“Félig tönkrement, heges, szanaszét műtött testtel, mint egy romkom utolsó kockái…”

2022.06.30

Mini nyaralásunkból utolsó kontrollomra érkeztem. Némi ödéma miatt egy pici folyadékot leszívtak, meg is könnyebbültem, ettől eltekintve teljesen rendben van minden. Rövid nadrágot már bátran veszek fel és nem izgat mások véleménye.

Amikor kövér voltam, azért bántottak, mert kövér vagyok.

Amikor lefogytam, azért bántottak, mert lóg a bőröm.

Amikor a műtéteimről meséltem, azért bántottak, mert hegekkel vagyok tele.

Ahhoz, hogy ne bíráljon senki, csendben kellett volna maradnom. És milyen rosszul tettem volna, ha magamban tartom a történetemet, az érzéseimet, a gondolataimat és a megszerzett tudásomat.

A minap pontot tettem a #cyberbullying végére. Ennek rengeteg ember áldozata, amikor teste vagy bármilyen fogyatékossága miatt ki van téve mások zaklatásának. Az instán kapott üzenet végleg megértette velem, mekkora jelentősége van a hangomnak, mert HALLANAK, LÁTNAK engem. Ez pedig azt jelenti, hogy eljut olyan helyekre is a mondanivalóm, akiknek én valójában ezt szánom.

"Félig tönkrement, heges, szanaszét műtött testtel, mint egy romkom utolsó kockái..." - idéztem a nekem címzett üzenetből. Épp vacsoráztam, amikor érkezett. Vendel kezébe nyomtam, egymásra néztünk, és egyből tudtuk, mi ennek a célja. Még azt is, ki a feladó. Megoldottam a problémát egy életre, újonnan létrehozott álprofilok, új követők, akiknek nem engedem, egyszerűen nem írhatnak kommentet az insta oldalamon. Mert hát egyértelmű: senki nem vállal valós profillal ilyen hozzászólást.Meghúztam egy határt. Amin belül embereknek nem engedek beférkőzni az életembe. Heges vagyok, amire a világon a legbüszkébb vagyok!!!!!! Te, aki ezért bántasz, sosem ízlelted még meg azt, hogy igazán szeretnek. Én megízlelem, minden nap, minden percének minden pillanatában. Hegekkel.