Endokrinológus támogatás - a biztos hármas erő

2018.08.05

Nagyon fontos állomáshoz érkezett a Duciforradalom. Lassan fél éve azon dolgozom, hogy minden olyan támogatás rendelkezésre álljon a csoport falain és az életmódprogram berkein belül, amely tényleges és biztonságos megoldást kínál az egészséges életvitelhez.

Megálmodtam és hosszú munka, egyeztetések után végre bemutathatom Nektek azt az endokrinológus - belgyógyász - háziorvos - homeopátiás orvost, aki 20 éves praxisával magas szakmai előmenetellel bír, és megismerkedésünkkor belopta magát a szívembe.

 • Rendszeresen olvashatók szakmai írásai a Nők Lapja Egészségmagazinban.
 • 2009-ben Astella díjra jelölték.
 • Naprakész tudással és empátiával dolgozik.
 • 60 perces konzultáció keretein belül részletes és mindenre kiterjedő, személyre szabott állapotfelmérést végez a teljes szervezetre. A konzultáció része az anamnézis, a vizsgálat, a leletek értelmezése és a megfelelő terápia egyeztetése, valamint az életmódváltás étkezési részét felölelő javaslatok megállapítása. Ezen javaslatok alapján készül a Duci ELIT program résztvevőinek étrend csomagja.
 • Betegei részére alternatív szemlélettel is tud segíteni: homeopátia, kineziológia, Bach-terápia.
 • Az endokrinológia működésének élettanában segít a belső elválasztású mirigyek - leginkább pajzsmirigy, mellékpajzsmirigy, mellékvese, hasnyálmirigy betegségei esetén.
 • Élen jár a neurohormonális szabályozásban, pld. elhízás, a diabétesz, gyulladások, allergiák tekintetében.
 • A tüneteket úgy tekinti, mint a test gyógyulásra való törekvését, tehát a tüneteket nem elnyomja a kezelések során, hanem az okokat kezeli.
 • Korai szakaszban felfedezett betegségek esetén a prevencióra helyezi a hangsúlyt.
 • Igény esetén összekötött terápiát alkalmaz az alternatív gyógyítás, a hivatalos - konvecionális - hagyományos orvostudománnyal karöltve.
 • Rendszeresen gyógyszert szedő páciensek esetén törekszik a gyógyszerek csökkentésére, elhagyására a betegség javulásának megfelelően, szakorvosi kontrollja mellett.
 • Exkluzív, modern, családbarát, saját rendelőjében fogadja leendő betegeit.
 • Kizárólagos orvosi háttérnek tekintem a Duciforradalom körében, ezért a Duciforradalom csoportjából érkező páciensek részére kedvezményes konzultációs díjon végzi a teljes szervezetre kiterjedő vizsgálatot és diagnózis felállítást a megoldások egyeztetésével (15.000 Ft a konzultáció díja). Javaslata alapján a kontroll vizsgálatokat 6-12 havonta érdemes ismételni, de igény vagy súlyosabb probléma esetén lehetőség van sűrűbb alkalmakkor is.

Életmód és hormonális egyensúly tanácsadó munkám így olyan szakorvosi háttérrel biztosított, amely alapjaiban fekteti le azt, hogy orvos - fogyni/gyógyulni vágyó - életmód tanácsadó együttes, hármas ereje alapján mindenki azt a tanácsot kapja, amely orvosilag alátámasztott javaslatokkal támogatott. Ezt a rendszeres, szakorvosi kontroll (évente 1-4 alkalom) is biztosítja.

A DUCI ELIT életmódprogramban részvevő olyan fogyni vágyók, akik vélt vagy diagnosztizált hormonális eredetű, endokrinológiai, belgyógyászati betegséggel bírnak, orvosi háttérrel (teljes orvosi kivizsgálással, diagnózissal, terápia felállításával) kezdik meg a programot, amely a 3-6-12 hónapos életmódprogram részeként végig adott kedvezményes konzultációs áron. A doktornő felállítja a javaslatokat, ezekre alapozva elkészül az étrend és életmódcsomag, és a résztvevők ezt követően saját döntésük alapján rendszeres, 3-6-12 havonta részt vehetnek kontroll vizsgálaton. Igény esetén ettől eltérő orvosi segítség is kérhető. Alexandra ismeri az életmódprogramban általam felállított táplálkozási mintákat. Feladata a betegségek megállapítása, a prevenciós megoldások felállítása és a megfelelő életmódreformhoz szükséges lépések meghatározása. Kezeim közé minden Duci ELIT tag így szakorvosi javaslattal és vizsgálattal érkezik. Ennél megalapozottabb és felkészültebb életmódprogramot kínálni nem lehet.

Azon Duciforradalom tagok, akik nem ELIT programban vesznek részt, ugyanúgy kedvezményes díjon vehetik igénybe a szakorvosi vizsgálatokat és konzultációkat. Tehát minden általam ingyenesen feltöltött e-könyv által bemutatott módszer kiegészíthető szakorvosi támogatással és endokrinológus - belgyógyász orvos diagnózisával.


Dr. Márián Alexandra
Dr. Márián Alexandra

Dr. Márián Alexandra rendelése:

XIII. Budapest, Katona József u. 41. III. 16.

Telefonszámok: 06 (1) 782-8583, 06 (30) 651-2686

Rendelési idő: telefonon történő konzultációs időpontot kell kérni

A konzultáción ne feledd jelezni, hogy duciforradalom kedvezményed van. 20.000 Ft helyett 15.000 Ft-os konzultációs díjra vagy jogosult.

Légy egészséges, keress megoldást az endokrin és hormonális problémáidra!