájával már sokszor találkoztam) és meg is beszéltük, hogy ebből a 2 ruhából fogok választani szettet.


2.0. felvonás az életemben

...hogy már nem aszerint választok ruhát: nem látszódjon a karom, nehogy kidomborodjon a hasam, ne legyen hurkás a derekam, nehogy nagy legyen benne a fenekem. Annyira átértékelődött bennem az önképem, hogy egyáltalán nem aszerint választottam, vajon ezeket a ruhákat az én testem szeretni fogja-e, azaz jól állnak-e majd, hanem csak az vezérelt: tetszik ez a ruha, szeretném a ruhatáramba. És ez óriási különbség. Amúgy, bevallom, hogy arra a szintre is eljutottam lelkileg, hogy NEM ÉRDEKEL, ha az utcán sétálva bárki azt mondaná, Dia, ez nem áll jól. Mert annyira bennem van a megtett út és a kemény munka, hogy én IGENIS BÜSZKÉN viselem a most is kerekded testrészeimet. Csak már nem ront a képen a bőr, az úszógumi, a kövérség okozta esztétikai zavar.Ezekre a pillanatokra, ezekre az élményekre vágytam 5,5 évvel ezelőtt. "Majd, ha vékony leszek...." - mindig így gondolkodtam.Hát, magam mércéje szerint "Vékony vagyok.." és szeretnék is most már így gondolkodni. Letojni mások véleményét, nem foglalkozni a negatívval, csak egy dologban élni: SZERETEM Dia 2.0. verzióját. Szemléltetésképp mindig hozok egy-két before fotót is, mert igazán így lehet értelmezni a bennem zajló lelki folyamatokat.És most megyek vissza az én Mentoráltjaimhoz, hiszen számítanak a munkánkra és hétfőre élesíteni szeretnénk az új támogatói eszközöket.

Senorita VIP tagság 2023

A VIP CSOMAG ELEMEI: Senorita VIP tagság és zárt program csoport 4x90 napos teljes életmódváltó program (azonnal kézhez kapod az első fél éves kidolgozott program kezdő és középhaladó programját fogyási ciklusodhoz - ez lesz az A-B. blokkod) Senorita premier termékek és kedvezmények ÚJDONSÁG!!!!! 2 db Duciforradalom kártyapakli (A & B. blokk és 60 napos étrend pakli - 2023-as fejlesztésünk) Dia szakmai könyveinek online változata Heti program meetingek (online) Heti főzős meetingek (online) Nyomdai csomag: 1.Duciforradalom A-B. Blokk kártyapakli (fél éves kidolgozott program), melynek elemei: Fél évre kidolgozott életmódprogram menetrendje, szabályai, étrendtervezési módszertan A. Blokk teljes étrendje és menütervezési módszere (90 nap) B. Blokk teljes étrendje és menütervezési módszere (90 nap) Inzulinrezisztencia, pajzsmirigy problémák megoldó protokollja Gluténmentes kenyérmennyország receptek Snack mennyország receptek 2.Duciforradalom Receptes kártyapakli, melynek tartalma: 30 napra kidolgozott, variálható, kész napi étrend, amely segíti az A. és B. blokk tervezését Magyarországról történő rendelés esetén csak nyomdai csomagot  igényelhetsz, mert eszközrendszerünk óriási segítséget ad a kezedbe és tagságod díja tartalmazza a kártyapaklikat is. A kártyák alapján haladunk fél éven keresztül, ezért elengedhetetlen és kihagyhatatlan a kártyarendszer. Imádni fogod, bízz bennem! :) Külföldi megrendelés esetén a blokk kártyapakliját online verzióban is biztosítjuk, ha nem tudsz nyomdai csomagokat igényelni! Jelenlegi világpiaci árak mellett teljességgel megértjük, ha a házhozszállítás költsége számodra problémát jelent. Amennyiben kollagén kollekciót is rendelnél, válaszd a KOMPLEX csomagot, így házhozszállítási díjadon jelentősen spórolhatsz külföldre! Komplex csomag 2023.02.01-jétől igényelhető!

28 000 Ft