Érkeznek a Senorita csodák

2022.10.02


Szívünket melengető volt a tegnapi napunk. Kézbe vettük az első, elkészül Senorita csodákat. 6 év munkájának tetőfokaként indul a Senorita kollagéncsaládunk, amit a funkcionális táplálkozás részeként illesztünk be a Senorita programba és a Duciforradalom életébe.

Elsőként 4, prémium minőségű kollagén kerül a logisztikai központ polcaira 2 hét múlva, majd 2 héttel később újabb 1 ízzel bővülünk, s idén még 3 ízzel gyarapítjuk a családot.

______________________________________________________________

Miért álmodtam meg a kollagén családunkat?

Szívügyem a fogyással összefüggő hormonális problémák megoldórendszere (inzulinrezisztencia, PCOS, pajzsmirigy eltérések) és az elhízás okán felborult bélflóra egyensúlyának helyreállítása.Ezen problémák elsődleges kulcsának azt tartom, hogy a mikrobiomot ápoljuk (táplálkozással), a TOP golyvaképző élelmiszerek fogyasztásának mérséklésével pedig gondoskodjunk a szervezet tehermentesítéséről. Ide sorolom a tehéntejet, a glutént és még néhány szabályt, amit a Senorita programban részletesen el is fogok magyarázni.

Magam részéről a hormonális problémák kezelésének eszközrendszerét úgy tartom komplexnek, hogy az orvosi kontroll mellett és az orvosi javaslat által szükséges gyógyszeres kezelésen túl a táplálkozást funkcionálisan valósítsuk meg: kerüljük el a tehéntej kazein állományát, fogyasszunk glutént nem tartalmazó élelmiszereket és úgy alakítsunk ki egy egészségtudatos étkezési rendszert, hogy abban nem manipuláljuk az élelmiszereket (pl. gluténmentes bolti kenyér vásárlásával), hanem eredendően tejmentesen és glutémentesen ismert alkotóelemeket használjunk főzés közben. A fehérjepótlás és fehérjefogyasztás diéta alatt elengedhetetlen, hiszen testünk jelentős részét fehérjék alkotják. Ezen belül 30% kollagénből épül fel. Mivel a tehéntej, ezáltal a tejsavó fogyasztását magam részéről nem tartom célravezetőnek a hormonális problémák mellett, ezért évek óta hangsúlyozom a kollagén használatát, amely nem tartalmaz tejsavót.

Az általam legjobbnak, legsokoldalúbbnak tartott marha kollagén minden területen kínál jótékony hatásokat: a fogyáshoz, a bőrünkhöz, az ízületekhez, a szövetekhez, a hajhoz, a körmökhöz és még számos területen fejt ki számunkra előnyös funkciókat.

Elkészítettem a kollagénről szóló posztsorozatomat, amiben témakörönként megmutatom, miért tartom annyira hasznosnak a kollagént. Ezt a Senorita termékek indulásával párhuzamosan, teljes terjedelmében tudjátok majd azonnal használni.


A Duciforradalomban tehát kizárólag funkcionális táplálkozást támogató táplálékkiegészítők érkeznek kollagén formában és egyéb módon tejsavóval, zsírégetőkkel vagy más kiegészítővel nálunk nem fogtok találkozni. Minden termékünk tejmentes, gluténmentes, cukormentes, szójamentes, kukoricamentes, pajzsmirigy kontrollba be nem illeszthető sertést, koffeint, aszpartamot, nyers keresztesvirágú zöldségeket nem tartalmaznak.


Az üzemben minden úgy készül el, ahogy azt mi megálmodtuk és a vegyészekkel, kémikusokkal, élelmiszermérnökökkel együtt kidolgoztuk. Minden egyes kollagén terméket kóstolunk és addig változtatgatunk, míg a tökéletes ízt el nem érjük. A tegnapi üzemlátogatás alkalmával is 4 ízt kóstolgattunk.Nagyon sok finomsággal készülünk.


A termékek használata támogatott lesz egy SENORITA RECEPTKÖNYVVEL, amiben megtanítjuk a kollagén termékek helyes használatát széleskörűen. Minden 3 hetes Senorita étrendet igénylő vagy Senorita termékcsaládot vásárló forradalmár ajándékba kapja a Kollagén receptkönyvet. Egy kollagénpor nem egyenlő a kollagénitallal, azaz nem csak iható formában tudjuk beilleszteni a napirendbe. Sokoldalú, jóval többféle módon, észrevétlenül becsempészhető sós és édes ételekbe, hiszen 185 fokig hőálló, prémium kollagént használunk.

Garantáltan, Magyarország legprofibb italgyártó üzemével dolgozunk, akik a kávé, kakaó, fagylalt és italpor gyártásában számos díjjal több mint 30 éve szolgálják ki a multinacionális vállalatokat is saját márkás termékekkel.

Mi már csak arra várunk, hogy az első készletet az üzem átadja a logisztikai központunknak, ennek határideje kb. 2 hét. Hamarosan indulunk, addig is kövessétek a Senorita programot. Vasárnap 18:00-kor jövök egy élő bejelentkezéssel is, ahol átbeszéljük a Senorita program legfontosabb elemeit.


Senorita MINI VIP tagság 2023

A VIP CSOMAG ELEMEI: Senorita VIP tagság 6 hónapra Online tanulófelület 6 hónapra Kidolgozott életmódprogram 6 hónapra Nyomdai eszközrendszer 6 hónapos programra Hosszabbítható tagság további blokkokra

16 990 Ft