Ez a TE forradalmad | 30 nap másképp

2020.11.19

30 nap másképp ingyenes program

Életmódváltó segédlet konkrét lépésekkel, munkafüzettel és 30 napos étrenddel, amely a lopott percek étrend és a fitt-magyaros-keleties étrend kombinált variációból került összeállításra!

Az életmódváltás csak következetes, kemény munkával építhető át rutinszerű ételvitellé. Vannak szabályok, amelyeket be kell tartani, bizonyos tényezőket hanyagolni érdemes, míg más lépéseket beilleszteni a mindennapokba. A duciforradalom módszertan a kiegyensúlyozott táplálkozási mintára épül, indokolatlan megvonásokat nem tartalmaz, az összes makronutriensre épül. Az elérhető ingyenes e-book-okra építkezik a 30 napos munkafüzet és mozaikos étrend.


30 napos étrend és életmódváltó munkafüzet


Lopott percek és fitt-magyaros-keleties e-book


Magyarázatok | Hogyanok

Miről szól a Duciforradalom módszertan?


90 napos haditerv

14 lecke, leplezetlen igazságokról.

Ez az a módszer, ami segített nekem 80 kilógrammot fogyni és az életemet újra olyan mederbe terelni, amellyel motivált, egészséges lehetek.

Hogyan válts életmódot?

Posztsorozat mindenről, ami összefoglalja a fogyáshoz, az egészségügyi állapot javulásához, a hormonháztartás egyensúlyához vezető út lépéseit. Bemutatom, hogyan indultam el az úton, milyen téveszméket tudok megcáfolni arról, amely hibákra tereli a fogyni vágyókat!