Fűszerkert otthon

2021.03.30

Mikrozöld projekt! :)


Régi álmom volt egy saját fűszerkert itthon.

Kerestem hozzá egy ültetőkészlet csomagot. Több fűszer variáció is létezik, én egy koriander, petrezselyem, póréhagyma mikrozöld mellett döntöttem így elsőre - próbaképp.

Ennek a segítségével három fajta fűszernövényt - koriandert, petrezselymet és póréhagymát - növeszthetek, amik csak 1 perc gondoskodást igényelnek naponta.

Csírázási idők:

  • póréhagyma - 5-6 nap
  • koriander-7-10 nap
  • petrezselyem - kb. 2 hét

A fűszernövények kb. 4-6 hétig érzik jól magukat az ültetőtálcában. A fűszermagok kezeletlen magok, BIO gazdaságból származnak.

Meglátjuk, mi sül ki ebből. :) Csatolom a folyamatot képeken!


Ha TE is szeretnéd velem tesztelni, én ezt a webshopot találtam a legszimpatikusabbnak.

NEM szponzorált tartalom, ez egy próbálkozásom. :))


1 ÉV VIP TAGSÁG | 2023.09.17-ÉIG

Igényeld új VIP tagságodat és maxold ki az életmódváltásodat! Komplex életmódváltó program online tanuló felülettel Letölthető, kidolgozott infókártyapaklival, amelyen mindent megtanulsz, ami az életvitel változtatásához szükséges VIP automatikus kedvezmény rendszer Senor/ita termékeinkhez 1 éves tagság A VIP tagságban kurzusokon keresztül menetelhetsz végig a céljaidig: Új belépős tagoknak mindent a részelteibe menően megtanítunk Új belépő kurzoson, amelyet saját tempódban bármikor elérsz. 28 FIX nap kurzusunkon velünk együtt végzed az életmódváltást: főzést, napi fókuszokat, nap indítást, nap zárást. Varázsmenü videósorozatunk eligazít mini videók segítségével a legfontosabb tudnivalókon az élelemiszereken át a hormonális problémákon keresztül a komplexebb témákig.

9 990 Ft 19 990 Ft

ÖRÖKÖS VIP TAGSÁG + VARÁZSMENÜ CSOMAG (28 NAPOS ÉLETMÓDVÁLTÓ KURZUSSAL)

Igényeld új VIP tagságodat és vidd vele a VARÁZSMENÜ csomagunkat is. Kezdd rögtön 28 napos életmódváltó kurzusunkkal! Csatlakozz most a VIP tagok közé, vigyél mindent, amit csak adhatunk: Komplex életmódváltó program online tanuló felülettel VIP kedvezmény rendszer Senor/ita termékeinkhez 180 napos életmódváltó program nyomdai kártyapaklival a varázsmenü rendszer teljes tudásanyagával 28 napos életmódváltó kurzusunkban mindent megtanítunk neked, hogy teljes erőbedobással indulhass el az úton. Varázsmenü csomagra, amit te választanál magadnak az induláshoz. A varázsmenü csomagok 2 db kollagén terméket, a Varázsmenü életmódváltó receptkönyvet is a kezedbe adja. Kollagén termékeidet VIP tagságod aktiválása után választhatod ki, ennek folyamatáról a VIP tagság érvényesítését követően tájékoztatunk a jogosultságaid beállításaival együtt. A szállítási költséget a magyarországi csomagok ára tartalmazza. A szállítási költséget külföldi tagok számára a webshop felszámolja.

31 960 Ft 49 950 Ft