“Félig tönkrement, heges, szanaszét műtött testtel, mint egy romkom utolsó kockái…”

2022.06.30

Mini nyaralásunkból utolsó kontrollomra érkeztem. Némi ödéma miatt egy pici folyadékot leszívtak, meg is könnyebbültem, ettől eltekintve teljesen rendben van minden. Rövid nadrágot már bátran veszek fel és nem izgat mások véleménye.

Amikor kövér voltam, azért bántottak, mert kövér vagyok.

Amikor lefogytam, azért bántottak, mert lóg a bőröm.

Amikor a műtéteimről meséltem, azért bántottak, mert hegekkel vagyok tele.

Ahhoz, hogy ne bíráljon senki, csendben kellett volna maradnom. És milyen rosszul tettem volna, ha magamban tartom a történetemet, az érzéseimet, a gondolataimat és a megszerzett tudásomat.

A minap pontot tettem a #cyberbullying végére. Ennek rengeteg ember áldozata, amikor teste vagy bármilyen fogyatékossága miatt ki van téve mások zaklatásának. Az instán kapott üzenet végleg megértette velem, mekkora jelentősége van a hangomnak, mert HALLANAK, LÁTNAK engem. Ez pedig azt jelenti, hogy eljut olyan helyekre is a mondanivalóm, akiknek én valójában ezt szánom.

"Félig tönkrement, heges, szanaszét műtött testtel, mint egy romkom utolsó kockái..." - idéztem a nekem címzett üzenetből. Épp vacsoráztam, amikor érkezett. Vendel kezébe nyomtam, egymásra néztünk, és egyből tudtuk, mi ennek a célja. Még azt is, ki a feladó. Megoldottam a problémát egy életre, újonnan létrehozott álprofilok, új követők, akiknek nem engedem, egyszerűen nem írhatnak kommentet az insta oldalamon. Mert hát egyértelmű: senki nem vállal valós profillal ilyen hozzászólást.Meghúztam egy határt. Amin belül embereknek nem engedek beférkőzni az életembe. Heges vagyok, amire a világon a legbüszkébb vagyok!!!!!! Te, aki ezért bántasz, sosem ízlelted még meg azt, hogy igazán szeretnek. Én megízlelem, minden nap, minden percének minden pillanatában. Hegekkel.

Senorita VIP tagság 2023

A VIP CSOMAG ELEMEI: Senorita VIP tagság és zárt program csoport 4x90 napos teljes életmódváltó program (azonnal kézhez kapod az első fél éves kidolgozott program kezdő és középhaladó programját fogyási ciklusodhoz - ez lesz az A-B. blokkod) Senorita premier termékek és kedvezmények ÚJDONSÁG!!!!! 2 db Duciforradalom kártyapakli (A & B. blokk és 60 napos étrend pakli - 2023-as fejlesztésünk) Dia szakmai könyveinek online változata Heti program meetingek (online) Heti főzős meetingek (online) Nyomdai csomag: 1.Duciforradalom A-B. Blokk kártyapakli (fél éves kidolgozott program), melynek elemei: Fél évre kidolgozott életmódprogram menetrendje, szabályai, étrendtervezési módszertan A. Blokk teljes étrendje és menütervezési módszere (90 nap) B. Blokk teljes étrendje és menütervezési módszere (90 nap) Inzulinrezisztencia, pajzsmirigy problémák megoldó protokollja Gluténmentes kenyérmennyország receptek Snack mennyország receptek 2.Duciforradalom Receptes kártyapakli, melynek tartalma: 30 napra kidolgozott, variálható, kész napi étrend, amely segíti az A. és B. blokk tervezését Magyarországról történő rendelés esetén csak nyomdai csomagot  igényelhetsz, mert eszközrendszerünk óriási segítséget ad a kezedbe és tagságod díja tartalmazza a kártyapaklikat is. A kártyák alapján haladunk fél éven keresztül, ezért elengedhetetlen és kihagyhatatlan a kártyarendszer. Imádni fogod, bízz bennem! :) Külföldi megrendelés esetén a blokk kártyapakliját online verzióban is biztosítjuk, ha nem tudsz nyomdai csomagokat igényelni! Jelenlegi világpiaci árak mellett teljességgel megértjük, ha a házhozszállítás költsége számodra problémát jelent. Amennyiben kollagén kollekciót is rendelnél, válaszd a KOMPLEX csomagot, így házhozszállítási díjadon jelentősen spórolhatsz külföldre! Komplex csomag 2023.02.01-jétől igényelhető!

28 000 Ft