Érkeznek a Senorita csodák

2022.10.02


Szívünket melengető volt a tegnapi napunk. Kézbe vettük az első, elkészül Senorita csodákat. 6 év munkájának tetőfokaként indul a Senorita kollagéncsaládunk, amit a funkcionális táplálkozás részeként illesztünk be a Senorita programba és a Duciforradalom életébe.

Elsőként 4, prémium minőségű kollagén kerül a logisztikai központ polcaira 2 hét múlva, majd 2 héttel később újabb 1 ízzel bővülünk, s idén még 3 ízzel gyarapítjuk a családot.

______________________________________________________________

Miért álmodtam meg a kollagén családunkat?

Szívügyem a fogyással összefüggő hormonális problémák megoldórendszere (inzulinrezisztencia, PCOS, pajzsmirigy eltérések) és az elhízás okán felborult bélflóra egyensúlyának helyreállítása.Ezen problémák elsődleges kulcsának azt tartom, hogy a mikrobiomot ápoljuk (táplálkozással), a TOP golyvaképző élelmiszerek fogyasztásának mérséklésével pedig gondoskodjunk a szervezet tehermentesítéséről. Ide sorolom a tehéntejet, a glutént és még néhány szabályt, amit a Senorita programban részletesen el is fogok magyarázni.

Magam részéről a hormonális problémák kezelésének eszközrendszerét úgy tartom komplexnek, hogy az orvosi kontroll mellett és az orvosi javaslat által szükséges gyógyszeres kezelésen túl a táplálkozást funkcionálisan valósítsuk meg: kerüljük el a tehéntej kazein állományát, fogyasszunk glutént nem tartalmazó élelmiszereket és úgy alakítsunk ki egy egészségtudatos étkezési rendszert, hogy abban nem manipuláljuk az élelmiszereket (pl. gluténmentes bolti kenyér vásárlásával), hanem eredendően tejmentesen és glutémentesen ismert alkotóelemeket használjunk főzés közben. A fehérjepótlás és fehérjefogyasztás diéta alatt elengedhetetlen, hiszen testünk jelentős részét fehérjék alkotják. Ezen belül 30% kollagénből épül fel. Mivel a tehéntej, ezáltal a tejsavó fogyasztását magam részéről nem tartom célravezetőnek a hormonális problémák mellett, ezért évek óta hangsúlyozom a kollagén használatát, amely nem tartalmaz tejsavót.

Az általam legjobbnak, legsokoldalúbbnak tartott marha kollagén minden területen kínál jótékony hatásokat: a fogyáshoz, a bőrünkhöz, az ízületekhez, a szövetekhez, a hajhoz, a körmökhöz és még számos területen fejt ki számunkra előnyös funkciókat.

Elkészítettem a kollagénről szóló posztsorozatomat, amiben témakörönként megmutatom, miért tartom annyira hasznosnak a kollagént. Ezt a Senorita termékek indulásával párhuzamosan, teljes terjedelmében tudjátok majd azonnal használni.


A Duciforradalomban tehát kizárólag funkcionális táplálkozást támogató táplálékkiegészítők érkeznek kollagén formában és egyéb módon tejsavóval, zsírégetőkkel vagy más kiegészítővel nálunk nem fogtok találkozni. Minden termékünk tejmentes, gluténmentes, cukormentes, szójamentes, kukoricamentes, pajzsmirigy kontrollba be nem illeszthető sertést, koffeint, aszpartamot, nyers keresztesvirágú zöldségeket nem tartalmaznak.


Az üzemben minden úgy készül el, ahogy azt mi megálmodtuk és a vegyészekkel, kémikusokkal, élelmiszermérnökökkel együtt kidolgoztuk. Minden egyes kollagén terméket kóstolunk és addig változtatgatunk, míg a tökéletes ízt el nem érjük. A tegnapi üzemlátogatás alkalmával is 4 ízt kóstolgattunk.Nagyon sok finomsággal készülünk.


A termékek használata támogatott lesz egy SENORITA RECEPTKÖNYVVEL, amiben megtanítjuk a kollagén termékek helyes használatát széleskörűen. Minden 3 hetes Senorita étrendet igénylő vagy Senorita termékcsaládot vásárló forradalmár ajándékba kapja a Kollagén receptkönyvet. Egy kollagénpor nem egyenlő a kollagénitallal, azaz nem csak iható formában tudjuk beilleszteni a napirendbe. Sokoldalú, jóval többféle módon, észrevétlenül becsempészhető sós és édes ételekbe, hiszen 185 fokig hőálló, prémium kollagént használunk.

Garantáltan, Magyarország legprofibb italgyártó üzemével dolgozunk, akik a kávé, kakaó, fagylalt és italpor gyártásában számos díjjal több mint 30 éve szolgálják ki a multinacionális vállalatokat is saját márkás termékekkel.

Mi már csak arra várunk, hogy az első készletet az üzem átadja a logisztikai központunknak, ennek határideje kb. 2 hét. Hamarosan indulunk, addig is kövessétek a Senorita programot. Vasárnap 18:00-kor jövök egy élő bejelentkezéssel is, ahol átbeszéljük a Senorita program legfontosabb elemeit.


1 ÉV VIP TAGSÁG (28 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ KURZUSSAL)

Igényeld új VIP tagságodat és maxold ki az életmódváltásodat! Komplex életmódváltó program online tanuló felülettel Letölthető, kidolgozott infókártyapaklival, amelyen mindent megtanulsz, ami az életvitel változtatásához szükséges VIP automatikus kedvezmény rendszer Senor/ita termékeinkhez 1 éves tagság A VIP tagságban kurzusokon keresztül menetelhetsz végig a céljaidig: Új belépős tagoknak mindent a részelteibe menően megtanítunk Új belépő kurzoson, amelyet saját tempódban bármikor elérsz. 28 FIX nap kurzusunkon velünk együtt végzed az életmódváltást: főzést, napi fókuszokat, nap indítást, nap zárást. Varázsmenü videósorozatunk eligazít mini videók segítségével a legfontosabb tudnivalókon az élelemiszereken át a hormonális problémákon keresztül a komplexebb témákig.

16 990 Ft 19 990 Ft

ÖRÖKÖS VIP TAGSÁG + VARÁZSMENÜ CSOMAG (28 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ KURZUSSAL)

Igényeld új VIP tagságodat és vidd vele a VARÁZSMENÜ csomagunkat is. Kezdd rögtön 28 napos életmódváltó kurzusunkkal! Csatlakozz most a VIP tagok közé, vigyél mindent, amit csak adhatunk: Komplex életmódváltó program online tanuló felülettel VIP kedvezmény rendszer Senor/ita termékeinkhez 180 napos életmódváltó program nyomdai kártyapaklival a varázsmenü rendszer teljes tudásanyagával 28 napos életmódváltó kurzusunkban mindent megtanítunk neked, hogy teljes erőbedobással indulhass el az úton. Varázsmenü csomagra, amit te választanál magadnak az induláshoz. A varázsmenü csomagok 2 db kollagén terméket, a Varázsmenü életmódváltó receptkönyvet is a kezedbe adja. Kollagén termékeidet VIP tagságod aktiválása után választhatod ki, ennek folyamatáról a VIP tagság érvényesítését követően tájékoztatunk a jogosultságaid beállításaival együtt. A szállítási költséget a magyarországi csomagok ára tartalmazza. A szállítási költséget külföldi tagok számára a webshop felszámolja.

31 960 Ft 49 950 Ft